Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4366 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש פה עילה לתביעה רצינית.

כל יום אתה מפסיד קרוב ל2000 שקל+מפסיד לקוחות+פגיעה בשם טוב.

Infiniti G37-Sold

Toyota Corolla 2014-חזרה לאלבר

Ford Focus 1.5 2016

פורסם

מישהו צריך לערוך את הכותרת.

סיפור שלא יאומן בנוגע לצ'מפיון מוטורס? אין דבר כזה. כשמדובר בהם, הכל יאומן.

אגב, באפריל האחרון צ'מפיון הפסידה בתביעה ונאלצה לקבל רכב תקול בחזרה ולשלם עליו לרוכשים.

לכתבה - http://www.thecar.co.il/archives/4517

רק תחפש בגוגל את השם "צ'מפיון מוטורס" או את מספר החברה שלהם - 513973255, ואתה תידהם מכמות התביעות שיש נגדם. גם על רכבים יותר יקרים משלך.

בהצלחה ותמשיך לעדכן אותנו בבקשה.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם
הכל מגובה בממסמכים מההתחלה ועד הסוף.ולמי שרוצה לראות את הרכב בעיניו,נמצא כעת במוסך היבואן בירושלים.

רק בנסיעות מבחן שעשו עליו גמעו 500 קמ״ש נוספים.

שומדבר ממה שכתבת פה לא מגובה בכלום. אין פירוט לא של התקלות (תקלה) ולא של החברה.

בהנחה שכל מה שכתבת הוא אכן האמת, כל האמת ודבר בלתה, ויש לך עו"ד בקיא שטוען שיש לך קייס - תבע אותם.

אישית המלצתי היא קודם כל לתבוע ולאחר מכן לפרסם את דבר התביעה, כדי להמנע מסיכוי כלשהו של לשון הרע.

לאדם פרטי אולי אין אפשרות כלכלית לניהול הליך משפטי, והצגת הקייס שלו בפומבי זה הסיכוי האחרון שלו להצליח לקבל את המגיע לו (היו כמה שהצליחו כאן בפורום למצוא פתרון לבעיות מול צ'מפיון) , אבל לחברה מסחרית אני לא יודע אם זה קו ההתקפה הרצוי.

נשמח לשמוע עדכון בעניין.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
איזה הוכחות אתה רוצה? תמונה של הקארפטר על ליפט?

סיפורים כמו שלו זה משהו שקורה המון בעולם ההסעות,זה גורם לבעלי החברות להפסיד כסף בכל שנייה שהרכב עומד ובגלל זה הסיפור הזה ממש מעצבן וחמור בעיניי.

דווקא את הרכב על ליפט אוכל להראות לך .הנה

image.jpg

פורסם
אני מבין שהנישה שלך היא טיולים לתייר הממהר :-P

יותר נכון-שירותי הסעות v.i.p. לתירים שיודעים להעריך שירות.

פורסם

אני לא מטיל ספק באמיתות המקרה אבל כמו שפות"ש אמר, הרכב עבר התקנות ואיבזורים מיוחדים ולכן יש בעיה להחליף את הרכב. מה היבואן אמור לעשות עם רכב חדש שעבר התקנות מקומיות?! התחייבו לתקן במסגרת האחריות וזאת חובתם ואני מניח שיצרכו לתת את הדעת גם על נושא אובדן הכנסות, אבל בשביל זה יש אחרות. אם הם היו מתנערים מהאחראיות זאת הייתה בעיה אחרת אבל זה לא המצב. כן צריכים לפי דעתי לספק לו רכב תחליפי מקביל בתכונות (למשל 4X4 או במקרה הזה מיניבוס) למרות שבדרך כלל זה לא קורה כי לא תמיד יש רכב דומה לספק.

פורסם

משהוא אחד אני לא מבין וגם בית המשפט יתקשה מאוד להבין, ראית שיש פה בעיה רצינית עם הרכב הזה, למה אתה לא שוכר רכב חלופי מתאים על חשבונך בכדי להציל את העסק שלך מהפסדים וביטולים (ופגיעה במוניטין) ומתחשבן (או תובע)אח"כ עם צמפיון?

בית המשפט לא יקבל את זה שחודש ביטלת טיולים שהיו לך מתוכננים מבלי שניסית "לעזור לעצמך" או לצמצם נזקים עבורך.

אם היית תובע דמי שכירות של חודש, היית מקבל אותם בלי בעיה (סביר אפילו שצמפיון היו משלמים מיוזמתם), אבל אם תתבע 100 אלף ש"ח על הפסד טיולים במשך חודש, ספק גדול אם תקבל אותם.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

לא תקבל פיצוי בביהמ"ש על אובדן הכנסה אם לא הוכחת כי ניסית למזער את הנזק. אם אתה יושב ומחכה שהאוטו יהיה מוכן, אתה גורם לעצמך נזק כפול.

פיאג'ו 2020, MP3 500

יונדאי סנטפה, 2014

פורסם
אני לא מטיל ספק באמיתות המקרה אבל כמו שפות"ש אמר' date=' הרכב עבר התקנות ואיבזורים מיוחדים ולכן יש בעיה להחליף את הרכב. מה היבואן אמור לעשות עם רכב חדש שעבר התקנות מקומיות?! התחייבו לתקן במסגרת האחריות וזאת חובתם ואני מניח שיצרכו לתת את הדעת גם על נושא אובדן הכנסות, אבל בשביל זה יש אחרות. אם הם היו מתנערים מהאחראיות זאת הייתה בעיה אחרת אבל זה לא המצב. כן צריכים לפי דעתי לספק לו רכב תחליפי מקביל בתכונות (למשל 4X4 או במקרה הזה מיניבוס) למרות שבדרך כלל זה לא קורה כי לא תמיד יש רכב דומה לספק.[/quote']

ידידי.אני ממש לא מסכים איתך.אחריות קיימת לרכב שנקנה מהחברה ונסע זמן מסויים,והתגלתה/קרתה תקלה.על זה יש אחריות,והחברה מחוייבת לתקן על חשבונה.

אבל רכב חדש ?כמעט 0 ק״מ? זה אומר שיש בעיה מהותית ברכב.ונכון מה שכתבת שיש ברכב התקנות ואיבזורים מיוחדים.והחלפת הרכב תגרום ליבואן נזק כבד.עם כל הכבוד,מדוע זה בעיה שלי? כמו שהיבואן יודע להרוויח כסף.והאמן לי הם יודעים להרוויח הרבה כסף .לבריאות.

יש מקרים נדירים שהם צריכים להפסיד.

יותר מכך,אני לא חושב שהם צריכים גם להפסיד במקרה הזה.הם יכולים פשוט לתבוע את היצרן הגרמני המכובד.חייב להיות מנגנון כזה.הרי הוא מכר להם רכב תקול.שכמעט 3 שבועות עומד במוסך.והיד נטויה.

לסכומו של דבר כמו שאתה קונה מקרר .והכנסת אותו לביתך,והוא לא עובד.אני בטוח שלא תסכים לתקנו במסגרת האחריות.גם אם התקינו לו מדפים מיוחדים.אלא תדרוש בתוקף להחליפו בחדש ,ובצדק.כך גם במקרה הזה.

פורסם

לסכומו של דבר כמו שאתה קונה מקרר .והכנסת אותו לביתך,והוא לא עובד.אני בטוח שלא תסכים לתקנו במסגרת האחריות.גם אם התקינו לו מדפים מיוחדים.אלא תדרוש בתוקף להחליפו בחדש ,ובצדק.כך גם במקרה הזה.

אבל בדיוק בשביל זה האחריות. אתה יכול לדרוש החלפת מקרר תו"כ שאתה עומד על הראש - אם האחריות מכסה את זה והיצרן/מוכר מוכן לתקן אין לך שום קייס.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

מבין מה שכתבת ,אבל במבחן המציאות זה לא בדיוק כך.

1- בשבוע הראשון הם נתנו לנו להבין שמדובר בתקלה קטנה מאוד, אולי חיישן.והנה הרכב כבר יוצא.

גם בשבוע השני שכבר כולם הבינו שמדובר בתקלה רצינית,ושלחתי להם מכתב עו״ד.התקשרו אלי ואמרו שהרכב מוכן.ולמעשה אפשר כבר מחר בצהריים לקחת אותו בכפוף לבדיקה קטנה שיעשו לו.כמובן שהוא לא היה מוכן.והם עומדים חסרי אונים.עכשיו תאמר לי אתה ? איך אפשר לשכור רכב בכזה מצב?הרי לא מדובר ברכב פרטי.אלא במיניבוס הסעות תיירותי.שכמעט לא ניתן להשכיר בשוק .כי פשוט אין.ובטח שאתה לא יכול להשכיר רכב כזה אם אתה לא יכול להגדיר לכמה זמן אתה צריך את המיניבוס.

2- וכאן אני אומר דבר שנודע לי מתוך המערכת,יש בארץ עוד רכב נוסף כזה.עם אותה תקלה בדיוק.ולא נוגעים בו.אלא מחכים לראות כיצד תיפתר הבעיה ברכב שלנו.הגיוני ....אך אולי מוכיח שמדובר בכשל מסויים בפס הייצור.לדעתי משהו שקשור לתוכנת מחשב פנימית של הרכב .

3- אני מתפלא שאף אחד מהחברים המכובדים ,לא התייחס לעובדה שהוחלפו ברכב חלקים מאוד מהותיים...פורקו ...והוחזרו מחדש.

טורבו,משאבת סולר.מזרקים,מסננים,מחשב רכב,לוח שעונים,סוויץ.ועוד.האם אתם הייתם קונים כזה רכב חדש בידיעה שכבר חצי מנוע פירקו והחזירו?

ואם כן..כמה הייתם מורידים עבור הפחת?

פורסם
אבל בדיוק בשביל זה האחריות. אתה יכול לדרוש החלפת מקרר תו"כ שאתה עומד על הראש - אם האחריות מכסה את זה והיצרן/מוכר מוכן לתקן אין לך שום קייס.

אז הנה אני חולק עליך._קניית מכשיר שלא עובד מלכתחילה_היא עילה מפורשת לביטול עיסקה ע״פ כל דין,_ואתה לא צריך לעמוד על הראש,_רק על הרגליים, ולעמוד על הזכות הבסיסית וההגיונית לקנות מכשיר עובד,_לא מכשיר שאיך שפתחת אותו נשלח לתיקון.

אחריות ניתנת לפרק זמן מסויים הקבוע בחוק או בהסכם,_רק כדי להיות בטוחים שהמכשיר ישרת אותך נאמנה זמן מסויים,_ללא הוצאות.

• תוכן חדש...