Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4530 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מכיוון שהרכב נסקר מכל זווית בפוסטים של איתמר, אתמקד בחוויה אצלי:

לטעמי, הרכב המושלם לרווק עירוני שמחפש מצד אחד מיני שתשתחל לכל חניה, תספק קורטוב של כיף כשרוצים, תפגין אמינות מוחלטת וכל זאת עם עלויות אחזקה נמוכות מאוד (גם בזכות האמינות). שילוב הגיר -מנוע ממצה את המיטב שיש לאוטו להציע והופך כל נסיעה לכיף פוטנציאלי.

לדעתי אין ליאריס ספורט תחליף ברמות המחירים של 35-50 אש"ח. עבור מי שרק רוצה רכב להגעה ממקום למקום, אולי עדיף מיני חדשה ב60K עם מימון ואחריות אבל למי שמחפש קצת יותר כוח, פלפל, עיצוב ייחודי יחסית ורכב קטן מידות, עדיף לחסוך 20K, לרדת אמנם עשור בשנתון אבל לקבל תמורה שלדעתי עולה על כל רכב חדש בטווח המחירים של 55-70K.

תקלות אין, צריכת הדלק מעולה ולעיתים טובה יותר מסופר מיני חדשות, פנים הרכב נשמר באופן פנטסטי ואין מה להתחיל להשוות מנוע וגיר.

קניה:

54,000 ש"ח בינואר 2011, 1,000 ש"ח פחות ממחירון לוי יצחק. יד 1 עם 91,000 ק"מ וצמיגים שדרשו החלפה.

המוכר ביצע כיוון פרונט על חשבונו ומלבד זה לא היה מה לעשות יישור קו.

האמת שזו היתה תקופה בה המחירון של טויוטה היה באמת תלוש מהמציאות ולפני תור הזהב של מיני\ סופר מיני מוזלות שהציפו את השוק. אולי עם קצת יותר סבלנות הייתי יכול לקנות בפחות, אבל לאחר הקניה עקבתי אחרי הלוחות (can't help it) והמוכר הלגיטימי הבא עם אקזמפלר שמור הופיע רק בסביבות אפריל כך שההימור למעשה השתלם, בהתאם לצרכים שלי אז.

אחזקה:

לאורך התקופה מחיר טיפול ממוצע היה בסביבות 400-500 ש"ח. פשוט המשכתי לטפל בה במוסך רייכמן שם היא טופלה מהיום שעלתה על הכביש.

צמיגים החלפתי במעמד הקניה לT1R ומאז לא החלפתי עד המכירה.

לא היו תקלות כלל מלבד משבית האורות שהותקן בהתקנה מקומית ועלה 300 ש"ח להחליף (תכל'ס לא הייתי חייב להחליף).

צריכת דלק כמו שנכתב כאן, בין 1:13 ל1:15.

מכירה:

נמכרה תוך שבוע עם 126,000 ק"מ.

המחירון הינו 34,400, ביקשתי 35,500 ומכרתי לאחר ריג'קטים ב33,500. מלבד הקונה היו שני מתעניינים רציניים נוספים אבל לא רציתי לבזבז חצי יום נוסף בשביל לגרד אולי עוד 1,000 ש"ח, ותכל'ס סיכוי סביר מאוד שהם היו מוכנים לאותו מחיר. הקלאץ' ב70% דרך, צמיגים כבר צריך להחליף בקרוב, בלמים ככל הנראה בטיפול הבא (אצלי לא היה צורך להחליף בלמים כלל) והטסט עוד חצי שנה.

אם הייתי צריך רכב אין ספק שהייתי קונה יאריס ספורט שוב ברמת התקציב של 40-50K. פשוט עברתי לעבוד במרכז העיר ואין לי צורך ברכב יותר.

מומלץ מאוד.

משום מה אינני יכול להעלות תמונות, התמונות כאן:

http://postimg.org/image/5kfdhxwwt/

http://postimg.org/image/94ahz8edv/

פורסם

אכן רכב מזן נפלא, אני נוהג בבת הדודה הצרפתיה שלו (206 XS) ורק דואג מה יקרה כשאצטרך למצוא לה מחליפה.

לא עושים היום מכניות סופר מיני חמימות, הן או ספורטיביות קיצוניות או סתם רכב פוזה לבני תשחורת.

פורסם

יש לנו בשכונה כחולה אחת...

סיקור נחמד :-D

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
נמכרו בארץ TS לא אדומות?

בוודאי,במעלות יש אחת בצבע זהב,ראיתי גם שחורה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

עידן, אני מקווה שהיא עברה לבית טוב ושתמשיך לשרת נאמנה את בעליה לעוד שנים רבות :wink:

ה TS אכן שייכת לדור שנכחד, רכבים קטנים עם מיעוט משקל והספק אבל שתגמלו את הנהג דרך הרגש והערך המוסף, שני דברים שאי אפשר להעריך דרך כסף.

אני לא חושב שה TS היא תמורה טובה לכסף. יונדאי גטס היא תמורה טובה לכסף, אבל תמצאו לי חובב רכב אחד שיעדיף גטס על פני TS.

ה TS נמכרה בזהוב (רק בשנת 2003), אפור עכבר, שחור, כחול מטאלי ואדום.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

בהחלט רכב ראוי, לפני שקניתי את הספיריט שלי, התעניינתי באחת שסיקרנה אותי לפני יותר מעשור, שכן של סבא שלי, בן אדם אלמן בן 85, הוציא כזאת מהחברה לפני עשר שנים האוטו בצבעכסף סגלגל כזה צבע דיי נדיר לא ראיתי עוד יאריס TS בצבע הזה, הרכב לא יודע עם כמה קילומטרים אבל נקי מאוד שמור מאודף תמיד מצוחצח, נראה שלא עבר תאונות מעולם , מכוסה מכל פינה אפשרית, בן אדם שפשוט שומר עליו ברמה גבוהה, לא מוכן לשמוע אפילו על למכור!

מקווה שתהנה מהרכב הבא שלך כמו מזה

פורסם
, שכן של סבא שלי, בן אדם אלמן בן 85, ... לא מוכן לשמוע אפילו על למכור!

זה לא שהוא לא מוכן לשמוע, כנראה הוא כבר לא יכול לשמוע..:wink:

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אם כבר יש פה התאספות של בעלי יאריסים, אז בואו תשתפו קצת...

איזה כבישים אתם מכירים שאפשר לנסוע בהם בנסיעת התגרזנות קלילה? מהו הסל"ד האופטימלי להעברת הילוך מבחינת מומנט? מהם הגבולות של הרכב מבחינת פניות?

פורסם

אני אוהב לבוא לכבישי הדסה-בית שמש, במיוחד 3866 - להנות מהנוף והרכב. לדעתי אין טעם למשוך מעבר ל5000-5500, שיא העקומה ב4200

20140109_134832.jpg

פורסם

גם אני בעלים של אחת אפורה שנת 2004 - יצא לי לכתוב עליה לא פעם ולא פעמיים פה בפורום

אחת המכוניות המהנות שיצא לי לנסוע ולהיות הבעלים שלה בתקופה האחרונה, כייף לנהוג בה. לא מושכת תשומת לב מיותרת ויודעת לתת עבודה כשצריך

אגב רעיון הקבוצה בפייס - יכול להיות מעניין סוף סוף לעשות מפגש יאריס TS לשם שינוי.

משהו בעניין?

• תוכן חדש...