Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4323 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בנוסף,

יש לזכור כי מדי המהירות ברכבים רבים אינם מדויקים - גם ברכבים חדשים יחסית.

פעמים רבות אפילו ברכבים חדשים יש זיוף של 10% במד מהירות ואף יותר.

פורסם

1. הזיוף במד המהירות הוא תמיד תמיד כלפי מעלה.

כלומר כשהמחוג מראה 100 המהירות האמיתית היא אולי 96.

2. 10%? במכונית מהעשור-שניים האחרונים? לא ראיתי תופעה כזו.

במכוניות שאני מכיר הסטיה הרבה יותר קטנה, יותר לכיוון 4 קמ"ש סטיה קבועה (כן, זה 10% במהירות 40. אין אכיפה במהירות הזו גם ככה)

באופנועים שמעתי שמדי המהירות הרבה פחות מדוייקים.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

כלומר כשהמחוג מצביע על 110 המהירות האמיתית היא 100?

1. איך נבדק?

2. מידות הצמיגים זהות למקור?

3. לחץ אוויר תקין?

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
מישהו מוכן להסביר לי את הציטוט של הליצן מהכתבה?

אם דו"חות על מהירויות גבוהות יוצרים עומס על בתי משפט, איך הורדת הרף תסייע לפתור את הבעיה הזו?

את הסתירה אפשר להסביר על ידי זה, שתהיה הצהרה שמעכשיו המצלמות אוכפות מהירות מסף המהירות החוקית, אך בפועל האכיפה תשאר כמו תמיד.

משמעות: נניח שרוב הנהגים לוקחים בחשבון שהאכיפה מתבצעת ב 10%מעל המהירות החוקית, לכן אם מותר לנסוע בכביש 90 קמ"ש הם נוסעים 99 קמ"ש. עדיין יש מספר נהגים "עבריינים" שנוסעים יותר מהר והם מגיעים לבית המשפט.

עכשיו יוצאת הצהרה שאין יותר מרווח טעות והאכיפה מתבצעת כבר מהמהירות החוקית 90 קמ"ש, יווצר מצב שבו הנהגים שקודם נסעו 99 קמ"ש יתחילו לנסוע 90 קמ"ש כחוק, הנהגים ה"עבריינים" גם יורידו מהירות משהו בתחום של 90-99 קמ"ש והם יפסיקו לקבל דוחות ולהגיע לבתי משפט.

נשאר עם "העבריינים הכבדים" שנוסעים ב"אמת מהר" ורק הם ימשיכו לקבל דוחות ולהגיע לבית המשפט.

המהיריות שהוזכרו כאן, נכתבו לצורך ההמחשה, אינני יודע כמובן לאיזה סף מכוונות המצלמות ואינני יודע מאיזה סף מגיעים לבית משפט)

פורסם
התעלקות קטנה: לפי מה שראיתי, בירושלים הפכו את כל המצלמות לדחלילים (כלומר: הוציאו מהם את המצלמות) עוד משהו שם לב לזה? או: למישהו יש תשובה למה עשו את זה? אולי בגלל שהם לא הכניסו מספיק כסף?

זה לא נכון, ראה תגובה לעיל. בבגין ובדרך חברון המצלמות פעילות.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

אני אמשיך לנסוע במהירות שמתאימה לתנאי הדרך ולא במהירות שמתאימה למשטרת התנועה, אסתדר יפה מאוד גם אם יורידו את סף האכיפה עוד ועוד.

מדובר בעוד מס שמוטל על הנהגים, שהריי המהירות המותרת היא פשוט עלובה ומאלצת את הנהגים הכי טובים שיש לעבור על החוק המטופש.

פורסם
בנוסף,

יש לזכור כי מדי המהירות ברכבים רבים אינם מדויקים - גם ברכבים חדשים יחסית.

פעמים רבות אפילו ברכבים חדשים יש זיוף של 10% במד מהירות ואף יותר.

אין משמעות למודעות

עבירת מהירות כמו רוב עבירות התנועה הן עבירות מסוג אחראיות קפידה , כלומר זה בכלל לא משנה אם היית מודע או לא מודע למהירות שלך.

לא תוכל לטעון "מד המהירות שלי זייף ולכן חשבתי שאני במהירות החוקית" כי אין דרישה לרכיב נפשי בעבירות אחראיות קפידה.

פורסם

יש כמה מדינות צפון אירופאיות ש״מרווח הטעות״ שם הוא קטן מאוד עד לא קיים. הולנד,דנמרק אאל״ט. ואולי עוד מדינות סקנדינביות.

אם בארץ היו משתמשים במצלמות ככלי להגברת הבטיחות בדרכים ולא כמכשיר לעושק הנהגים ,אז צמצום מרווח הטעות הזה לא היה מפריע לי.

V5

פורסם

תודו שהחברות בין ראש אגף התנועה והאחראי על א3 ברונו שטיין לבין פישר מפתיעה אתכם...

http://mako.co.il/news-israel/local-q3_2014/q3_2014/Article-ee11cff1d8e5841004.htm?Partner=rss

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
רק היום קיבלתי צפירותועמות מ-2 נהגות שונות על כך שהחלטתי לעבור כביש במעבר חציה . אצלי אחד הדברים שהם יהרג ובל יעבור הוא האטה באופן קבוע לפני מעבר חציה, אפילו כשאין נפש חיה באופק

והיום בבוקר בכביש עם 2 נתיבים לכל כיוון (בן גוריון, ניתן לראות בסרטונים שלי בעמוד הקודם את מצב הרחוב), הנתיב הימני תפוס לסירוגין ע"י מכוניות שחונות להוציא כסף מהכספומט או קופצים לפיצוציה, או מוניות שמורידות נוסעים או משאיות שפורקות סחורה.

עצרתי לתת לשני הולכי רגל לעבור במעבר חצייה, ובכל זאת בחור ביונדאי טוסון שחורה שהיה מאחוריי, עבר בפראות לנתיב הימני בלי שדה ראייה, עקף אותי מימין (במהירות גבוהה מאוד לתנאי הדרך שכוללים הרבה הולכי רגל וכמה מעברי חצייה) בזמן שהולכי הרגל במעבר החצייה (במזל הם היו לפני הרכב שלי).

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
התעלקות קטנה: לפי מה שראיתי, בירושלים הפכו את כל המצלמות לדחלילים (כלומר: הוציאו מהם את המצלמות) עוד משהו שם לב לזה? או: למישהו יש תשובה למה עשו את זה? אולי בגלל שהם לא הכניסו מספיק כסף?

אין שום שינוי במצלמות בירושלים ואף אחת לא הפכה לדחליל.

השינוי שעשו - לפני מספר חודשים צבעו את כל המצלמות בעיר כולל הישנות לכתום כמו המצלמות החדשות לצרכי הרתעה וכו'.

מי שירושלמי מכיר - מי שלא...

• תוכן חדש...