Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קטנועים 125 סמ"ק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4553 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, רציתי לפנות למינים בנושא לגביי קטנועים 125 סמ"ק בסביבות שנתונים 08/09, כמה גדול הבלאי שלהם, האם משתלם להתקרב אם מוצאים לדוגמה אחד שמות עם 30,000 ק"מ מה הסיכוי שהמנוע שלו גמור בסביבות השנתונים האלו. יש לי אופציות לגבי HD125 אגיליטי סיטי וגוי רייד.

תודה לעוזרים

פורסם (נערך)

תלוי מה התקציב שלך וסה"כ איפו אתה גר בכללי בתור אחד שהחזיק כמה וכמה קטנועים בשנים האחרונות אני יכול להגיד לך שהעסק הזה ממש לא משתלם כלכלית מכמה סיבות.

*ירידת ערך דרסטית לאחר כ30 אלף ק"מ ושנתיים הקטנוע כבר שווה חצי מהמחיר שלו ולאחר 60 אלף ק"מ כבר לא שווה כלום.

*טיפולים יקרים כול 24 אלף ק"מ הטיפולים השוטפים מסתכמים בממוצע ב5000 אלף ש"ח שתוסיף לזה בממוצע גיר או ראש מנוע כול 30 אלף ק"מ שיעלה לך עוד 2000-3000 ש"ח

*במקרה של תאונה הנזק המינימאלי יסתכם לך ב1000 ש"ח לפלסטיק ופילטר אוויר ואם המכה היא במזלג אז אפילו 40 קמ"ש יהיו הורדה מהכביש.

*תוסיף לזה גם עלויות ציוד מיגון ז"א קסדה במינימום 500 ש"ח ומעיל במינימום 700 שתצטרך להחליף כול כמה שנים.

*עלויות ביטוח מטורפות 5000 ש"ח בשנה לביטוח חובה בלבד.

אם אתה גר באיזור מוכה פקקים שאין לך בו חלופה אחרת תפדל אך תהיה מודע להוצאות אם לא רכב חסכוני ישן וסביר תהיה חלופה הרבה יותר זולה וטובה

עריכה אחרונה על ידי gkiler
פורסם

אני מחפש לחסוך קצת בעלויות יש לי רכב שצורך בערך 1-12 ק"מ לליטר והעלות אחזקה יקרה. חשבתי לקנות קטנוע בסביבות 4 אלף לנסיעות קצרות של 10 ק"מ שמתחלקים ל-3 ק"מ בנעירוני והשאר בעיר. שאני עושה 4 כיוונים ביום. בערך 30-40 ק"מ ביום. והביטוח יוצא לי 3 אלף לשנה לקטנוע. קסדה יש :), ובכללי יש חשק.. אבל לא בכל מחיר אני לא רוצה לקנות קטנוע שנשאר ממנו שאריות

• תוכן חדש...