Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4401 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה הגיע העט לשדרג את הרכב הישן,

הרכב הנוכחי הונדה אקורד מפנקת ביותר, אבל הגיע הזמן לשדרג, (מודל 2010)

הדרישה רכב פני נוח לנסיעה כ-50-60 ק"מ ביום, חסכוני בדלק ואמין.

התקציב עד 200 אלף שח.

בחנתי מספר רכבים לאחרונה :

טויטה RAV 4

סקודה YETI החדשה

מאזדה CX5

הונדה CR-V

מיצובשי OUTLANDER

אז ההתלבטות כאמור היא בין הרכבים הנל,

כרגע הכי פחות מענינית מבחינתי היא ההונדה, המנוע מיושן מאוד, צריכת דלק גבוהה מאוד והיא גם לא מרשימה מבחינת איבזור,

למאזדה יש לי קצת רתיעה מהעבר היה לי בעבר מאזדה 626 הטיפולים היו יקרים להחריד, תקלות שלא מצפים מרכב ברמתו (בזמנו)

טויטה הייתי בסוכנות נראה רכב מרשים מאוד ונוח, (קבעתי נסיעת מבחן) אולם המחיר קצת מרתיע עם התוספות (ואין הנחות!) המחיר מגיע ל197 אלף שח !

מיצובישי היה לי בעבר LANCER בשנות ה90 והיה רכב נהדר אולם לא יצא לי כלל לראות את האוטלאנדר רק על הכביש..

ומעניין אותי מאוד מהמצלמה של חברים היא הסקודה במיוחד גירסאת 1.4 או 1.8, האם הרכב מספיק חזק לעומת האחרות? אני ראיתי את הביצועים על הפרוספקט לא בנסיעה ועושה רושם שרכב נחמד מאוד, אבל הצורה קצת מרתיעה מה גם שזה לא מוגדר בדיוק איזה רכב זה, זה לא פריווט ולא ג'יפון מעין יצור כלאיים, מה גם שאין שום מבחן רכב לדגם החדש ככה שזה בסימן שאלה

אשמח לקבל את המלצתכם החמה

פורסם

שמעתי שהאוטלנדר מאד חסכוני במיוחד בגרסאת הדיזל נוח ותבדוק גם את שברולט טראק טורבו שמעתי רכב מאד טוב אבל לא מכיר אותו אישית

פורסם

האאוטלנדר נמכר והמון. כרגע במבצע החל מ 165.0 אש"ח אם אני לא טועה לדגם 5 מושבים.

תוסיף את הקיאה ספורטאז' / יונדאי IX35. נדמה לי שהקיאה נמכרת בסביבות 150.0 אש"ח.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

כדאי שתרחיב מעט על הצרכים שלך מהרכב, מסתובב לרוב בעיר? (מצוקת חניה?), יש משפחה? כמה נפשות? נוסעים הרבה לטיולים? מה אהבת באקורד? מה היית רוצה לשפר? חשוב לך איבזור?

והכי מעניין מבחינתי :) , אתה נעול על רכב פנאי? אם כן, למה?

פורסם

אני עם עומר, לדעתי המשפחתיות הגדולות כמו מאזדה 6, סופרב או אופל אינסיגניה למשל יהיו נוחות ובחלק מהמקרים גם מאובזרות יותר.

אם הקרב הוא רק בין הג'יפונים אז לדעתי המאזדה הכי טוב. יש לו תא נוסעים איכותי ומאובזר לא רע והוא מציע את הנסיעה הכי קרובה לרכב פרטי.

פורסם

קח בחשבון שנוחות הנסיעה בראב 4 מאוד לא מרשימה. מאוד.

אם כבר רכב פנאי נוח אז אולי קיה סורנטו אורבן. יש לו ביצועים נהדרים אבל צריכת דלק - אוי...

נהגתי כבר ביטי החדש ומבחן דרך שלו יפורסם כאן בקרוב. בסך הכל אין הרבה הבדל בינו לבין היטי הישן ובשני המקרים הוא לא מאוד נוח. לגרסת ה-1.8 ליטר יש אחלה ביצועים אבל לדעתי במחיר שלה היא קצת מיותרת. אתה לא באמת צריך אותם ברכב כזה וביחד עם מערכת ההנעה הכפולה הקבועה זה גם פוגע בצריכת הדלק.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

האם רכבי פנאי קטנים וזולים יותר באים מבחינתך בחשבון?

סובארו XV / סוזוקי קרוסאובר - רכבים טובים, אמינים, ביקוש גבוה בשוק, חסכוניים בדלק וגם זולים יותר..

(אגב, ל-XV יכולת שטח לא רעה עבור רכב פנאי לא כזה גבוה, אם זה בכלל חשוב לך יכולת שטח..).

פורסם
האאוטלנדר נמכר והמון. כרגע במבצע החל מ 165.0 אש"ח אם אני לא טועה לדגם 5 מושבים.

תוסיף את הקיאה ספורטאז' / יונדאי IX35. נדמה לי שהקיאה נמכרת בסביבות 150.0 אש"ח.

צודק, בהחלט יש להוסיף. הספורטאז' עכשיו במחיר נמוך במיוחד של 150 אלף, אבזור טוב ותכלס חווית נהיגה נוחה.

בשבילי שתי המובילות זו היא והמאזדה CX5 (שאם אני זוכר נכון יותר יקרה)

• תוכן חדש...