Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4505 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

במשך שנים יש לי רעידות בהילוך ראשון, לפעמים רעידות קשות מאוד עד שהרכב נכבה ולפעמים קצת פחות.

במוסך בדקו לי את הגיר והוא פורק ומצבו מצויין, כמו כן הקלאץ', כמו כן משאבת הדלק, גם הראש מנוע שופץ ובכלל הרכב עבר טיפולים גדולים מאוד ועדיין לא נמצאה הבעיה.

ככה אני נוסע כבר כמה שנים.

היום בזמן נסיעה בגשם, הקלאץ' התחיל להיות קשה (קרה לי בעבר בגשם) ופתאום ההילוך ראשון נכנס לי חלק, בלי רעידות, פשוט חלק!

ככה כל הדרך, כשביום רגיל אני חייב להיות מאוד עדין וללחוץ על חצי גז כדי שאצליח להגיע להילוך שני מבלי שהרכב יכבה.

איך דבר כזה קורה?

עריכה אחרונה על ידי hentop
פורסם

מעכשיו לפני כל נסיעה תרטיב קצת את המכונית וככה תסעו ביחד באושר ואושר!

ועכשיו ברצינות איך הגעת לזה שבגלל הגשם זה פתאום עובד? עד היום מתי שהיה גשם לא הייתה משתמש ברכב?

פורסם

בהילוך שני עם הרבה גז אין רעידות.

בעיקרון יש לי דליפת מים ברכב בזמן גשמים חזקים באיזור הדוושות, אולי זה קשור אולי לא, בגלל זה אני מתייעץ פה אתכם

רק לאחרונה שמתי לב שבזמן שיש גשם הקלאץ נהיה קשה וההילוך ראשון נכנס בקלות.

• תוכן חדש...