Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3788 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר כמה שנים שהרכב בבעלותי ובד הדיפון הבעייתי של הפולו החלטתי להריץ פרוייקט ולהחליף את הדיפון...

התמונות מדברות בעד עצמן

לפני:

9yqaqure.jpg

zedade4e.jpg

תוך כדי:

ryha5ybu.jpgu6uganeb.jpgutyju6y6.jpgyby6ehej.jpgaqa6ugag.jpg

תוצאה סופית:

zu2u3yqe.jpg

ypede5a4.jpg

החומרים שהשתמשתי :

סכין בטיחות

מברשת פלדה להוריד את הדבק

בד עם ספוג מתאים לצבע

דבק ספריי של 3M

פורסם

עבודה מצויינת, כל הכבוד, מראה שמרענן את הרכב.

מאיפה רכשת את הבד, ומה הייתה עלותו? אם אפשר לדעת כמובן.

כמו כן, אשמח.לדעת באיזה גודל של בד השתמשת.

פורסם

לשאלתכם:

בד נרכש במקום בחיפה אצל בחור מקצועי(ציון) במקום שנקרא כל בו לרפד

קניתי משהו כמו 2 מטר בד...

לגבי הספריי זה ספריי של חברת 3M בקבוק בצבע סגול עלותו 98 ש״ח במכלול... ראיתי גם בשזר בצק פוסט

• חברי המעגל הראשון
פורסם

גם אני עושה את בקרוב. הדבק עמיד בחום? מיכל אחד יספיק ל- 4 דלתות?

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

הבטחות מקיימים, קבל ח"ח.

יצא קטלני כבר אמרתי לך אתמול את זה, עכשיו תגיד לי איך פירקתה את החלק פלסטיק ואיך החזרתה אותו גם?

הוא מחובר שם במשו כמו הלחמת פלסטיק כזו...

פורסם
גם אני עושה את בקרוב. הדבק עמיד בחום? מיכל אחד יספיק ל- 4 דלתות?

יספיק גם יספיק!!! נשאר לי חצי מיכל אחרי כמה נסיונות... ועוד יותר זה עמיד בחום!!!

ישנה גם מסקנה מכל התהליך.... יש לנקות עם טינר או טרנפנטין את המשטח טוב טוב לפני ריסוס הדבק... תאמצו את זה מניסיון

פורסם
הבטחות מקיימים, קבל ח"ח.

יצא קטלני כבר אמרתי לך אתמול את זה, עכשיו תגיד לי איך פירקתה את החלק פלסטיק ואיך החזרתה אותו גם?

הוא מחובר שם במשו כמו הלחמת פלסטיק כזו...

תודה תודה!!!!

לגבי הפירוק של הפלסטיק .... בשביל זה אתה צריך את הסכין בטיחות כדי לחתוך את ההדבקות חום פלסטיק האלה... לאחר הפירוק תקנה ברגים שתרכיב מתחת לפלטה ואז תדביק מעל את הבד... תעשה חורים ממול בדלת ותשחיל את הברגים ותהדק... אם יש משהו אני פה...

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

מצטער על זה שאני מעורר מתים,

אני מעוניין להתחיל בפרוייקט הזה בעצמי.

אני סובל מאותה בעייה בדיוק. אצלי זה חמור מאוד.

מאיפה לקנות, מה לקנות, עם מישהו יכול לתת לי יד בזה.

אני אשמח לכל עזרה בעניין.

• תוכן חדש...