Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4418 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיבלתי דוח תנועה בדואר רשום על נסיעה בצומת שלא בכיוון החצים (מצורף תמונה של הדוח).

1. לא נעצרתי על ידי שוטר

2. לא מופיע בדוח הוא על סמך תמונה

3. מספר הרכב בדוח אינו שלי או של מישהו שאני מכיר ולא נהגתי עליו

4. הדוח כניראה מולא על ידי אזרחית? (דרגה: ״לא שוטר״)

5. הפרטיים האישיים שלי נכונים (שם כתובת ת.ז. ומס׳ רישיון נהיגה)

מאוד מוזר בעיני ואשמח לעצות איך לנהוג.rapport.jpg

פורסם

בתור התחלה - האם היית ביום המצויין בדו"ח בצומת הנ"ל בשעה הנקובה? אולי מישהו נהג ברכב שלך באזור זה?

אם לא - קרוב לוודאי שחלה טעות בהקלדת מספר רישוי בעת העתקת פרטים למחשב.

ניתן לפנות ללשכת התנועה הרשומה על הדו"ח (ימת"א שפלה מרכז) ולבקש שישלחו לך חומר על המקרה ,לרבות תמונות.

הדו"ח נרשם כנראה ע"י מתנדב שלא בתפקיד, ובמקרה כזה חייב להיות מגובה בבסיס ראייתי מוצק למדי.

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם

אני חושב שכדאי קודם כל בפנייה לציין שאין ברשותך ולא היה ברשותך רכב עם מספר הרישוי הנזכר בדו"ח.

היה והם לא יתקנו את הדו"ח וישלחו לבעל הרכב הנכון יתחיל משחק פינג פונג, אבל תתחיל מזה.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

לא, לא הייתי שם בתאריך זה בשעה זאת.

אפנה אליהם ואציין זאת.

האם בדוח הם לא צריכים לציין על בסיס איזה ראיה הם מאשימים אותי (מצלמה, שוטרֿ/מתנדב שראה אך לא עצר אותי, או אמצעי אחר)?

מקווה שהם יבינו מהפניה שזאת טעות הקלדה ולא יאלצו אותי למישפט, ממש אין לי כוח לזה.

פורסם

סביר להניח שלא יטריחו אותך למשפט, אולי קצת יטרטרו אותך מאחד לשני עד שיבינו שרכב עם מספר רישוי המדובר לא בבעלותך ו/או בשימושך.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

תודה על העזרה.

שלחתי את הבקשה לביטול בדואר רשום.

האם יש מספר טלפון עם מענה אנושי שאפשר לפנות אליו למעקב אחרי הטיפול (ברור לי שאני כניראה חולם... אבל אשמח להיות מופתע לטובה מהם)

פורסם

אפשר לנסות לפנות למפנ"א 9666*

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

תראה משהוא פה מוזר ואני יסביר לך, אם נהג לא נעצר ומבצע איזה שהוא עבירת תנועה ומחליטים לשלוח דוח אז זה הולך לפי מס הרישוי של בעל הרכב,

לפי מה שאתה מציין שאין ברשותך רכב במס הזה אך הפרטים האישיים נכונים,ולא נעצרת או ביצעת שום עבירה אז ? איך הם בדיוק הגיעו לכול הפרטים שלך?

אתה יכול להמציא ממשרד הרישוי בעלות הרכב שברשותך ולשלוח למפנ״א כמו שכתבו לך כאן והם חייבים לבטל את הדוח.

פורסם
תראה משהוא פה מוזר ואני יסביר לך, אם נהג לא נעצר ומבצע איזה שהוא עבירת תנועה ומחליטים לשלוח דוח אז זה הולך לפי מס הרישוי של בעל הרכב,

לפי מה שאתה מציין שאין ברשותך רכב במס הזה אך הפרטים האישיים נכונים,ולא נעצרת או ביצעת שום עבירה אז ? איך הם בדיוק הגיעו לכול הפרטים שלך?

אתה יכול להמציא ממשרד הרישוי בעלות הרכב שברשותך ולשלוח למפנ״א כמו שכתבו לך כאן והם חייבים לבטל את הדוח.

אכן, לא נעצרתי ואין ברשותי רכב עם מספר זה.

הדבר היחיד שאני יכול להעלות בדעתי זה טעות הקלדה.

שלחתי כבר בקשה לביטול עם הדוח והצהרה שלי שאין רכב זה בבעלותי, ולא נעצרתי.

אחכה לתגובה ואם יבקשו הוכחות, אוציא אישור ממשרד הרישוי שרכב זה לא בבעלותי (אני מניח שהם יכולים לבדוק זאת במסוף שלהם בקלות גם בלי אישור ממשרד התחבורה)

פורסם

אני רק ממליץ לך לקבוע תזכורת ביומן, ואם הדו"ח לא יבוטל לפני המועד להישפט אז לשלוח בדואר רשום בקשה להישפט כמה ימים לפני המועד.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם (נערך)

תפנים את מה שישראל אברהם כתב וחפש תשובות. רק על המשפט האחרון אני תוהה אם הוא יסייע לך - כי אפילו אם יש לך רכב אחר זה לא מונע מצב של כמה כלי רכב על שמך, וכבעל הרכב אתה אחראי וסופג את העבירות שהרכב ביצע, אלא אם תמסר את פרטי המשתמש ברכב בעת ביצוע העבירה.

מוזר שאין בדוח פרטי יצרן ודגם.

חוץ מהנקודה השלישית - אף נקודה אחרת אינה עילה שתסייע לך להפטר מהדוח.

אם הרכב במספר הרשום בדוח אינו שלך - לך למשטרה לבדוק ואולי להתלונן על שכפול לוחית זיהוי או שימוש בזהות שלך. אולי זהו המקרה.

אם אכן הרכב אינו בבעלותך,ובכלל לא מוכר לך, חלילה לך להיות במצב שהרכב יהיה מעורב בתאונת פגע וברח. יגיעו חיובי דוחות חניה, נסיעות בכבישי אגרה ועוד דרישות תשלום.

אם אין לך חשק לטפל במקרה - אתה מזמין צרות.

אם יש לך רכב אחר ואתה מבוטח, נסה להעזר בסוכן הביטוח שיאתר לפי המספר מיהם בעלי הרכב/רכבים ועם המידע הזה תגש למשטרה. (יכול להיות שהסוכן יסייע לך והמשטרה לא תטרח לבדוק את הטענה שלך).

הכל במטרה להראות כי הרכב אינו שלך ולסגור את העניין לפני העברת הסיפור לבית המשפט שאולי יטיל עליך את חובת ההוכחה שהרכב אינו שלך.

עוד שאלה בעריכה נוספת: האם אתה עושה שימוש ברכב של מקום העבודה? אם כן, בדוק אם זהו רכב בשרות המעסיק וקצין הרכב העביר את הפרטים שלך לצורך שיוך הדוח כי עשית בו שימוש באותו זמן.

עריכה אחרונה על ידי רוכב בודד
ילה גבר בא נראה! מר +1
  • תוכן חדש...