Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4431 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מגבר + סאב + רדיו דיסק דאבל דין עם מסך,

אני עוד יומיים הולך להתקין את הכל,

ואם אתם יכולים להגיד מה המחירים שלוקחים בד"כ על התקנה כזאת ?

אם זה משנה אז צריך שהשליטה מהגה תעבוד ברדיו דיסק,

הרכב זה מאזדה 3 האצ'בק 06.

Mazda 3 2006 1.6L - SOLD

Hyundai Coupe 2008 2.7L Manual

פורסם

מה שאתה מבקש הוא בחזקת "משתנה" שתלוי בנסיבות

אם לדאבל דין שלך יש מתאם הגה פנימי - הרווחת (לא בטוח - מנסיון מר), אם לא אז כנראה שתיאלץ לקנות מתאם הגה שיתאם בין הHU שלך לבין הרכב - זה כבר עלות נוספת של כמה מאות שקלים.

ערכת ההתקנה שתקנה בכדי להתקין את החיווט למגבר גם כן תלויה באיכות שלה יכול לנוע מ80 שקלים וגם להגיע למחירים של 500 שקלים לערכת התקנה בלבד.

תוסיף לזה את עלות ההתקנה עצמה אשר תלויה ישירות במתקין וכאן לעיתים אתה יכול לקבל את מה שאתה משלם עליו - שילמת זול - קיבלת תוצאה בהתאם (חלקי פלסטיקה עם תפסנים שבורים, חלקים שלא חוזרים למקום, קצרים במקרים קיצוניים של חאפר בלתי נתפס ואף נקודות הארכה במיקומים מסוכנים - כבר ראינו כאן גאון שקדח למשאבת דלק!)

ולעיתים גם כשאתה משלם יקר - אתה עדיין תקבל תוצאה שמתאימה למשהו שלא ראוי לשלם עליו.

בחירת המתקין בעיניי היא החשובה ולא המחיר - אתה רוצה משהו טוב? לא בושה לשלם קצת יותר ולהיות שקט.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

יש מתקין באזור המרכז שאתה ממליץ עליו שהוא גם יעשה עבודה טובה וגם יהיה זול ?

הציעו לי רק על הרדיו דיסק 180 שקל ושהשליטה מההגה תעבוד,

זה נקרא זול ?

(יש על הבן אדם הרבה המלצות טובות )

Mazda 3 2006 1.6L - SOLD

Hyundai Coupe 2008 2.7L Manual

פורסם

אם יש עליו הרבה המלצות טובות אז אני לא אתערב בהמלצות.

בכל מקרה אני לא מתמצא במפרטים של HUים - מציע שתעלה את הפרטים וחברי הפורום שכן מתמצאים בתמחור ובמפרטים יתנו דעה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...