Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4523 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תאמינו לי , לא מבין מה אתם רוצים מהנשים?? מילא היה מדובר פה על חוסר רצון ל מין אנ%לי/ או%לי או$גיות.

רוצות אוטומט, תפאדל, אוהבות גם ידני, עוד יותר טוב, יש רכב ידני בבית ואין להם ידע או רצון לנהוג, סעי באוטובוס, למה לעשות הכל קשה ? :-D

• תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
יש רכב ידני בבית ואין להם ידע או רצון לנהוג, סעי באוטובוס

לו יהי,לו יהי.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
תאמינו לי , לא מבין מה אתם רוצים מהנשים?? מילא היה מדובר פה על חוסר רצון ל מין אנ%לי/ או%לי או$גיות.

רוצות אוטומט, תפאדל, אוהבות גם ידני, עוד יותר טוב, יש רכב ידני בבית ואין להם ידע או רצון לנהוג, סעי באוטובוס, למה לעשות הכל קשה ? :-D

כמה שנים אתה נשוי?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

כמה שנים אתה נשוי?

כמה שנים אתה רוצה להיות נשוי?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
וואי יש ימים שהייתי מת לטלפורט, במיוחד כשיש איזה תאונה או משהו בכביש 38, אני יכול להיות איזה שעתיים וחצי על ההגה.

שנה שעברה כשנחל הירקון הוצף והציף את נתיבי איילון לקח לי 4 וחצי שעות לנסיעה של שעה

הפקקים בכביש 38 באמת סיוט...שירחיבו אותו כבר ל 3 נתיבים לכל כיוון ויהיה יותר טוב לכולנו.

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם

הפרוייקט שאושר לאחרונה מרחיב אותו ל-2 נתיבים לכל האורך מבית שמש עד שער הגיא, עם מעגלי תנועה (או כיכרות) באשתאול ומסילת ציון, ייתכן שגם בצומת שמשון.

ואז נתחיל להתלונן על זה שיש אידיוטים שנוסעים בשמאלי על 60.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

כיכרות? אני כבר רואה כל בוקר תאונה בכיכר...תמיד מרגיז אותי שמרחיבים כבישים עמוסים בנתיב אחד(גם כבישים עם 2נתיבים ומעלה) הרי אתם יודעים שעד שתסיימו או קצת אחרכך זה שוב לא יספיק...אז מה הקטע.

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם

להקים מחלפים לא יקימו כי זה יקר, ורמזורים זה יקר, אז עושים כיכרות.

אם יבנו את הכיכרות נכון (למשל כיכר בעלת שני נתיבים במקום צומת מסילת ציון) זה יהיה מצוין.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
להקים מחלפים לא יקימו כי זה יקר, ורמזורים זה יקר, אז עושים כיכרות.

אם יבנו את הכיכרות נכון (למשל כיכר בעלת שני נתיבים במקום צומת מסילת ציון) זה יהיה מצוין.

חחחחחחחחחחחחחחח

יצא לך לנסוע לאחרונה בכביש החדש לבית שמש (דרך הדוסים)? האנשים פשוט לא יודעים לעבד את המידע שיש 2 נתיבים

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

כן יצא לי לנסוע שם.

בכלל התשתית שם נותנת לאנשים תירוצים לא לחשוב.

הרי הכיכרות שם מחליפות צמתי T, אז במקום שמרכז הכיכר תהיה מול הנתיבים שממשיכים ישר צריכים לעשות את הכיכר בסטייה ככה שעבור הממשיכים ישר הנתיבים יהיו עם ממש מעט סטייה.

הסגנון אמור להיות משהו דומה למה שעשו בזמנו במעגל תנועה ליד מה שהיה שייבר בזמנו.

המצב הנוכחי נותן לאנשים לגרד בראש, ולהגיד "נו אז אני אסע על שני הנתיבים" או "אז ניכנס בנתיב החיצוני, נעבור לנתיב הפנימי, ואז שוב לחיצוני ונצא מהכיכר, מינימום הפניית הגה".

זה תשתית שנראית נחמד על הנייר אבל בפועל לא עובדת

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

בדיוק אותו מצב בכביש ממחנה 80 ועד בנימינה.

כל הכביש הוא חד נתיבי (לכל כיוון). פרסו שם איזה 6 כיכרות, שכל הכיכרות הן דו נתיביות ו20 מטר מהכניסה/יציאה מהככר גם דו נתיבית.

מפגע תעבורתי חמור לנהג הישראלי הממוצע שלא ממש יודע איך לאכול את המצב שבפניו.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

לפי התיאור זאת תשתית מצויינת לנהגים אירופיים. לא לישראליים.

ד"א - נתקלתי בבעיה דומה במעגל התנועה שבין שני הגשרים בדרך נחל הגיבורים - מישהו שלא היה מסוגל להשאר בנתיב הימני כיון שהיה צריך לקצר לעצמו מטר וחצי בדרך - בלי לשים לב שאני נמצא משמאלו. צפירה הגונה מנעה תאונה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
היום תענוג לראות אותה נוהגת

יוצא לך לראות אותה נוהגת?

:)

אני יודע שאישתי נוהגת אבל אני לא ממש רואה את זה כשזה קורה באמצע שבוע ובסופי שבוע יש וטו שאלא אם אני מת- אני נוהג.

משעשע אבל הפעם היחידה שיצא לי לראות אותה נוהגת היתה כשעמדתי ברחוב ראשי ודיברתי עם לקוח ופתאום שמעתי רעש חזק של מכונית, הסתובבתי וראיתי אותה ממהרת לאנשהו..

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

עכשיו ראיתי בפייסבוק...

ydeqaqa7.jpg

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.

• תוכן חדש...