Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיריון 2008 מתחממת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4408 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

הרכב שלי סיריון 2008 בבעלותי כחצי שנה, לאחרונה התחיל להתחמם לי.

יש מים (במיכל עיבוי וגם בשני שאני לא זוכרת איך קוראים לו...)

קרה לי כבר מספר פעמים בשבועות האחרונים לאחר נסיעה לא ארוכה במיוחד (30 דקות).

מה זה יכול להיות?

תודה

פורסם

בדקת שאין איבוד של מים?

זה יכול להיות מספר דברים,אם יש ירידה זה יכול להיות מעבר נוזל קירור למנוע ואז צריך לעשות ראש מנוע,זה יכול להיות טרמוסטט שלא עובד בצורה תקינה,מאורר שאולי לא נכנס למהירות גבוהה יותר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תודה רבה

אבקש שיבדקו את הדברים האלו.

שאלה נוספת: כשאני מדליקה את הרכב (חצי סיבוב ראשון כשכל הנורות נדלקות ואז נכבות) אני רואה שכל הנורות עובדות.

אבל כשאני ממש מתניעה את הרכב אני לא רואה שהנורה של הבלם יד נדלקת למרות שהידית משוכה.

גם שאני מרימה את הבלם הנורה לא נדלקת (מניחה שזו לא הנורה שנשרפה כי כמו שרשמתי בהתחלה הנורה נדלקת בחצי סיבוב הראשון)

תודה רבה

פורסם

כניראה שהלחצן שמזהה שבלם יד מורם,זז קצת.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...