Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4483 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

סתם התעניינתי במחירים של רכבים בארהב.

ראיתי שהBMW הכי יקרה בלוח זו הZ8 שיש ממנה לא מעט ואף אחת מהם לא מתחת ל100 אלף דולר.

השמורות נמכרות ב180 אלף דולר.

השאלה בכותרת.

עריכה אחרונה על ידי Tamir FR

פורסם (נערך)

אולי כי הרכב יוצר בתור מהדורה מוגבלת מלכתחילה ולא יוצר בכמויות למשל הנה טבלה של מכירות באצות הברית למשך כל שנות היצור שלו

Calendar yearU.S sales

2000-317

2001-970

2002-524

2003-439

2004-110

2005-17

2006-5

עריכה אחרונה על ידי abdsamara911

יש כאלה שאומרים חבל על מי שמת , אני אומר חבל על מי שחי ולא יודע איך....

פורסם

קודם כל אני לא יודע איך הגעת למסקנה ש"יש ממנה לא מעט", 21 רכבים כאלה למכירה בכל ארה"ב. זה ממש ממש קצת.

אני נמצא קצת יותר מחצי שנה בפלורידה וראיתי כמעט כל רכב ספורט אפשרי (כל היפניות כולל סקייליין וNSX) למעט בוגאטי ויירון, מקלארן F1 ופורשה 959. הBMW היחידה שלא יצא לי לראות זו הZ8 ויוצא לי ללכת למפגשיי מכוניות על בסיס שבועי..

לגבי המחיר, אז הרכב הנ"ל כן נדיר ולזה תוסיף את המייליים הכל כך נמוכים שיש לאלה שמפורסמות בלוח וזה כבר מקפיץ את המחיר בעשרות אלפי דולרים.

יש כאלה שהם ALPINA וזה מעלה משמעותית את המחיר.

פורסם

אני זוכר שהמחיר בשקלים היה בסביבות 500,000 ש"ח.

יש לZ8 מנוע חזק ואינטריור מרשים אבל אני חושב שהמחיר שלה כיום גבוה מאוד לא בגלל הביצועים שלה אלא רק בגלל הצורה החיצונית.

תסתכל קצת בגוגל על הרכב הזה ותגיד לי אם הוא הציג חידוש כלשהו (תזכור שהרכב הוצג קצת לפני שנת 2000).

פורסם
קודם כל אני לא יודע איך הגעת למסקנה ש"יש ממנה לא מעט", 21 רכבים כאלה למכירה בכל ארה"ב. זה ממש ממש קצת.

אני נמצא קצת יותר מחצי שנה בפלורידה וראיתי כמעט כל רכב ספורט אפשרי (כל היפניות כולל סקייליין וNSX) למעט בוגאטי ויירון, מקלארן F1 ופורשה 959. הBMW היחידה שלא יצא לי לראות זו הZ8 ויוצא לי ללכת למפגשיי מכוניות על בסיס שבועי..

לגבי המחיר, אז הרכב הנ"ל כן נדיר ולזה תוסיף את המייליים הכל כך נמוכים שיש לאלה שמפורסמות בלוח וזה כבר מקפיץ את המחיר בעשרות אלפי דולרים.

יש כאלה שהם ALPINA וזה מעלה משמעותית את המחיר.

תפתח עיניים , נצפתה אחת בקניון בפורט לודרדייל לפני יומיים , רכב מדהים... לעניינינו , זה רכב אספנות ונדיר וישנם בודדות למכירה.

פורסם

היא עלתה הרבה יותר מחצי מליון שקלים. המחיר שלה בארץ היה מליון וחצי ש"ח.

הרכב ירד מפס הייצור ב2003, ומאז לא הוצגה לה מחליפה.

הדבר הכי מצחיק שאני זוכר מהרכב הזה, זה שהייתי באוטומוטור לפני המון שנים עם אחי הגדול, והציגו שם את הZ8.

אנחנו בדיוק באים להיכנס לביתן בו היא מוצגת, ויוצאים משם שני חבר'ה, מדברים אחד עם השני.

פתאום אחד אומר לשני: "אז מה, הZ8 סתם חרטא הא?"

לא יכולנו להתאפק והתחלנו להיקרע מצחוק, ואני גם די בטוח שהם הבינו שאנחנו צוחקים עליהם.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

לא הבנתי אם היא היתה פורצת דרך בזמנה, מלבד שהיצור היה מוגבל. איך מצדיקים מליון וחצי ש"ח?

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

פורסם
תפתח עיניים , נצפתה אחת בקניון בפורט לודרדייל לפני יומיים , רכב מדהים...

העיניים שלי תמיד פתוחות.8)

אגב, מחיפוש בCRAIGSLIST בפורט לודרדייל נמצאה אחת בסה"כ למכירה בצבע שחור.

היא עלתה הרבה יותר מחצי מליון שקלים. המחיר שלה בארץ היה מליון וחצי ש"ח.

הרכב ירד מפס הייצור ב2003, ומאז לא הוצגה לה מחליפה.

התכוונתי לפני מיסים וכו' כלומר המחיר בארה"ב.

אמנם קשה להשוות אבל הסדרה 8 עולה הרבה הרבה פחות וזה רכב שגם לא רואים אותו הרבה על הכביש..

פורסם (נערך)
סתם התעניינתי במחירים של רכבים בארהב.

ראיתי שהBMW הכי יקרה בלוח זו הZ8 שיש ממנה לא מעט ואף אחת מהם לא מתחת ל100 אלף דולר.

השמורות נמכרות ב180 אלף דולר.

השאלה בכותרת.

ככה הסבר מהיר.

מדובר בBMW Z8

יוצר מ1999-2003 ( כ5,703 יחידות בלבד )

יוצר מסיבות קונספט וחגיגות למניהם.

ועקב זה גם בוצע בו שינויי מראה Interior כמו שאומרים

דגם ייחודי לסדרת ה2 דלתות בא בגרסת קופה וקבריולט

נתונים-

מנוע- 4.9 ליטר V8

הספק-400 כוחות סוס

תאוצה מ0-100 - 4.2 שניות ל100

משקל - 1.6 טון

ב1999 עלתה הבובה כ 128 אלף דולר ( בארצות הברית ) למה?

כל השאסי והבודי עשוי אלומניום כל האוטו קשיח במשקל קל

נמכרו בין 2000~2006 רק 2382 יחידות רובן נעלמו ונגרסו אולי נשארו 50. ולכן היא שמרה על הערך שלה.

מראה -

חיצוני - 800px-BMW_Z8.jpg

פנימי - 800px-BMW_Z8_Interieur.JPG

עריכה אחרונה על ידי Malachoni
פורסם

משקל - 1.6 טון

כל השאסי והבודי עשוי אלומניום כל האוטו קשיח במשקל קל

1.6 טון זה הכל, חוץ מאשר קל, בטח ובטח ברכב שכולו אלומניום.

רובן נעלמו ונגרסו אולי נשארו 50.

אפשר להבין מאיפה הנתון הזה?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם (נערך)
אפשר להבין מאיפה הנתון הזה?

וואלה אני קורא SPECS שלו מוויקיפדיה.

המנוע עצמו - כתוב שהבלוק עצמו עשוי מאלומניום ומשקלו הכולל של המנוע 200~225 קילו ( 302 CUBIC INCH )

אבל כתוב אלומניום שאסי ובודי מן הסתם לפי דעתי זה אלומניום עם יותר מסה יותר צפוף ודחוס.

עריכה אחרונה על ידי Malachoni
  • תוכן חדש...