Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חלון לא נסגר טוב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4345 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי.

לפני כמה ימים קיבלתי את האוטו אחרי טיפול במוסך פחחות שטיפל לי החלק הימני של הפגוש שנדפק לי.

אחרי שבדקתי אם הכל עובד והכל שמתי לב שרק החלון של הנהג נפתח ונסגר אבל לא אוטומטית ואז הבנתי שצריך לעשות איפוס אז שאלתי אותם איך עושים ואז עשיתי והסתדר. ופתאום החלון של הנהג התחיל להיסגר לא טוב בכלל.

באמצע הדרך הוא נוטה טיפה לקדימה של הרכב ואז טיפה החוצה, ואז אם הוא נסגר (ברוב המקרים הוא חוזר למטה), הוא נסגר ממש לאט וכמו שאמרתי מקודם: טיפה החוצה וקדימה של הרכב.

שאלתי את המוסך מה זה ולמה זה נהייה, הם אמרו שהם לא נגעו בחלון ושזה משהו של המנגנון של החלון אז אחד מהם בא עם שמן כזה של wd 40 והתיז בחריצים של של הדלת איפה שהחלון זז ואז הכל הסתדר.

אבל הסתדר ליום אחד :(, היום זה חזר עוד הפעם להיות ככה...

השאלה היא האם אני צריך לבוא אליהם בטענה שדפקתי לי החלון או שזה כבר משהו שלא באחריותם?

תודה

• תוכן חדש...