Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4305 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

כתוב במפרט שהוא צורך 5V 2A

תוכל לקחת מטען רכב לסלולרי 2A, כדאי שיהיה אחד איכותי, רוב המטענים עליהם כתוב 2A לא מספקים אפילו חצי מזה, לעקור את חיבור ה-USB שבקצהו ולשים שם חיבור זכר שיתאים לכניסת המתח במוצר (כנראה חיבור 3.5X1.3 מ"מ)

עריכה: ניתן למצוא ספקי כח ייעודיים לרכב, אך קודם כדאי לדעת מה סוג החיבור במכשיר.

עריכה אחרונה על ידי matansab

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ראוטר ביתי אינו מתאים מבחינת סביבת העבודה לשימוש ברכב.

ישנם ראוטרים יעודיים עם חיבור לדונגל סלולארי.

המיוחדים הנל מגיעים עם חיבור ל12/24 וולט באריזה מתכתית עמידה בחום וזעזועים.

פורסם (נערך)
אני לא מציע לך לעשות זאת. במיוחד שאתה תהיה קרוב לראוטר וכלוא בתוך כלוב ממתכת.

נזקי הקרינה לא מעורכים נכון היום, כמו שסיגריות היו לפני כמה עשורים.

זה בדיוק המצב כשאתה נוסע באוטובוסים תירותיים ובין השאר גם ברכבת, כשבזו המצב חמור (לפחות על הנייר) פי כמה בשל מחסור באתרים סלולריים לאורך המסילות והקרונות עצמם שמאלצים את המכשיר לתת את כל מה שיש לו בכדי לשמר קליטה, ובהרבה מאוד מהמקרים ללא הצלחה.

וחוץ מזה, זה לא כזה מסובך להפעיל "Hot-Spot" בסמרטפון שעושה בדיוק את אותה העבודה (עד 5 חבר'ה, אאל"ט) בעת הכניסה לרכב. באנדרואיד אפשר פשוט להגדיר אוטומציה שתופעל באמצעות NFC Tag שיש לך על מחזיק המפתחות.

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ
פורסם

אלפא, אני מודע לסכנות ומעדיף להימנע כשאפשר.

כבר תקופה שיש ויכוחים על איזה מצב מסוכן יותר:

הטלפון שפולט קרינה חזקה יותר כאשר הוא מקבל קליטת אות נמוכה מהאנטנה של חברת הסלולר או הקרינה שנפלטת מאנטנת הסלולר עצמה.

בכל המקרים, הגוף שלך מוקרן.

ע"מ להימנע מקרינה ככל שניתן מומלץ ש: להרחיק מהראש את הסלולרי בזמן שיחה, להתרחק מראוטרים, לוחות חשמל, לא להימצא במקומות הומי אדם הנושאים ניידים ועוד..

כבר התגלו מקרים של מחלות קרינה ורגישות קרינה.

למען האמת גם אני כשאני במקומות מסוימים מרגיש כאבי ראש לא רגילים.

פורסם

חברים אני צריך לאוטר ולא HOTSPOT , ובאופן כללי אני מודע היטב להכל ולא ביקשתי חוות דעת אלה עזרה.

תחסכו את זה ממני וממכם מי שרוצה לעזור מתקבל בברכה מי שלא פשוט על תגיבו.

ולנושא : אפשר אפשר לחבר את אחד מהם ברכב מבחינת חשמל ?

http://ksp.co.il/?uin=23367

http://ksp.co.il/?uin=16639

תודה.

2017 Type R

פורסם

במקום להתחיל לבנות ספקים ומייצבים שמתאימים ספציפית לראוטר אחד, קנה לך אינוורטר קטן, זה יתן לך גמישות בבחירת הציוד והחלפתו במידת הצורך, וגם לא יהיה הרבה יותר יקר מקניית מייצב נורמאלי.

פורסם (נערך)

מה קשור ממירים וצורת מתח פועם ברכב ושאר ירקות?

(שי למה צריך ממירים ל220v ?

כל מודם וראוטר שהתקנתי לאחרונה מוזן משנאי 12v 2A)

יש לך ידע בחשמל?

אין הבדל אם זה 14 או 11 וולט ואין קשר ליישור המתח (אם הוא לא היה מספיק ישר, כל הנורות היו מהבהבות לך)

קיבלתי לפני כמה שנים ראוטר נייד של חברת zte, בגודל של 3" בערך, יש לו מסך בקרה קטן, כניסה לסים 3G ואפשרות ראוטר ל5 מכשירים.

הוא פועל אצלי בחדר באמינות גבוהה ואינטרנט די מהיר (סלקום).

תחפש דבר כזה, רק עם אפשרות לחיבור 15 מכשירים.

לגבי חשמל אין מה לדאוג.

תנסה לבדוק בחברות אוטובוסים, במה הם משתמשים.

עריכה אחרונה על ידי nir100
פורסם (נערך)

רצה אלוהים ואני מבין דבר אחד או שתיים בחשמל ואלקטרוניקה.

נורות להט לא מגיבות בצורה ניראית לעין לשינויים בתדר גבוה, FPGA בהחלט שכן, ולכן יש ליישר את המתח לפני שהוא נכנס למכשיר.

כמה ראוטרים התקנת לאחרונה?, כי אני בחודש האחרון התקנתי למעלה ממאתיים ראוטרים אצל הלקוחות שלי, וחלקם פועל על 12V, חלקם על 7.5V, חלקם על 5V, ומקצתם עובד על 3.3 וולט.

ולספק ל-FPGA מתח שגבוה אפלו בוולט אחד יכול להשפיע על אורך החיים שלו ועל החום שהוא פולט, קל וחומר שמדובר בסביבה חמה במיוחד.

תקרא קצת:

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%96%D7%A8%D7%9D_%D7%99%D7%A9%D7%A8

עריכה אחרונה על ידי saay222
פורסם (נערך)

מה שפותח השרשור הציע (מksp) יכול להכנס לרכב לדעתי.

רק צריך למצוא שנאי 12v למתח הנדרש שלהם (5 או 9 וולט בהתאמה* למה שיש בקישורים)

פורסם (נערך)

אתה יכול לקחת את ה-12V הפועם של הרכב וליישר אותו ולהתאים אותו למכשיר ספציפי או שאתה יכול לקחת את ה-12V הפועם של הרכב ולהמיר אותו ל-230VAC, משם יש לך גמישות מוחלטת בבחירת והחלפת המכשיר.

אני רואה את פותח השירשור מביא דגמים שונים בשירשור הזה ושואל אם זה יתאים לחשמל ברכב, אז כן, להמיר ל-230VAC ואז כל מכשיר יתאים מבחינה חשמלית.

עריכה אחרונה על ידי saay222
פורסם (נערך)

קודם כל מצטער שערכתי את ההודעה, פשוט עשיתי אותה יותר עניינית.

לעניין, לדעתי חבל מבחינה כלכלית להשקיע במגבר מתח לרכב.

(בעיני הוא יגיע לאותה תוצאה)

לא יודע מה זה fpga, אבל אני יודע שהחשמל מהקיר הוא גם כן לא הכי טהור.

יהיה קיצור של אורך חיים אבל לדעתי זה יבוא לידי ביטוי יותר מהסביבה הרותחת (רכב)

שיחבר את הראוטר כמו שכתבתי מקודם, שנאי איכותי ונגמר הסיפור.

ככה אני הייתי עושה אם זה היה תלוי בי, מקסימום אם מתקלקל או שהייתי פונה לאחריות או שהייתי משפר כמו שאתה טוען.

פורסם

להיות מוטרד מקרינה א"מ בלתי מייננת של מתקני תקשורת כשאתה נוסע ברכב מנועי בכביש זה בערך כמו להיות מוטרד מצונאמי כשאתה שוכב על שפת הבריכה במלון במצפה רמון ב12 בצהריים ללא קרם הגנה.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• תוכן חדש...