Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4369 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

ברשותי מיצובישי לנסר 2007 עם 115000 ק"מ ועבר טיפול לפני 5000 ק"מ

לפני יותר מ3 חודשים התחילה להיות אצלי בעיה באוטו שהוא פשוט לא סוחב חסר כוח

הגעתי למצב שאני לוחץ על דוושת הגז עד הסוף כדי שהאוטו יתחיל נסיעה

וגם בשביל להוסיף על האבל האוטו צורך דלק בין 6-8 ק"מ לליטר בממוצע !!

כמובן שלא אדגיש מה קורה כשאני נוסע עם מזגן XD

מדגיש שהאוטו כל שבוע במוסך ומחפשים את הבעיה ולא מוצאים

בהתחלה שנדלקה לי נורה של המנוע בדקנו במחשב והיה צריך להחליף חיישן קראנק

לבסוף החלפנו אך הבעיה נמשכה

כיום האוטו עבר את כל הבדיקות הסתכלנו בכל המנוע ניסינו כל דרך אפשרית למצוא את הבעיה אך לא מצאנו.

אשמח אם מישהו נתקל בבעיה הזאת או שיודע במקרה מה יכולה להיות הבעיה כי אפילו המוסכניק שלי יתייאש.

אני רוצה להוסיף שבמצב אצלי אני לוחץ על הגז עד הסוף ולוקח בין 2-3 שניות עד שהוא מתחיל להאיץ וגם הוא מתחיל נסיעה מאוד איטינגיד כשהמזגן דלוק האוטו בכלל לא זז כמעט

החלק הכי מעצבן שלמשל השבוע נסעתי 260 ק"מ ל42 ליטר ! שזה יוצא 6.19 ק"מ לליטר

היום בכלל עבר עליי יום נורא נסעתי מהעבודה לכיוון הבית עצרתי ביקשתי מאשתי לקנות אוכל וכשניסיתי להעביר לרוורס (הרכב אוטומט) הידית הילוכים פשוט נתקעה :/

אני יכול לנסוע רק על הילוך D או לשים על N וגם בנוסף המפתח לא יוצא מהסוויץ'

האוטו הזה מלא נאחס את זה כבר הבנתי אבל גם כשהגעתי למוסך על זה שהידית הילוכים נתקע זה עדיין לא פותר את העניין עם הסחיבה וחוסר כוח ברכב אני כבר מיואש ולא יודע מה לעשות למכור את האוטו לא רלוונטי כי קניתי אותו בסוף ינואר ב27500 ועכשיו על המצב שלו דורשים רק 10000 אני מאוד אוהב את האוטו הזה אבל כבר נשברתי ממנו

עריכה אחרונה על ידי Eithan2709
הוספה
פורסם

עשינו בדיקה אני יודע על כל המערכת הצתה שבטח מה שאמרת קשור לזה וזה היה בסדר גמור אך עדיין אין לנו כיוון אם זה חשמלי או מכני

הציעו לי ללכת למעבדה אלקטורנית ואמרו לי אין מצב שלא ימצאו את התקלה אבל קצת מוזר שמוסכניק מוסמך מעל 20 שנים לא יכול למצוא וכמה מחשבים כן

הבדיקה הזאת לא זולה ואני מפחד שאני אשלם סתם בשביל לא למצוא פתרון

פורסם

האם נבדק כויילים ע"י החלפה לכוייל מרכב אחר ? התחילת נסיעה שאתה מתאר מאוד מזכירה כוייל או מוביל שלו שמקולקל.

תנסה להשיג אחד ולבדוק

חיישן של מצערת בין אם זה אלקטרוני או מכני האם נבדק ?

פילטר דלק וכל מערכת ההזרקה ללחץ ?

פורסם

שלום דני

לפי מה שביררתי מדוד שלי (שהוא מטפל באוטו)

כל מה שהצעת נבדק ועובד מצוין

כרגע התגלה אתמול תקלה בגיר שאני לא יכול להעביר את ידית ההילוכים (אני יכול להזיז רק מ N ל D וזהו.

ל R ו P זה נתקע והמפתח תקוע בסוויץ'

אני מקווה שאז ימצאו את כל הבעיה באוטו

התקשרתי לדוד שלי היום שאלתי אם זה יפתור את כל הבעיה באוטו הוא אמר כניראה שלא שהוא מאוד מאמין שזה בעיה מכנית ברכב והבעיה בידית ההילוכים זה לא קשור לבעיה הכי עיקרית של האוטו

רציתי לציין שהאוטו היה אצל 3 מוסכים כולל המוסך מורשה של מיצובישי ואף אחד אף פעם לא נתקל בתקלה כזאת

פורסם

שתה מים קרים ותירגע.

כנראה,שישנן 2 תקלות שונות . לגבי \ידית הגיר,אם ההילוך לא יוצא מפארקינג זה יכול להיות מתג אור בלם ואם יוצאת ונתקעת רק בהילוך אחד אולי תקלה כלשהי בבורר ההילוכים או משהו מכני בידית (לא נשמע רציני מידי).

גם לגבי התקלה השנייה,אפשר לפתור ולא בשמיים.

כל שעליך לעשות הוא לגשת למכון להזרקות דלק באיזור מגוריך (שחבל שמרוב פניקה לא כתבת מהו) ולבקש ביצוע בדיקה של 4 גזים.

זו בדיקה,שתתן לך אינדיקציה מדוע צריכת הדלק עלתה משמעותית ויכולות להיות כאן מספר תקלות: חיישן כזה או אחר התקלקל (אם יש קוד תקלה אז מה טוב,זה יכוון את הבודק ) או שמסנן הדלק סתום והגיע הזמן להחליפו.(אם לא הוחלף לאחרונה).

משהו לסיום : אל תתפתה למכור את הרכב ובטח שלא במחיר רצפה- התקלות הללו זניחות יחסית ואתה תיהנה מהרכב הזה עוד זמן רב.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...