Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4390 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז קניתי סיוויק 2014 ידנית, עם מנגנון כיבוי מנוע בזמן עצירה.

השאלה היא האם כדאי לכבות את האפשות הזאת מחשש לגרימת נזק לסטארטר? או שלהשאיר דלוק ולחסוך בדלק?

תודה מראש למגיבים.

פורסם

סטרטר (גם מצבר) במנוע עם מערכת עצור-סע הוא לא סטרטר רגיל אלא מחוזק שאמור לעמוד בהרבה יותר מחזורי התנעה.

האם לכבות את המערכת או לא אתה צריך להחליט לבד. תלוי עד כמה היא מציקה לך, אם בכלל. תלוי איך היא משפיעה על ביצועי המזגן, תלוי כמה אתה נוסע בעיר. רק בנסעיות עירוניות יהיה חיסכון של כמה אחוזים בדלק.

פורסם

הרכבים החדשים בנויים ככה שלא יהיה נזק לסטרטר וגם לא למנוע. תעשה חיפוש על המערכת "עצור סע" תבין שהרבה חששו כמוך.

פורסם

נזק לא נראה לי שיכול להיגרם ברכב חדש, אחרת הם לא היו עושים את המערכת. חוץ מזה אני מכיר כמה מערכות עצור וסע שמתניעות את הרכב בלי סטרטר.

פורסם

שלום

אצלי באותו רכב

שמתי לב כשהרכב כבה ברמזור המזגן מפסיק לעבוד ורק המאוורר מכניס אויר ועוד חם.

זה לא שווה שום חיסכון של דלק על האופציה להתבשל ברמזור .

:-]

פורסם

מבחינת נזק, הסר דאגה מלבך.

אישית אצלי ברכב אני נוהג לכבות את המערכת כשאני נוסע עם מזגן (שבחודשים הללו זה בעצם כל הזמן)

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

• תוכן חדש...