Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סאב HERTZ HX300 יעבוד עם MAC AUDIO?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4498 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני הייתי מחפש מונו לסאב הזה.. שגם זה קצת בעייתי,לא כל מונו נותן 600 פלוס וואט ב4 אוהם

הסאב הזה אוהב כוח ,הוא בעל סליל בודד,אני הייתי נותן לו מעל 600 וואט,כאשר מגבר שלך בגישור לא מגיע ל 300.

זה ציוד קיים כבר?

HU:alpine w520e +701

Amp(tw+mid) Mcintosh mc420 Amp(midbass) Diamond audio D5 600.2

set: Eton rsr160 + mid: Eton_PFC80

Mono JL 500/1 sub: ID8

פורסם

הסאב הזה גם יעבוד עם מגבר מעאפן של דומבוס, השאלה היא רק באיזו מהירות אתה תברח מהרכב!

מחזק את סרגיי, למונובלוקים יש דא פינג פקטור גבוה יותר מרוב המגברים שאתה תגביר עליהם סאב בגישור.

תבדוק מה ההספק של המגבר בגישור, מהו הthd , snr והדאמפינג פקטור שלו.

בגישור הדאמפינג בדרך כלל צונח בחצי, רצוי בדכ שיהיה גבוה מ80 בכדי שהסאב, יותר נכון המגבר יוכל לשלוט בו ולאפשר לו לשמור על הדיוק שלו.

הכל בהנחה כמובן שהסאב בתיבה נכונה עבורו ומערכת החשמל של הרכב תקינה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...