Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4324 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני מחפש רכב קטן (מיני/סופר מיני וכו') שיהיה חסכוני בדלק ובעיקר רכב אמין.

בעיקרון מעדיף רכב אוטומט (ידוע שהחיסכון יקטן) אך גם ידני זאת אופציה.

בנוסף, אני לא רוצה רכב לפני שנת 2003.

קראתי קצת על כל מיני מכוניות שמוצעות בשוק:

"אל תתקרב ליונדאי גטס, פיגו 206/306, סיטרואן C3"

"בפונטו ספייס יש בעיות חשמל"

וכו וכו וכו'.

לכן אני מעדיף שמקום אחד יפנה אותי למספר דגמי רכב רלוונטים שיהיו חסכוניים בדלק ושיחד עם

זאת אני לא רוצה להיות כל יום במוסך אז אמינות הרכב חשובה, התקציב כמו שנאמר עד 25000.

תודה מראש על כל הצעה / המלצה.

פורסם

אמינות תלויה בעיקר באיך תחזקו את הרכב במיוחד ברכב ישן ולכן מומלץ להתמקד ברכב עם היסטוריית טיפולים מלאה ומתועדת וטסט ארוך כמה שיותר.

מה הסיבה לא להתקרב ליונדאי גטס?.

פורסם

זה מהמעט שקראתי, נכתב כי יונדאי גטס טוחנת דלק.

ד"א הצורך הוא לנסיעה יומיומית של כ-50 ק"מ בכביש בינעירוני וכ- 5 קילומטר בכביש עירוני.

עוד יצוין כי חלק מהכביש העירוני כולל עליות חדות- אזור חיפה (לכן העדפתי אוטומט).

פורסם

יונדאי גטס עברה שדרוג למנוע כמדומני בשנת 2008 ויכולה להיכנס לך לתקציב.

מה זה שווה לרכוש רכב שיהיה חסכוני בדלק אבל לא יהיה חסכוני במוסך?.

פיאט פונטו גם יכולה להיות בחירה טובה וכפי שכתבתי,

הכל תלוי איך תחזקו את הרכב.

פורסם

הייתי ממליץ לך על טויוטה קורולה / ניסאן אלמרה גם אם מדובר בלרדת בשנתון .

רכב אוטומטי , חסכוני , אמין ומרווח (ביחס לכל רכב קטן אחר) .

פורסם

פיאט פנדה,מנסיון , אני בטוח שיש עוד אבל זה רכב שהיה ברשותי כשנה - בזמנו נרכש ב-29000 ש"ח ל-2006 , אני משער שהמחיר היום הרבה הרבה יותר טוב ואפשר למצוא שנתונים מתקדמים יותר במחיר הזה , אני מתכוון לגיר הרובוטי בכל אופן.

פורסם
יונדאי גטס עברה שדרוג למנוע כמדומני בשנת 2008 ויכולה להיכנס לך לתקציב.

מה זה שווה לרכוש רכב שיהיה חסכוני בדלק אבל לא יהיה חסכוני במוסך?.

פיאט פונטו גם יכולה להיות בחירה טובה וכפי שכתבתי,

הכל תלוי איך תחזקו את הרכב.

המנוע המשופר נמכר החל מ2006, יש לשים לב שב2006 נמכרו שני המנועים במקביל!

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אם אתה מוליך לתשובה אחרת אז אין. כמובן שאפשר למצוא רכבים בתקציב הזה שיהיו רכבים גדולים/משפחתיים שנתון יותר נמוך אבל מאוד אמינים אם כי לא חסכוניים בדלק.

הרכבים הנ"ל נכנסים בתקציב והם לא רעים בכלל.

אני יכול להגיד לך שכבעלים לשעבר של פונטו בקושי הייתי במוסך בטח שלא על בעיות חשמל חוץ מפעם אחת שנשרפה לי נורה וזה גרם לקצר ואז החלפתי את כל בית הנורה שזה עלה לי 150 ש"ח כולל עבודה ומאז לא ביקרתי במוסכים בקשר לבעיות חשמל. הרכב מאוד אמין וחסכוני. הרכב מאוד נוח לנסיעה ומאוד מרווח.

אני גם יכול להגיד לך שבתור אחד שיש לו שכן עם פנדה ואנחנו מדברים המון, הוא לא היה במוסך כמה שנים טובות חוץ מטיפולים מונעים וטסט. הרכב אמין וחסכוני בדלק ומרווח ביחס לצורה שלו {הוא נראה כמו קופסת גפרורים}.

הגטס פחות חסכונית בדלק אבל גם רכב אמין אם לא יותר מכל השאר שהזכרתי פה.

עזוב מה ששמעת, לכולם יש בעיות עם הרכב ויכול להיות ששני אנשים יקנו אותו רכב, אותה שנה, אותה רמת גימור רק מספר רישוי שונה...האחד יהיה במוסך כל יום והשני לא יבקר שם בכלל.

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

פורסם

ומה היית ממליץ פנדה או פונטו ספייס?

קצת לא אוהב את הצורה של הפנדה ..

יש לך מושג בערך הפרשים בצריכת דלק שלהם ?

איך פיג'ו 206 / פורד פיאסטה ?

פורסם

אינני מכיר את הפיגו או פיאסטה אבל אני אגיד לך את הצריכה המדויקת שהגעת איתה בפנדה - נסיעת חוץ בינעירוני 1-17.4 , בעירוני ירד ל 1-14,15 . רכב זריז ומטעה מאוד בגודלו , ואני 1.90 כמעט .

• תוכן חדש...