Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לשכור או לקנות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4521 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השכרה חודשית של רכב אוטומטי קומפקטי (לא צעצוע) עולה משהו כמו 2200-2500 ש"ח בחודש, תלוי בקילומטראז' וברכב.

לדעתי עדיף לעשות עסקת ליסינג פרטי ל-30 חודשים ולהחזיר את הרכב בסוף התקופה. העלות החודשית היא סביב 1,600 ש"ח (15,000 ש"ח מקדמה + 30 תשלומים של 1000 ומשהו ש"ח).

רכב משומש בן 3 יוזיל עוד יותר את העלויות, אבל יוסיף למשוואה גם אלמנט של חוסר ודאות בגלל תקלות ובלאי.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

לא ראיתי שהם ימשיכו לשלם לו דלק :)

אז ברוררררררר שתחזיר את הרכב, ויפה שעה אחת קודם.

צביקה-פיק - פותח השרשור דיבר על לקנות רכב במקום שהחברה שהוא עובד בה תשכיר עבורו.

ברור שלא כדאי לשלם על השכרה חודשית באופן פרטי..

פורסם

יוני,

תרשה לי להסיר את הכובע(ון).

כשאתה צודק - אתה צודק!

כעת רק נותר לפות"ש לבדוק בתלוש השכר איך מופיע הרכב ששוכרים עבורו.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

ראשית תודה על כל העצות!אתם גדולים

לגבי התלוש - מופיע לי שווי שימוש ברכב 2730 ש"ח

מה שאמור לקרות שזה יעבור לי לבסיס

בשורה התחתונה בעוד חמש שנים אני אצא עם רכב שהוא שלי.

כל מה שמבלבל אותי כרגע זה עניין המס...

ובנוסף ירידת ערך הרכב וטיפולים שוטפים

• תוכן חדש...