Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4379 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

גירסתו השיקרית היא הזויה ודימיונית,פגע בי מאחור וטוען שאני פגעתי בו בתימרון שאפילו שומכר

לא יכל לבצע..(צילומים ברורים נשלחו לחב')

לפיכך תבעתי את חב' הביטוח שלי.

לאחר שהגשתי את כל המיסמכים של התיקון והשמאות חב' הביטוח שלי שילמה לי תוך 3 ימים(!!)

:oops:

חב' ביטוח שלי שלחה לחב' ביטוח שלו

בקשת החזר דמי השתתפות שלי,ועוד הוצאות כינון וכו',עם איום בפניה לבית משפט,

שאלתי,אם תבוצע פניה לדין,אני יכול לדרוש בצדק,גם פיצויי על

עוגמת נפש,אבדן זמן,וטירטור,כנגד ההצהרה השיקרית הדימיונית

שלו?

עריכה אחרונה על ידי yossy

פורסם

לא הייתי עושה את זה במקומך, אתה חפש איך להתנקם בו על השקרים שלו והשופט יזהה את זה מקילומטרים. שופטים לא אוהבים "עוגמת נפש" כי זה בד"כ נראה כמו נסיון לסחוט עוד כסף מהצד השני.

ברגע שהעברת את התיק לחברת הביטוח- בזה נגמר העניין שלך אלא אם הם יצרו איתך קשר.

אם הגרסה שלו דמיונית ושקרית כמו שאתה מתאר אזי לעו"ד של חברת הביטוח יהיו חיים קלים ואתה תקבל את ההחזר שלך.

עצתי היא להמשיך הלאה.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

תלוי, תבעת את המקיף שלך? או את צד ג שלו?

אם תבעת את המקיף ז"א ששילמת השתתפות עצמית+עליית פרמיה.

את זה כן תוכל לתבוע מהנהג הפוגע, אך יכול להיות שתצטרך להמתין ולראות האם חברת הביטוח שלך תובעת אותו ישירות

פורסם

אתה יכול לתבוע על מה שאתה רוצה, הנייר סופג הכל.

אתה יכול לתבוע וגם לקבל פחות או יותר על כל דבר שיש לך קבלה כנגדו, שכרת רכב עד לגמר התיקון? צרף קבלה, לקחת מונית? צרף קבלה, הבנת את הרעיון.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם (נערך)

תבעתי את הביטוח שלי ונשלחה דרישת תשלום לחב'

הביטוח שלו על ההפסדים שלי השתתפות עצמית,כינון,

ועוד השתתפות עצמית לירידת ערך סה''כ כ 4400 ש''ח

עם אפשרות לתביעה עתידית על אבדן הנחת העדר תביעות.

אגב

שמאי פסק לי ירידת ערך 15 אחוז שווי הרכב שלי 88,217ש''ח

יוצא 13,232 ש''ח

קיבלתי 7,608 פלוס ה 4,400 שאני אמור לקבל ממנו יוצא 12,008

לפיכך לאן נעלמו 1,200 ש''ח?

משהו פה ממש מוזר לי,אומרים שבתביעה עצמית זה השתתפות עצמית והעלאה בפרמיה

בפועל יוצא הרבה יותר,

?

(שבוע ראשון,אגב הייתי בלי רכב חלופי כי היתה מחלוקת בין מוסך ההסדר שנשלחתי איליו לחברה,קטע מרגיז לכשעצמו)

עריכה אחרונה על ידי yossy

פורסם

אני חושב שניסו עליך את שיטת המצליח.

למרות שלפי דבריך אתה לא תשלם את עלית הפרמיה? הבנתי נכון? ואז יש בזה קצת הגיון (תלוי בעלות הביטוח וכו).

השאלה מה יקרה אם הביטוח שלו יסכים לשלם או שהם יזכו במשפט? יחזירו לך את ה 1200?

בקיצור, לחברות הביטוח יש הרבה דרכים לנסות להוריד מהסכום שהם צריכות לשלם (תראה מה קורה היום עם הביטוחים הסיעודיים).

לי בזמנו חברת הביטוח הנתבעת (לא שלי) שילמה אלף שקל פחות כי מי שהיה מעורב בתאונה הייתה אשתי והרכב רשום על שמי.. טרטרו אותי עם עם מלא טפסים ושילמו אחרי הרבה טלפונים שלי..

• תוכן חדש...