Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4534 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

אז כן אני מאלו שסובלים מעור שומני ומי שמכיר, עור שומני זה מקור מצויין לפצעונים ושחורים.

רואקוטן אני לא נוגע כי זה סיוט, אבל אני משתמש בסבון של GARNIER עם המברשת ועוד איזה משהו גרגירים כמו פילינג או מסיכה.

הבעיה היא שהמברשת של החברה הנ"ל משאיר לי את הפנים שומניות לאחר ניקוי, כאילו לא עשיתי כלום - וזה אמור להיות לטיפול בעור שומני.

ה"פילינג / מסיכה" מה שזה לא יהיה מביניהם עושה רושם שמנקה טוב.

השאלה שלי היא, איזה סבונים אתם משתמשים, אם בכלל לעור הפנים שעוזר נגד הדבר הזה? רק לא אסותא, חייכתי אחרי הסבון הזה ונקרע לי המצח.

למוכרים בסופר פארם לא תמיד אפשר להאמין כי, מצד אחד הם רוצים למכור את המוצר שלהם וכל פעם שאני שואל שאלה, ישירות דוחפים לי מוצר לא רצוי בדיוק, כמו ששאלתי אם יש להם בושם PORSCHE ואז נעניתי "לא, אבל יש לנו הרמס".

אשמח לעצות מנסיון אישי

תודה רבה :)

Opel Adam S 2017

פורסם

הסבון החדש של גרנייר עם "נגזרת פחם" (האפור!) , תקרא טוב כי הדבר הזה יציל אותך .

רצוי למרוח קרם אחריו ויש גם לגרנייר\ניוואה\קרליין קרמים שמונעים הפרשת שומן מהעור .

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

פורסם (נערך)

הסבון שהציעו זה זה ( בתמונה ) ואני באמת אקח את ההמלצה ואנסה אותו באמת.

( נראה שהמטרה העיקרית שלו היא לטפל בדברים אחרים מאשר השומן נטו )

** אבל נראה שיש עוד סוג מהסדרה, שחור לגמריי.. מה ההבדל מי מכיר וניסה?

( בתמונה ליד )

מה שכן, אני משתמש בסבון הבא: ACNIL WASH , מבוסס על הרכב כימי, משמיד את השומן לגמריי ולא יקר, בערך כ 60-70 שקל לדעתי אולי אף יותר.

http://www.perrigo-pharma.co.il/%D7%90%D7%A7%D7%A0%D7%99%D7%9C-%D7%95%D7%95%D7%90%D7%A9

IMG_2242_zps7eff816e.jpg

GarnierPureActiveCharcoalNettoyantAntiSpot.jpg

עריכה אחרונה על ידי Automatic1
פורסם

כשכתבתי אפור התכוונתי לסבון (החומר) עצמו , לא האריזה .

אתה רוצה את השמאלי (השחור) מכיוון שהימני מכיל גם גרגרי פילינג , ואני מקבל תחושה שיש הרבה יותר פחם בסבון בלי הפילינג .

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

פורסם

אממ זה די ברור שהתכוונת לחומר, מכיוון שהאריזות הן צבעוניות ובצע הכחול שולט הרבה יותר ;)

צרפתי 2 תמונות מכיוון שיש 2 מוצרים, זה הכל.

תודה על העצה.

פורסם

בתור בן לאמא שמנהלת את החברה הגדולה ביותר בתחום הקוסמטיקה בארץ ומייצרת אצלה במפעלים המון מוצרים של חברות גדולות מאוד הכל אותו חרא!

אין לך צורך לקנות כל מני שטיות כאלו ואחרות, סבון פילינג הזול ביותר יעשה את אותה העבודה בדיוק כמו כל השאר, רצוי לשטוף את הפנים עם הסבון בבוקר ולקראת הערב. לשים לב לא להגזים בשטיפה כל שעה כי אולי זה נראה לך שהעור יבש והכל טוב אבל אתה הורס לעצמך את העור.

פורסם

תודה רבה על התגובות, אני משתמש בגרנייר הימני בתמונה (המשחה עצמה בצבע לבן גרגירים אם אני לא טועה), לא יצא לי להתקל בשחור. מה המחיר שלו אם אתה זוכר Automatic?

GOTYA לגבי זה אני לא יודע אם זה נכון או לא, אבל יצא לי כבר להשתמש בסבון אחר שגרם לי לפצעונים בפנים ואני אחד שלא ממש סובל מזה אז זה קצת מפחיד אותי הנושא של סבונים במיוחד לעור הפנים הרגיש.

Opel Adam S 2017

פורסם
תודה רבה על התגובות, אני משתמש בגרנייר הימני בתמונה (המשחה עצמה בצבע לבן גרגירים אם אני לא טועה), לא יצא לי להתקל בשחור. מה המחיר שלו אם אתה זוכר Automatic?

GOTYA לגבי זה אני לא יודע אם זה נכון או לא, אבל יצא לי כבר להשתמש בסבון אחר שגרם לי לפצעונים בפנים ואני אחד שלא ממש סובל מזה אז זה קצת מפחיד אותי הנושא של סבונים במיוחד לעור הפנים הרגיש.

אין מה לפחד, כל סבון פילינג יעשה את העבודה, אולי תנסה לוותר על פילינג ותשתמש בכל אל-סבון.

יכול להיות שזה יתן תוצאה דומה.

• תוכן חדש...