Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יונדאי אקסנט 2005 -

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4467 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אני מתכוון לרכוש יונדאי אקסנט 2005 עם 150 אלף ק"מ מקרוב משפחה במחיר 15K (האוטו בבעלותו כבר 8 שנים).

הצרכים שלי מרכב הם שיקח אותו מ-A ל-B (עם מזגן וגיר אוטומט), שלא יתקלקל ואם כבר שיתקלקל שהחלפים יהיו זולים. פחות איכפת לי ממראה חיצוני, בטיחות ואיבזור. נסעתי על הרכב, אמנם מרגיש פחות כיף לנהיגה מהפיג'ו 106 XSI שיש לי כרגע, אבל סך הכל נראה שהוא עושה את העבודה אחלה.

נשמעת כמו עסקה סבירה? במחיר הזה אפשר לקבל תמורה משמעותית טובה יותר? יש קלקולים מיוחדים שצריך לשים לב אליהם?

תודה.

פורסם

אחלה רכב למטרות שלך. יש לנו כרכב שני כבר עשור (מחליף כל 3/4 שנים דגם) אין תקלות למעט מצבר. טיפול זול. מניע בבוקר מזגן ונוסע

תצרוכת דלק סבירה

פורסם

האקסנט אם קיבל תחזוקה סבירה הוא רכב מאוד אמין, זול לתחזוקה ופשוט לתחזוקה.

שים לב שבצבא עדיין יש יחידות שמחזיקות אקסנטים ישנים, לחלקם יש ק"מ אסטרונומי והתעללות בלתי נפסקת, והן נוסעות ונוסעות כמו גדולות.

אמנם לא שיא החסכון בדלק, אך נחשב אמין, ובהתחשב בעובדה שאתה קונה רכב ממישהו שאתה מכיר, עם ק"מ סביר מאוד, נשמע שמדובר בעסקה לא רעה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

בהחלט רכב עם אמינות טוב ,היתרון ברכב הספציפי הזה שהוא אצל הבעלים הרבה זמן,וכיוון שהוא קרוב משפחה הוא לא יעבוד עליך או יסתיר דברים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)
. נסעתי על הרכב, אמנם מרגיש פחות כיף לנהיגה מהפיג'ו 106 XSI שיש לי כרגע, אבל סך הכל נראה שהוא עושה את העבודה אחלה.

.

החלפה מוזרה, לא?

האקסנט היא ההיפך הגמור מהפיג׳ו.

הייתה לי אחת, מודל 2000, רכב אמין ו...זהו!

לא מרווח, לא בטיחותי, לא מהנה ובטח לא נוח.

צריכת דלק מוגזמת של 1/8.

בעיות אופייניות: צנרת מיים שלא מחזיקה מעמד וחיישני ניהול מנוע. הרכב היה אצלי בין 150 ל-200k ק״מ ובאמת שהיה אמין ( טופל רק במורשה ובחלקים מקוריים בלבד).

לצרכים שציינת הוא יתאים. אבל אם התרגלת לקצת כיף ותאוצה, שכח מזה!

עריכה אחרונה על ידי markb205

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

מארק, אתה מדבר בגנות האקסנט כאילו ה106 היא מינימום איזו 208GTI.

גם 106 לא בטיחותית ולא מרווחת.

צריכת דלק 1:8? נשמע מוגזם וכאילו משהו אצלך לא בסדר.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
מארק, אתה מדבר בגנות האקסנט כאילו ה106 היא מינימום איזו 208GTI.

גם 106 לא בטיחותית ולא מרווחת.

צריכת דלק 1:8? נשמע מוגזם וכאילו משהו אצלך לא בסדר.

בנסיעה עירונית בעיקר זו הייתה צריכת הדלק ( מנוע 1500 אוטומטית). גם חבר עם רכב דומה (מודל 2003) לא השיג צריכה טובה יותר.

אסור לשכוח שמקור המנוע הוא במיצובישי לנסר 1991 (12v).

ה-106xsi עם שלל הבעיות שלה ( שרובם נבע מתחזוקה לא נכונה ומנהיגה אגרסיבית), היא מכונית בעלת אופי ספורטיבי מהזן שכבר לא קיים.

היא מכונית מהנה לנהיגה ואי אפשר להשוות אותה לאקסנט המשעממת להחריד.

נכון, היא לא מרווחת ולא בטיחותית ( כי היא שייכת לעידן אחר) אבל מי שקנה xsi ממש לא חיפש את זה אצלה.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

• תוכן חדש...