Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4341 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

להלן התכולה :

d5deca53ff5b74336e4d143b230524b2.jpg

וזה מה ששולם :

71d16b9079f2297411dab6cb19ae79e1.jpg

אני חושב שהמחיר יחסית סבבה , כן ירבו מבצעים כאלה . (למרות שהמחיר הראשוני של אוטו דיפו די גבוה ולכן יהיה להם מאוד קשה לשווק ככה את מוצרי מגוואיירס , בטח לעומת המוצרים הג׳נריים שנמכרים שם )

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

החומר לפלסטיק טוב,תעדכן איך החומר לגאנטים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

בשמחה , אגב שכחתי להודות לך על ה- supreme שהמלצת לי עליו ! בהמשך ניקח איזה כמה שעות ונתחיל איזה פרוייקט חדש על הרכב .

הקומפאונד יכול להיות גם בשימוש ידני או עדיף מכונה ?

פורסם

הייתי באוטודיפו בראשל"צ לפני 3 ימים ,לא הצלחתי למצוא את מוצרי מגוויירס :(

היכן נרכשו המוצאים ?

אני צריך פוליש עדין ,המחיר אחרי מבצע ,ממש טוב .

מהם השימושים הנפוצים של הפוליש הגס ?

פורסם

אהלן , אכן אני חושב שהמחירים טובים וסבירים, לטובתם הייתי אומר שאם הם רוצים להתחיל למכור יותר מוצרים , שיאריכו את מבצע ה-25 אחוז הנחה להרבה יותר זמן, בין כה וכה המחירים הרגילים שם הם שחיטה .

אני רכשתי מאוטודיפו בצומת סילבר , הפוליש הגס נועד לשימוש בסווירלים חזקים יותר ובכללי נחשב חזק יותר (כמובן, השימוש הוא בהתאם למצב הרכב .)

פורסם

אני באמת לא יודע מה הכוונה שלכם למבחר, ראיתי ארונית כזאת מליאה במוצרים , אולי 30-40 מוצרים , ומכל מוצר כמות של איזה 15 חתיכות , זאת כמות ?

פורסם

כמות מכובדת.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
כמות מכובדת.

יצא לי קצת להתקשקש עם המוכר שם , ואני המלצתי לו על כמה מוצרים טובים של מגוואיירס , הוא את האמת לא כ"כ הבין על מה מדובר , וכשדיברתי איתו הבנתי שדווקא לא היתה התנפלות על המוצרים בשל המבצע , כניראה השוק עדיין בחיתוליו בארץ .

פורסם

קניתי גולד ווקס וראיתי שכל האריזות שם מכוסות באבק.

כנראה אין הרבה קונים.

הגיוני כי ב-109 זה נראה יקר לעומת ווקסים אחרים שיש על המדף. (טרטל)

המחיר אחרי הנחה 80 שקל קצת יותר הגיוני, למרות שעדיין נשאר לי קצת מאותו וקס ממקודם שקניתי ב-60 שהם התחילו לשווק אותו בארץ.

--------------------------

Škoda Fabia IV TSI&DSG

פורסם

ICEO

לצערי דייטלינג זה מושג שרוב האנשים לא מכירים,בגלל זה אין באוטו דיפו מוצרים של מנזרנה,ONR,CG ושאחר הדברים.

פורסם

האמת שרכשתי כמה דברים שבוע שעבר לפני המבצע לצערי חח באוטו דיפו בחוצות המפרץ ויש שם מוכר שניהל מכון דיטיילינג בארהב המליץ והסביר איך לישם בצורה ממש מקצועית ובלי קשר שהייתי שם היה מלאי די גדול של מוצרים שגם נמכרים אבל אולי בגלל המוכר שיודע מה הוא מוכר ועל מה הוא ממליץ

פורסם
אפשר הסבר בבקשה למה קנית את ה-polish וה- ultimate compund?

מה השוני?

הקומפאונד הוא פוליש גס (יכולת חיתוך גבוהה) והוא גם הפוליש הראשון שעושים. אחריו הצבע לא נשאר מבריק מספיק וייתכן ששריטות קטנטנות ישארו, וכאן נכנס הפוליש (שהוא הפיניש) לפעולה. הוא משאיר את הצבע מבריק וחסר שריטות. לצבע פגום עם שריטות עמוקות יש צורך בקומפאונד בהתחלה, ואז להמשיך בהדרגה עם פולישים עדינים יותר לפיניש.

• תוכן חדש...