Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4341 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כן הבחור הגדול חובב האלפות ובקשר ללקחת את מה שהוא אומר בערבון מוגבל כח מה שהוא אמר לי אישית וההמלצות שלו היו זהות לחלוטין להמלצות של רוב חברי הפורום יכול להיות שבנושא שאתה דיברת איתו היה איזשהי סטירה בין מה שאתה יודע והוא פחות אולי חח בכל אופן לדעתי האישית מוכר ברמה מצוינת עם ידע מעל הממוצע של רוב העובדים באוטו דיפו ובכללי בסניף הזה יש עוד איזה 2 מוכרים ברמה טובה יחסית

כל מוכר שיש לו ידי מעל הממוצע זה כבר בסדר , הייתי שמח אם השניה הזאת שהגעתי לשם ורכשתי מוצרים במחירים יקרים יחסית , היה איתי מישהו להתייעץ איתו .

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אני השתמשתי בפלסטלינה סינית כחולה שהורידה את כל הסימנים הללו ..

ואוו, הפתעת אותי לטובה, אני אנסה באמת

תודה :mm_yeah:

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

פורסם
ואוו, הפתעת אותי לטובה, אני אנסה באמת

תודה :mm_yeah:

בשמחה , הסימנים הללו של פתיחת הדלתות זה בסה"כ צבע שנדבק בצורה חזקה , מהדלת שדפקה לך את הרכב, הפלסטלינה עושה מה שאתה בעצמך לא היית יכול להוריד בדרכים רגילות, והיא גם יותר בטוחה לצבע של הרכב.

פורסם

אוקיי,אז ב"ה אני נפלתי על סניף שהיה בוא מלא מוצרים ,ובשפע , מה כן ? אני הייתי שמח אם לפחות היו מעבירים ניגוב חיצוני על חלק מהמוצרים ששכבו כניראה באבק במקום אחר :)

שמח בשבילך אחי.

חח תקף גם לגבי הסניף שהייתי בו

• תוכן חדש...