Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התלבטות i25/פיאסטה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4357 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם כך אני מציע לבדוק גם את הקליאו,לדעתי עיצוב מוצלח יותר,אבל הגיר נעים יותר,יש מן שהיה בגיר של הפורד שמזכירה גירים רובוטים חד מצמדים אם כי בצורה מופחתת,אני מאוד אהבתי את הגיר של הקליאו.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
אם כך אני מציע לבדוק גם את הקליאו,לדעתי עיצוב מוצלח יותר,אבל הגיר נעים יותר,יש מן שהיה בגיר של הפורד שמזכירה גירים רובוטים חד מצמדים אם כי בצורה מופחתת,אני מאוד אהבתי את הגיר של הקליאו.

הרנו נראת מאוד מעניינת

אבל השם שלה עדיין קצת מפריע לי

צרפתייה שממה שאני זוכר בעבר לא היו הכי אמינות

פורסם

רנו היום טובות מאוד,שים לב כמה פלואנסים מוניות ובכללי יש?

מה שהיה פעם שייך לעבר,היום בתקציב הזה ללא ספק הייתי רוכש את הקליאו,חבל שבגלל דעות קדומות תפסיד רכב מצוין.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

המכוניות של פעם ושל היום הם שונות לגמרי, אם תיקח את הרכב אופל אסטרה שבעבר אופל היו מכוניות חזקות, אמינות וטובות...היום האופל זוועה.

וכמובן שמתוך כמה עשרות אלפים של פיאסטה יצאו כמה לא תקינות, כמו בכל דבר וכמובן שברכבים. לא נשכח שגם טויוטה לא מזמן היה להם דפקט בדוושת הגז ולא נשכח שזה גרם למותם של כמה אנשים בארה"ב, עדיין טויוטה הוא רכב אמין ביותר.

כמובן שהכי חשוב זה איך אתה שומר על הרכב שלך, רכב חדש זה לא אומר שהכל תקין ותמיד ישאר ככה.

הפיאסטה שלי כרגע נמצאת אצלי חודשיים אז זה לא מדד לרכב אמין או לא, אבל הבחירה שלי בפיאסטה היא לא רק כי הוא רכב יפה {יופי זה דעה אישית :) }

אלא כי רוב האנשים שדיברתי איתם שרכשו פיאסטה אמרו שהוא עושה את העבודה.

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

• תוכן חדש...