Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כביש מגורד?

ranirr
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7905 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הקשיתי, ואופנוע שבא, הגירוד הביזארי יכול להעיף אותו מהכביש, למה לא להתחשב בו?

ואז הוא הפתיע ואמר: "האופנועים לא מעניינים אותי, שיעוף..."

הבנתם למה הכבישים נראים ככה?

חבל שאין לך את זה בכתב.זה היאה עוזר לנו לדפוק את הבני :bad-word:. עם איזה חשבון על כל הנזק שהם גורמים לרוכבים בארץ שלא לדבר על הקורבנות שהם גורמים.

Dead but dreaming

פורסם
חבל שאין לך את זה בכתב.זה היאה עוזר לנו לדפוק את הבני :bad-word:. עם איזה חשבון על כל הנזק שהם גורמים לרוכבים בארץ שלא לדבר על הקורבנות שהם גורמים.

אין בזה כל חדש, בעבר פורסם כי על מנת להאיט מהירות נסיעה מגרים את הכביש.

ככה סתם מבלי לחשוב על הבלאי שזה גורם לצמיגים על הנזקים האחרים עד שפעם יתפוצץ גלגל ומישהו יפגע ומע"צ ימהרו לגלגל עיניים.

יוחזר המנדט הבריטי לאלתר.

גם כן פורום של אופנועים,

חצי מהאנשים כאן כשהם יוצאים לרכב עושים את זה במגרשי חניה, אופנוענים עלק.

פורסם

אלוהים איך אנשים שומרים על שפיות בידעיה שמעשהם הורגים אנשים.

או שהשכל הישר והמצפון נעלם שמקבלים משכורת מהמדינה ?

נו טוב !

יוחר השלטון העותמני לפחות הם בנו דרכים ומסילות ברזל.

Dead but dreaming

פורסם

עזבו את הכביש המגורד של מע"צ... מכירים את זה שבזמן הבניה הם חופרים מין בור ממש מעצבן לרוחב הכביש ומי שעובר עליו יותר מ25 קמ"ש מאבד את הבולמים? אז באמת אלוהים ישמור לגבי אופנועים, שניה אחת של חוסר תשומת לב מספיקה יכולה להסתיים באסון!

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

יש כביש מגורד מכיוון בית דגן לכפר חבד.

נסעתי שם השבוע מספר פעמים. הרכב נטה ימינה ושמאלה כרצונו. אז עם זה הסתדרנו, עד שקפצה לי אחת האבנים לחלון הצדדי וסדקה לי אותו.

בכח רוצים לעשות דברים בארץ בלי הגיון?

פורסם

אפרופו, זה הכביש. אתמול חזרתי בלילה עם החברה ונדרשתי לשיחת הרגעה מקדימה טרם החוויה המרטיטה כדי למנוע מנשמתה הרכה לפרוח ברגע שנעלה על מסלול הויברציות. עכשיו אני סופר 4 ימים מאז הגירוד. נראה כמה זמן יקח להם לסלול את האספלט החדש (ואחרי זה לסמן נתיבים).

פורסם

ממש יעיל הם יהרגו אותי כדי שאיזה אידיוט עם הונדה סיוויק יסע 90 במקום 110 .

למה הכל תמיד כל כך עקום בראש של המדינה שלנו?

הרעיון הבא של מע"צ קוביות נ"ט במרכז הכביש כדי להאט מסעיות.

Dead but dreaming

• תוכן חדש...