Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4402 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי רנו קליאו עם מערכת Stop&Start.

אני מעוניין בהתקנת מערכת ברכב, כאשר החלקים יהיו מגבר, סאב, קומפוננט ופרוססור. (כל החלקים ישנם כבר)

השאלה שלי היא על מה צריך לתת דגש והאם זה לא בעייתי להתקין מערכת כזו, ברכב שמדומם מנוע בעת עצירה ברמזור וכדו'.

אשמח לתשובותיכם.

פורסם

האם ניתן לכבות את מערכת הסטארט-סטופ בתחילת נסיעה?

אם אין כוונה לכבות את המערכת אז ההמלצה שלי תהיה לשים דגש על רכיבים יעילים במובן צריכת האנרגיה

1. מגברי קלאס D פול ריינג' צנועי הספק - למשל סדרת הHCP של הרץ.

2. רמקולים נצילים מאוד עם הצהרת ספיגת הספקים נמוכה.

ולשפר את מצבר המערכת למצבר גדול יותר ובעל יכולת פריקה טובה יותר.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

ניתן לכבות אך אני לא מעוניין בכך.

יש ברשותי מגבר של הרץ מסדרת HCP.

השאלה שלי הייתה יותר מבחינת המערכת (ניתוקים וחיבורי מתח רבים), ופחות מבחינת הרכב.

הרכב אני מאמין יסתדר עם חצי דקה של רמזור ומערכת שעובדת. (הרכב מגיע עם מצבר מיוחד בגלל המערכת למיטב ידיעתי - רנו קליאו החדשה)

פורסם

גם מצבר מיוחד וגם סטרטר ייעודי למערכות מסוג זה צריכות להיות שם אולי אפילו אלטרנטור.

המערכת לא אמורה להשתגע בגלל זה הדבר היחיד שיקרה הוא שהיעילות שלה תפחת הודות לכך שהמתח צונח לפחות לאזור ה12.8V אבל שום דבר שאתה צריך לחשוש ממנו כל עוד אתה שומע מוזיקה בעוצמה סבירה במהלך השהייה ברמזור.

ואם זה הקראנק שאתה פוחד ממנו (נפילות וקפיצות מתח וזרם בזמן התנעה) - רכיבי אודיו לרכב אמורים להיות מוגנים - אצלי באמת זה עלול להיות נושא בעייתי עם טאבלט או CARPC שמזהים התקני USB במידה ואעבור אי פעם לרכב עם מערכת שכזו.

תבדוק מה התנהגות מערכת החשמל ברכב שלך בזמן קראנק אם זה מסקרן אותך.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

איך אני יכול לבדוק מה התנהגות מערכת החשמל שלי בזמן קראנק?

בגדול אני יודע שהמערכת ברכב והמתח במצת ממשיכים בזמן כיבוי המנוע, אבל המזגן למשל נכבה עד לתחילת הנסיעה כשהמנוע נדלק חזרה.

האם אני צריך לדאוג בהתקנה לכך שהרכיבים לא ייכבו מיד עם כיבוי המנוע? ואם כן כיצד אני דואג שהם אכן ייכבו בסופו של דבר על מנת לא לגמור את המצבר?

פורסם

בכיבוי המנוע אין שום בעיה - השאלה היא האם בעת הדלקת המנוע המערכת מתנתקת לרגע, מהבהבת או שממשיכה לפעול כרגיל ללא כל הפרעה?

Pioneer TS-X150

פורסם

עד כמה שאני הצלחתי לראות המערכת עצמה ממשיכה ללא הפרעה.

האורות מתעמעמים לחצי שניה בהתנעה החוזרת, המזגן נכבה ומתחיל לעבוד שוב לאחר ההתנעה החוזרת, אבל המערכת עובדת רציף.

יש דרך לבדוק את זה בוודאות? או שבהתקנה עוקפים למעשה את כל המערכת הזו לחיבור עם מתח קבוע? ואם כן ניתן להגדיר שאחרי 3 דקות (לצורך העניין) המערכת כולה תיכבה?

פורסם

הייתי מוודא במצב כזה שהמינוס למגבר ילקח מהגוף ולא ישירות מהמצבר, אחרת אתה עוקף את חיישן מצב המצבר ותגרום להפרעה לפעולת המערכת.

אם זה יבוצע, המצבר יהיה בסדר שכן המערכת תדאג להניע את המנוע אם יהיה צורך בכך.

• תוכן חדש...