Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4398 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום,

אני רוצה לקנות טאבלט שיוכל להחליף את המחשב הנייד בנסיעות לחול בגלל המשקל והסרבול.

השימושים העיקרים יהיו גלישה באינטרנט לצורך חיפוש אטרקציות ומידע שימושי אחר וגם תרגום של המידע לעברית.

גם חשוב שלטאבלט יהיה מקום לכרטיס זיכרון בשביל סרטים וגם מסך איכותי.

בשביל השימושים הנ"ל טאבלט יהיה נוח? או שעדיף מחשב נייד עם מסך קטן?

בינתיים מה שאהבתי זה סאמסונג גלקסי טאב פרו 10.1, זה טאבלט טוב? אולי יש משהו יותר טוב סביב 2000 ש"ח?

תודה מראש!

עריכה אחרונה על ידי דניאל1983
פורסם

לשימושים הנ"ל, כן, בהחלט - הרי טאבלטים מיועדים מראש לצריכת תוכן, אז אני לא צופה בעיות מיוחדות.

Leasingfahrzeug oder nichts

פורסם
אולי יש משהו יותר טוב סביב 2000 ש"ח?

נשמע שתפור עליך כזה:

תעיף מבט, אם נראה לך מעניין יש לי אחד כזה חדש באריזה שישאיר אותך עם עודף.

פורסם

דריש, בדגם הזה לנובו הצליחו לדחוף איזה מוצר נלווה של EMC שפשוט דופק לחלוטין את ה-wifi. עיין כאן. בעיקרון, אם כבר ללכת על טאבלט שהוא כמעט לפטופ, הייתי מחכה ל-Surface Pro 3, למרות שהוא בטח יעלה 5~ אש"ח בארץ.

Leasingfahrzeug oder nichts

פורסם

~

מדי פעם יש דילים טובים גם על ה-surface הקודם, שהוא אחלה מכשיר. את הלנובו קניתי בזמנו אחרי סקר שוק מקיף, ומבחינת נוחות שימוש הוא בליגה אחרת מהטבלטים, כולל אלו שיש להם מקלדת דקה. כשהסתבר שהוא קצת חלש מדי למשימות לשמן נקנה העדפתי לשים אותו בצד ולא לפרסם ביד2, כי זה סוג הכלים שיכולים להיות שימושיים בעתיד (למשל אם וכאשר אהפוך לסטודנט במשרה מלאה). את הבעיה של EMC מעולם לא פגשתי.

פורסם (נערך)

אם מותג לא מעניין אותך, אני יכול להמליץ לך על הטאבלט הזה: http://www.banggood.com/Onda-V975m-32GB-Amlogic-M802-Quad-Core-9_7-Inch-Android-4_3-Tablet-p-917933.html?products_id=917933

שלח ה"פ ל HWGEEK, הוא יתן לך גם קופון של 5% הנחה, ותגיע למחיר של כ-650 שקל, ואם הוא עובר במכס זה יגיע ל-770 שקל,

שזה מחיר מצחיק לטאבלט עם חומרה כזו.

אני קניתי כבר שניים כאלה, אחד לחבר, בשביל הילדים שלו, ובשבוע שעבר הגיע השני עבור הבנות שלי, שיעזבו לי את האייפד בשקט :-)

בראשון עוד היתה איזה בעיית תוכנה, והוידאו היה לא "חלק", בעיקר בצפיה ביוטיוב/גוגל כרום, אבל ככל הנראה זה סודר,

כי בטאבלט שהגיע שבוע שעבר יש גרסת תוכנה עדכנית יותר, והכל עובד מצויין, כולל וידאו ביוטיוב, כולל גוגל כרום שעובד מצויין.

עריכה אחרונה על ידי Oshri
  • תוכן חדש...