Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4262 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

אז ובכן אני אחד שקונה המון אורז, ובמיוחד את הבסמטי של סוגת היות והוא יוצא טעים

דבר אחד אני לא מבין, שקית של 17 שקל, כל כך קשה לשים את זה באריזה נורמלית שלא נקרעת ונשברת מכל חור אפשרי?

אין פעם אחת שהשקית שלהם החזיקה מעמד יותר משימוש ראשוני.

איזו חברות יש שמוכרות אורז בסמטי באיכות גבוהה?

נ.ב אם כבר פתחתי שרשור הזוי על אורז, אז ממליץ לכם לשמור את החבילה במקפיא לאחר הפתיחה, וזאת כי יש סיכוי שיתמלא תולעים בארון, ובמקפיא הם מן הסתם לא נכנסים לשם.

Opel Adam S 2017

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

קודם כל ניתן לרוב להשיג את הבסמתי של סוגת ב 10-12₪ וטרם נתקלתי בבעיה שאתה מתאר

ב 15 שח יש כבר את daawat של וילי פוד שהוא הרבה יותר טוב מסוגת

הכי טוב שאני מכיר זה tilda שהוא נמכר לרוב ב31 ₪

אם בא לך להרשים את האורחים באיזשהו חג, זה ה- אורז

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

גם אני (החצי פרסי) קונה שקים של 5 קילו.

ישנם שקים כאילו מפלסטיק, בצבע אדום, היצרן DAAWAT, אותו כבר ציין האלכוהוליסט. אורז בסמטי, מייד אין אינדייה.

מחירו קצת פחות מ-50 ש"ח לשק של 5 קילו.

http://market.zap.co.il/productcard.aspx?modelid=733243

alfa 156 2.5.

פורסם

תקנה לך צנצנת אטומה כזו ושים בה את האורז לאחר הפתיחה , היא לא אמורה לעלות יותר מ-10 שקלים בשוק...(יש גדלים)

fido-1-liter-jar-with-clamp-lid.jpg

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם

תודה על ההמלצות כאן,

DAAWAT אני תמיד רואה אבל אף פעם לא ניסיתי אותו

אגב לגבי צנצנות זכוכית מפחיד אותי הקטע שעם התולעים, הרבה פעמים בסביבה בטמ"פ החדר הבנתי שנכנסים הרבה תולעים או נוצרים איכשהו בתוך האורז, לא פעם אחת של סוגת, אז אמרו לי לשים את השקית במקפיא, ואכן זה נקי תמיד

Opel Adam S 2017

פורסם

אם האורז נשאר בשקית אז המקפיא זה מקום מעולה לשמור אותו, אבל מאז שעברתי לצנצמת פלסטיק של סוגת (כמו כולם בערך) אין שום בעיה לשמור אותו בארונות מטבח (ואצלי הצנצנת עומדת חודשים עד שמגיע הזמן לריפיל).

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם
תודה על ההמלצות כאן,

DAAWAT אני תמיד רואה אבל אף פעם לא ניסיתי אותו

אגב לגבי צנצנות זכוכית מפחיד אותי הקטע שעם התולעים, הרבה פעמים בסביבה בטמ"פ החדר הבנתי שנכנסים הרבה תולעים או נוצרים איכשהו בתוך האורז, לא פעם אחת של סוגת, אז אמרו לי לשים את השקית במקפיא, ואכן זה נקי תמיד

תנסה אותו, לא תפסיד.

יחד עם זאת - קח בחשבון שאורז בסמטי אוהב לספוג יותר מים (בשל כך הוא גם קצת יותר סלחני לבישול יתר).

לעניין האיכסון - צנצנות זכוכית זה בסדר, אבל הכי טוב זו שקית/שק מבד (עם עלה דפנה אחד או שניים להרחיק פולשים לא רצויים).

תולעים / חרקים לא נוצרים באורז יש מאין. יכול להיות שהאורז כבר הגיע נגוע או שיש מקור חרקים בבית.

alfa 156 2.5.

פורסם

תולעים באורז או בכול פרי וירק אחרים קיימים מאז שיש משגיחי כשרות.

בכל דבר שגדל באדמה יש תולעים או חיות אחרות.

לפי הכשרות מותר שיהיו באחוז מסויים אבל יש נגיד את הברוקולי שצריך לגדל אותו בצורה מיוחדת אחרת הוא לא יעמוד בכשרות.

להכניס את האורז לפריזר נשמע לי כמו דרך טובה להרוס את האורז.

גם אני ממליץ על DAAWAT .

הייתי קונה בחצי חינם אבל הם הפסיקו למכור אותו, בהתחלה ניסיתי כמה סוגים שונים שלא היו טובים.

בפעם האחרונה קניתי את המותג הפרטי של חצי חינם שנקרא יהלום והוא לא רע אבל אני חושב ש DAAWAT יותר טוב.

פעם אחרונה שבדקתי ב"אושר עד" שם המחיר הוא 40 ש"ח לשק של 5 ק"ג

אייל

פורסם
תולעים באורז או בכול פרי וירק אחרים קיימים מאז שיש משגיחי כשרות.

בכל דבר שגדל באדמה יש תולעים או חיות אחרות.

לפי הכשרות מותר שיהיו באחוז מסויים אבל יש נגיד את הברוקולי שצריך לגדל אותו בצורה מיוחדת אחרת הוא לא יעמוד בכשרות.

להכניס את האורז לפריזר נשמע לי כמו דרך טובה להרוס את האורז.

גם אני ממליץ על DAAWAT .

הייתי קונה בחצי חינם אבל הם הפסיקו למכור אותו, בהתחלה ניסיתי כמה סוגים שונים שלא היו טובים.

בפעם האחרונה קניתי את המותג הפרטי של חצי חינם שנקרא יהלום והוא לא רע אבל אני חושב ש DAAWAT יותר טוב.

פעם אחרונה שבדקתי ב"אושר עד" שם המחיר הוא 40 ש"ח לשק של 5 ק"ג

דווקא DAAWAT יש בחצי חינם, ראיתי בראשלצ במערב ליד טיב טעם ומשם אני קונה את זה מחר. את של חצי חינם לא מצאתי את האמת, רק את סוגת ואני פשוט שונא את החברה הזו מאז העטיפות הפלסטיק המקוללות הנ"ל, אני בחור עדין וזה נקרע כל פעם מחדש :p

חולגי - אני יודע לגבי האורז שהוא אוהב מים והאמת אין לי בעיה עם זה, הוא בתאכלס עד כה האורז הכי טעים ממה שניסיתי

יש המלצה לאורז טוב יותר? :)

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...