Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שברולט TRAX

לירוי1
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4397 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום היתי בחברה וקיבלתי הצעה על הדגם המפואר שלהם . יוצא 141000 שח . האם הדגם 1800 מומלץ ?האוטו ישמש בעיקר לנסיעות עירוניות, ואולי 1000 ק"מ בחודש

האוטו ישמש ברובו את אמא שלי ,

יש להם אחת שהיתה בתצוגה, לא שימשה כרכב מבחן .מוכנים לתת לי הנחה של 4000 שח כדי?

יש מקום להתוכח עם הנציג על המחיר הסופי?

פורסם

מכל הרכבים בסגמנט, למה החלטת ללכת על הכבד, היקר והצמא ביותר מבין כולם?

אם הרכב ישמש בעיקר את אמא (אני מבין שזו אישה לא מאוד צעירה ולא ממש מעורבת בעולם הרכב), קנה לה קפצור/קרוסאובר/2008 (או ג'וק, למרות שאני לא רואה סיבה למה לעשות לה כזה דבר) ותחסוך הרבה כסף בקניה וגם בהו"צ דלק.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

היא די אוהבת מכוניות .אני זה שמוריד אותה כל פעם . היה לה קואליר קופה .מונטה קרלו

עכשיו ניכנס לה הגוק לגיפון.בהתחלה רצתה ניסן גוק .עכשיו את השברולט

ניראה מה היא תחליט

פורסם
מכל הרכבים בסגמנט, למה החלטת ללכת על הכבד, היקר והצמא ביותר מבין כולם?

כי הוא הכי דומה לג'יפ ,סליחה SUV אמיתי ולא נראה כמו סטיישן קטן מוגבה מעט (כמו קרוסואבר ). והרי המראה (יש לקרוא "פוזה") זה הסיבה העיקרית לקניית רכב כזה מלכתחילה.

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

מסכים קוקה.

עשיתי עליו נסיעת מבחן ממושכת (על ה-1.8 ליטר) וקשה לי להאמין שאין חלופות יפות וכלכליות יותר.

לטעמי האישי הרכב בכלל לא רע ואין לו פגם פטאלי כלשהו, הוא פשוט לא מצטיין בשום דבר, ומוחצן מדי לטעמי, ללא שיק.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

הייתי מנסה לענין אותה גם בסוזוקי Crossover

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

כמה יקר!

קודם כל תמיד אפשר להתמקח, במיוחד בשברולט, במיוחד שמדובר בגירסא הפחות מוצלחת (מנוע 1.8 ולא 1.4 טורבו).

יש כ"כ הרבה מכוניות "נמוכות" טובות יותר שאפשר לקנות בסכום הזה, לדוגמא מזדה 3 הצ'באק 1.5 (מספיק לנסיעות עירוניות) בגירסא מאובזרת או מנוא 2 ליטר באיבזור בסיסי, אותו דבר לגבי פוקוס, אופל אסטרה 1.4 טורבו ויש עוד המון אופציות.

ההפרש שנדרש מלקוח לשלם עבור מכונית גבוהה כיום הוא מוגזם לדעתי, אילו עיסקאות גרועות.

הסוזוקי קרוסאובר היא כנראה השפויה ביותר מכולן, כי היא עולה בערך כמו משפחתית, והיא אכן מכונית משפחתית מעט גבוהה יותר, הטראקס לעומת זאת הוא לא מכונית משפחתית לחלוטין במימדיו ועולה אף יותר.

עוד אופציה מעניינת היא סובארו XV עם מנוע 1.6, איטי יותר הוא בטוח יהיה, אבל גם כאן מדובר במכונית משפחתית אמיתית מוגבהת ואפילו יש 4X4.

פורסם

חשבתי על הסובארו כאופציה במיוחד עכשיו שייש את ה1.6 המוזל.

כמה עולה ההסובארו האוטומט?

וכן אמא שלי אוהבת רכבי פוזה. לא תמיד מתאפשר לה ולכן היא נוסעת ביונדאי אלנטרה

פורסם (נערך)
חשבתי על הסובארו כאופציה במיוחד עכשיו שייש את ה1.6 המוזל.

כמה עולה ההסובארו האוטומט?

וכן אמא שלי אוהבת רכבי פוזה. לא תמיד מתאפשר לה ולכן היא נוסעת ביונדאי אלנטרה

עשיתי היום נסיעות מבחן על הקפצור, הסובארו XV והניסן ג'וק. על הסובארו XV גירסת 1.6 אוטומאט מבקשים 143,800 ש"ח שזה כולל רישוי, מולטימדיה עם מצלמת רוורס ו-BT, כן כולל קודנית חיישני חנייה ומרמי שמשות. מפריע לי האבזור שלא כולל במחיר זה בקרת שיוט ודברים נוספים שנכללים בגירסת הפרימיום שעולה כ-170K ש"ח.

בקפצור הופתעתי שברכב רק 4 כריות, הניסן ג'וק היה נחמד וקצת לא מרווח מאחור אולם עם איבזור מפנק, רק שתא הנוסעים אינו שקט לרעשי הכביש בנהיגה יחסית לסובארו

הרכבים הללו מתומחרים גבוהה מידי לטעמי ובתור מי שמחזיק כיום מאזדה 6 ו-I20 שעוברת מתנה לבת, יתכן שאותר על הרעיון לעבור לרכב קרוסאובר במקום ה-I20

ערן

עריכה אחרונה על ידי carmonle

SUBARU XV Eyesight 2.0 2018

פורסם

הקרוסאובר/ ג'ק/ 2008 בגירסא הידנית עולות 99K ש"ח.

פורסם

אין סיבה שזה ירגיש משמעותית יותר איטי מאימפרצה 1600 אוטומטית.

סביר לנהג הממוצע, איטי לנהג הממהר.

פורסם

סוזוקי קרוסאובר אוטומטי עולה רק 120000 שקל.

הדגם מאובזר וחסכוני.

אני רכשתי אחת עם גג ניפתח ב-130000 שקל כולל רישוי (״על הכביש״).

הרכב אצלנו כמעט חודש ואנחנו מרוצים מאוד למרות שעדיין לא התרגלנו לפעולת הגיר הרציף.

אין ספק שמדובר בקניה הכי משתלמת היום בסגמנט הקרוסאוברים הקטנים.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

מארק תתחדש. לטעמי האישי בלבד, הסוזוקי לא מזכיר גיפון אלא משהו שונה. לא יודע מה, אבל לא גיפון. שאר הרכבים שהוזכרו דוקא כן. השברולט טראקס על כל יתרונותיו ומגרעותיו, כשאתה עומד ליידו-הוא נראה הכי אגרסיבי ושוב רק לטעמי במבחן הפוזה הקרבית הוא לוקח בהליכה.

הסובארו חמוד והרנו נראה לי פיצפון משום מה. ולגבי מי שאמר שהאימפרזה איטית לנהג הממהר, לדעתי היא כבדה גם לנהג הכי סבלני

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם
מארק תתחדש. לטעמי האישי בלבד, הסוזוקי לא מזכיר גיפון אלא משהו שונה. לא יודע מה, אבל לא גיפון. שאר הרכבים שהוזכרו דוקא כן. השברולט טראקס על כל יתרונותיו ומגרעותיו, כשאתה עומד ליידו-הוא נראה הכי אגרסיבי ושוב רק לטעמי במבחן הפוזה הקרבית הוא לוקח בהליכה.

הסוזוקי נבחרה בראש ובראשונה כרכב משפחתי ולא כג׳יפון.

הישיבה הגבוהה היתה בונוס נוסף ליתרונות הרכב.

את השברולט לא בדקתי בגלל ניסיון רע עם מספר קרוזים מליסינג שסבלו מבעיות גיר בשלב די מוקדם ( הגיר זהה לזה שבטראקס) וגם המחיר המוגזם והלא מוצדק ( אז יש לו כנפיים תפוחות ויותר פוזה, אותי זה לא קנה).

הסוזוקי עם גג נפתח ומולטימדיה איכותית ( של פיוניר ולא זבל סיני), עלתה עשרת אלפים שקל פחות.

בלי קשר, אני לא מאמין בשום מוצר של שברולט קוריאה שקיים היום.

בעתיד הקרוב אמורים לנחות כאן המאזדה cx3 והיונדאי ix-25 אז אולי הסוזוקי יהיה פחות אטרקטיבי.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

• תוכן חדש...