Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4413 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ,

יש לי את ה KIA FORTE 2013 עם המערכת המובנית .

אני מחבר באופן פשוט את הפלאפון עם כבל AUX רגיל לחיבור AUX המובנה שיש ברכב .

לפני מספר חודשים התחילו רעשי רקע כשאר רק גוברים כשהטורים עולים.

הייתי משחק עם הכבל וזה היה מסתדר .

ניסיתי להחליף כבל AUX מספר פעמים וזה לא עזר . עכשיו כמה שאני משחק עם הכבל זה לא עוזר יש רעשים נוראיים .

כשמחברים את המטען הרעשי רקע גוברים וגם העוצמה הכללית . אני מאמין שהבעיה היא ברכב ולא אצלי כי זה קורה עם כל פלאפון ועם כל כבל AUX .

אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי או להביא מדריך \ סרטון למה שאני צריך להחליף כדי לא ללכת לחשמלאי שיגבה חיוב מיותר . תודה

פורסם

מעתיק לכאן את מה שכתבתי בשרשור שננעל:

יש ענין של המחברים שעשויים להיות בעלי 3 או 4 מגעים, ובטלפונים שונים יתכן הבדל בין החיבורים הללו. יכול להיות שזה הענין שגורם לרעשים (בעיקר אם החלפת הכבלים שביצעת היו לאותו הסוג).

ראה מספר פתרונות שמדוברים בפוסט הזה.

• תוכן חדש...