Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יציאת Aux או USB לסובארו b4 דגם 2007

R.L
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4074 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם,

אני מחפש פתרון אודיו טוב ובמחיר סביר לרכב שלי.

ברכב קיימת מערכת מובנית עם צ׳יינגר תקול אך קיים בה כפתור aux והכיוון שלי כרגע הוא להשמיש אותו מאחר ואני לא זקוק או משתמש בדיסקים לשמיעת מוזיקה.

ביררתי עם מתקינים והשורה התחתונה שקיבלתי היא שברכב שלי האפשרות היחידה להשמיש את יציאת ה-aux היא על ידי שליחה למעבדה (בעלות של 500 ש"ח+-)

אבל לפני שאני שולח למעבדה רציתי לברר אתכם כמה עניינים:

1. האם קיימת דרך זולה יותר להשמיש את יציאת ה-aux?

2. האם קיים פתרון שמאפשר לי לחבר גם יציאת USB למערכת?

3. אם אחליט להתקין מערכת מולטימדיה ברכב (שמן הסתם כוללת את כל היציאות שאני צריך) - מה האופציה הכי סבירה בטווח של עד 1500ש״ח (כולל עבודה)? לפי מה שקראתי העלות במקרה של הרכב שלי ספציפית היא גבוהה מאחר וצריך מתאם שיחזיק את כל העסק הזה

מצאתי בפורום שרשור של מישהו שהתקין מערכת כזאת באיזור של תא האחסון הקטן שנמצא מעל הקונסולה המרכזית, הבעיה שהפתרון הזה מאוד מגביל מבחינת סוג המערכת וגם מעל התקציב לדעתי.

מצד שני להחליף את היחידה הנוכחית של הרדיו לא תראה טוב לדעתי..(מעדיף להשאיר את היחידה המקורית).

בקיצור דילמה דילמה

יש כאן מישהו שיכול לעזור בנושא?

תודה

GOT סחוג?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...