Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4529 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, לצערי נגמר לי הסבון וכרגע אני צריך לשטוף עם מה שיש, רציתי לדעת אם אני יכול להכניס סבון כלים של פרי למקציף של מכונת השטיפה שלי ולהשתמש בסבון הזה במקום.

האם הסבון הזה יכול לגרום לנזק כל שהו לאוטו?

פורסם

לא מומלץ סבון כלים בגלל שהוא אגרסיבי,עדיף לשטוף עם מים רגילים עד קניה של סבון.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לא חבל על העבודה שעשית רק לפני שבוע? פיירי יוריד לך את כל ההגנה. עדיף לקפוץ לאוטודיפו בחוצות ולקנות שמפו, אם אתה רוצה מגווירס אז יש עוד מפיצים באיזור. (לא מכירה את כולם, תבדוק בשרשור שלהם, יש רשימה מלאה).

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

לא מומלץ להשתמש בסבון כלים מכיוון שהוא מכיל חומר פעיל בריכוז גבוה מאוד הגורם להורדת אוטמי צבע/ ווקסים ששומרים על הצבע. בנוסף שמעתי שסבון כלים פוגע בצבע לטווח הארוך וגורם לנזקים חמורים (הוא גם עוזר לשמש לפצוע את צבע הרכב)

כדאי להשתמש בסבון שאינו מכיל דטגרנטים ואני ממליץ על שמפו של מגווירס בתוספת ווקס.

פורסם

בסוף דיללתי עם מים חמים איזה שמפו וואקס כזה זול שהיה לי בבית שמיועדת לרכב.

וכניראה שהוואקס שישמתי לאחר הפוליש גם ככה כבר ירד, אני לא מת על הווקס הזה, צריך למרוח אותו על כל האוטו ואז צריך להסיר אותו די בכוח עם מטלית.

וגם שמעתי שאמרו פה בפורום שהוואקס הזה לא משהו, אחרי שבועיים הוא כבר יורד,

זה הוואקס שאז השתמשתי בו לאחר הפוליש

שאלה, בגלל שעשיתי פוליש לא מיזמן, אני יכול פשוט לשטוף את הרכב טוב טוב, ולישיים עליו אוטם צבע?

פורסם
ממליץ לך על הווקס הנוזלי של טרטל ווקס לצבע מטאלי, יחסית קל ליישום ומגן לאורך זמן.

שמעתי שממליצים עליו, אפשר לינק או תמונה של המוצר?

פורסם

אני עדיין לא מאמין לזה שמישהו ממליץ על טרטל וקס בפורום דיטיילינג ועוד כותב שיש וקס לצבע מטאלי ויש וקס לצבע רגיל.

אם אתה רוצה ווקס/אוטם שיחזיק לך הרבה זמן אז תיתן תקציב ואנשים יציעו לך ווקסים/אוטמים טובים במחיר.

Horsepower sells cars, torque wins races

פורסם
בסוף דיללתי עם מים חמים איזה שמפו וואקס כזה זול שהיה לי בבית שמיועדת לרכב.

וכניראה שהוואקס שישמתי לאחר הפוליש גם ככה כבר ירד, אני לא מת על הווקס הזה, צריך למרוח אותו על כל האוטו ואז צריך להסיר אותו די בכוח עם מטלית.

וגם שמעתי שאמרו פה בפורום שהוואקס הזה לא משהו, אחרי שבועיים הוא כבר יורד,

זה הוואקס שאז השתמשתי בו לאחר הפוליש

שאלה, בגלל שעשיתי פוליש לא מיזמן, אני יכול פשוט לשטוף את הרכב טוב טוב, ולישיים עליו אוטם צבע?

הווקס ששמת של מגס הוא ווקס מעולה במיוחד בגלל שהוא מכיל קרנאובה. אני משתמש בו ונורא פשוט להוריד אותו לדעתי.

תוכל לבחור בכל ווקס שיתחשק לך, אני ניסיתי כמה ווקסים של טרטל ולא התרשמתי במיוחד כמו עם זה של מגס.. בכל מקרה שיהיה בהצלחה (:

• תוכן חדש...