Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4407 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם. זה שאלה שלא הצלחתי למצוא לה תשובה ואני רוצה לשאול כאן.

יש לי רישיון חודשיים (כלומר אני עדיין עם מלווה). אם אני נוסע בכביש של 90 קמ"ש (שטח הפרדה מבטון, 2 נתיבים),

אם אני נוסע במקרה הגרוע ביותר על 110 במחוג (בפועל זה בערך 105), ונפתסתי,

מה צפוי להיות העונש? והכי חשוב האם יש סיכוי לשלילה?

שואל כדי שלא יהיה לי הפתעות, עד עכשיו נמנעתי (בקרת שיוט על 90 וזהו) מזה אבל אני רוצה מה העונש.

תודה!

פורסם

ב"תוספת השלישית" אין הבחנה בין דרגות שונות של עבירות מהירות, בניגוד לחנ"א המשטרתית.

לכן ההפתעה יכולה להגיע בדמות תיאוריה או אפילו טסט חוזר (ואיפוס מונה "נהג חדש").

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
ב"תוספת השלישית" אין הבחנה בין דרגות שונות של עבירות מהירות, בניגוד לחנ"א המשטרתית.

לכן ההפתעה יכולה להגיע בדמות תיאוריה או אפילו טסט חוזר (ואיפוס מונה "נהג חדש").

מה זה אומר "תוספת השלישית"?

פורסם (נערך)

אין שום הבדל בסכומי הקנסות, מספר הנקודות, והבונוסים של שיטת הניקוד בין נהג חדש לנהג וותיק.

מהירות עד 25 קמ"ש מעל המותר בדרך שאינה עירונית = 250 ש"ח ללא ניקוד.

ההבדל הקריטי בין נהג חדש לוותיק הוא שבעבירות מסויימות (כולל כל עבירות המהירות, אפילו על 101 קמ"ש במקום 90 אם יהיה שוטר משועמם במיוחד שיהיה לו כח לכתוב כזה דו"ח) יהיו סנקציות לנהג חדש ע"י משרד הרישוי בסוף תקופת ה"נהג חדש".

הסנקציות הן לשיקול דעתו של משרד הרישוי, בעבירות מהירות מדובר בד"כ בזימון למבחן תיאוריה + שנתיים נוספות סטטוס "נהג חדש". ללא טסט מחדש.

יש הנחיה גורפת וגלויה של המשטרה לא לאכוף עד (וכולל) 10 קמ"ש מעל המותר כבר הרבה מאוד שנים.

כלומר למשל אם מותר 70 אז רכב שנמדד במהירות 80 לא ייעצר.

שים לב שמדובר בקמ"שים ולא אחוזים, כבר היה פעם באיזה פורום מישהו שהעלה דו"ח סרוק על 121 קמ"ש במקום 110 (בדיוק 10% חריגה, אבל מדובר ב 11 קמ"ש...)

עריכה אחרונה על ידי wil

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

אני לא כאן כדי להטיף מוסר ובכל זאת שאלתי היא מה הבעיה לנהוג בהתאם לכללי המהירות המדוייקים או 5 קמש פחות והכל כדי לשמור על הרשיון מעבר לשמירה על החוקים?

אני לא אומר להיות קצוני ולנהוג כמה שפחות כדי להפחית סיכויים של התקלות מול שוטר. ההפך. תנהג כמה שיותר. שמור על הרשיון בעזרת שמירה על החוקים ולא פחות חשוב זה להתקין "מצלמת דשבורד" שתגן עליך מפני שוטר שלא שומר על החוקים [של אכיפת החוק]. יש גם כאלה.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

דני - לנהוג במהירות חוקית זה לפעמים מאוד מפחיד. במיוחד בקטעים שמתומררים 60-70 והרוב המוחלט של התנועה נוסע בהם במהירות של שלילה או קרוב לזה.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• תוכן חדש...