Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4479 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברה, לא מזמן רכשתי פיג'ו 206 ידנית שנת 2000 ואני מחפש מוסך אמין באזור כפר סבא.

אם למישהו יש המלצות למוסך טוב ולא יקר יעזור לי מאוד, גם אשמח לכתובת ולא רק שם.

עכשיו לשאלה השניה, יש לי בעיה ברכב, עשיתי עם כמה חברים נסיעה ארוכה לאילת, הכל הלך חלק ולא היה לי בעיה אחת ברכב חוץ מהקלאץ' שעל סף שחיקה.

אחרי שהורדתי את מי שנסעתי איתו והמשכתי הביתה עצרתי ברמזור והרכב עמד על 4 אלף סל"ד(לא לחצתי על הגז), דוממתי את הרכב ופתחתי מכסה מנוע, לא ראיתי משהו חריג, ניסיתי לשחק קצת עם המשאבת דלק(הדבר הזה שמחובר לדוושת גז, לא זוכר איך קוראים לו) כי חשבתי שאולי זה נתפס במשהו, הכל היה בסדר.

אחר כך התחלתי נסיעה על ראשון ונסעתי עם ברקס בשביל להוריד את הסל"ד בכוח וזה לא עזור והרגיש כאילו הרכב נלחם בי.

אחרי שיוט של חצי שעה על 90 קמ"ש בערך זה הפסיק.

כמה ימים אחרי זה קרה שוב רק שהוא עמד על סל"ד של אלפיים בערך ושלחצתי על הגז(על ניוטרל) זה הפסיק.

ואחרי זה שעמדתי במקום עם רכב מונע אחרי נסיעה הסל"ד קפץ למטה, הוא אמור להיות על 900 בניוטרל והוא קפץ בין 400-500 ל900, אחרי שהמשכתי לסוע זה הסתדר.

מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה ומה עלות התיקון בערך?

תודה מראש לכל מי שיכול לעזור לי בקשר למוסך ו\או בקשר לתקלה.

פורסם

לא אוכל לעזור לך בקשר לתקלה, אבל יש כמה מוסכים מומלצים לפיג'ו בפורום כולם מאיזור המרכז.

אורן שירותי רכב, מוסך אם הדרך, ומוסך גבע.

חיפוש קצר בגוגל וגם כתובת תהיה לך.

פורסם

בעבר הייתי בעל פג׳ו 206 ונתקלתי בבעיה כזאת

אם אני זוכר נכון היה מדובר במנוע צעדים שעשה את הבלאגן.

אם זה הכיוון אז תשקיע עוד כמה שקלים באחד מקורי כי החיקויים נהרסים מהר

אופציה שניה אתה יכול לפרק אותו(דיי נגיש) ולנסות לנקות אותו

פורסם
בעבר הייתי בעל פג׳ו 206 ונתקלתי בבעיה כזאת

אם אני זוכר נכון היה מדובר במנוע צעדים שעשה את הבלאגן.

אם זה הכיוון אז תשקיע עוד כמה שקלים באחד מקורי כי החיקויים נהרסים מהר

אופציה שניה אתה יכול לפרק אותו(דיי נגיש) ולנסות לנקות אותו

צודק shilov, מנוע צעדים לא מתפקד ולא שומר על הטורים יציבים בסרק. כנראה יש להחליף מנוע צעדים, מחיר מקורי כ 600 ש"ח לפני מעמ.

יש לבדוק עם סורק תקלות לפני קבלת החלטה, יכול להיות שהתקע לא תקין או סיבה אחרת במערכת החיווט

• ספונסר פורום
פורסם

לפני שמחליפים מנוע צעדים, שווה לנסות לפרק אותו, לנקות היטב, ולהרכיב חזרה, לפעמים הם מתמלאים בפיח ונתפסים במצב פתוח.

אורן

• תוכן חדש...