Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4222 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
האבזור לא פותר את בעיית המנוע החלש, וגם האחריות לשנתיים לא מעודדת רכישה.

חשוב לציין כי נעשתה פנייה לאיילון, שלא נענתה בנחמדות יתרה או מידע מפורט מספיק, וחבל. עדיין, אם ההחלטה תהיה על הפיאסטה, בהחלט יש אפשרות שאיילון יהיו הסוכנות (בסופו של דבר צריך הצעה אטרקטיבית כוללת לרכב, לא נחמדות וחיוכים).

יש בעל רנו או בעל פיאסטה שיקום ויגיד "לא, קח את השני", או שכולם מגינים על הרכישה שלהם?

תראה הדבר הכי "רע" שאני יכול לומר לך על הקליאו בהתבסס בתמורתה למחיר היא הרעשי רוח מעל מהירות מסויימת, אני נוסע כחוק אז במהירות החוקית אין יותר מידיי רעשים והיא פנטסטית! את הפיאסטה אני לא מכיר שמעתי רק דברים טובים.

עצתי לך, עשה נסיעת מבחן, וברמות המחירים הללו חפש איזה רכב ייתן לך את התמורה הטובה לכסף.

אם מצאת רכב טוב - זה פשוט פצצה של רכב. הוא לא הכי טוב בכלום. הוא הכי טוב בהכל ביחד.

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בינתיים, החבר'ה בסוכנות של רנו לא הסכימו לזוז במחיר באופן לא ברור (תוספות, טיפול, כלום), למרות הרצון לסגור כבר ביום שישי.

מצאתי את עצמי בסיאט, מברר על המבצע של ה-AM5 (שמונים אלף, אוטומט, 1.2TSI, גימור בסיסי), עושה נסיעת מבחן מהנה מאוד על מנוע זריז שהפתיע אותי לגמרי, ועם תשלום מקדמה להזמנה של המשלוח הראשון.

פורסם

אז למה לא קנית את הקליאו? מה בדיוק קורץ בקליאו חוץ מהעיצוב החיצוני? שלדעתי הפיאסטה נאה יותר אך זה כבר בעיניי המתבונן.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם (נערך)
בינתיים, החבר'ה בסוכנות של רנו לא הסכימו לזוז במחיר באופן לא ברור (תוספות, טיפול, כלום), למרות הרצון לסגור כבר ביום שישי.

היית בסוכנות הלא נכונה כנראה וחבל, אבל הסיאט מהווה היום תמורה מעולה אז עשית בחירה טובה.

וכן, המנוע הזה (בשילוב עם הגיר) מפתיע כל פעם מחדש בלי קשר לאיזה מרכב הוא משודך (גולף, אוקטביה, ג׳טה וכו...).

עריכה אחרונה על ידי robertf
פורסם
תתחדש!

מתי הסיאט תגיע?

סוף אוקטובר אם לא יהיו עוד הפתעות. אפשר 4K ואספקה מיידית (גרסת רפרנס עם בקרת שיוט ופנסי ערפל), אבל מעדיף לשים את זה על הביטוח.

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

פות"ש,

אשמח אם תוכל לספר על רכבך החדש!

הלכת בסוף על גרסת AM5 במבצע?

אני גם מתלבט בין שלושת הרכבים שבשרשור הזה - ויש לי התלבטויות זהות לגמרי!

אתה מרוצה מהרכב?

היום נסעתי על רכב של חבר, גרסה קצת יותר מאובזרת, אבל מנוע DSG 1.2T (אני מניח שזה זהה לשלך) ואהבתי מאוד.

היום: Fiat Bravo Tjet

בעבר: Ford Focus Mk3 2.0 Titanium, BMW Z4 E85 3.0, BMW 118i F20
בעבר הרחוק: האיטלקיה האדומה - Fiat Punto Evo MultiAir Turbo 135 HP

• תוכן חדש...