Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4508 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האמת שהתעלקתי על שרשור של מישהו אחר ברכב כללי אז אני אפתח במקום המתאים בציפיה שמכאן תגיע הנחמה . הסיפור הוא כזה. בדקתי הצעות לביטוח מקיף לרכב. נהג יחיד בן 30 ללא תאונות . מכיון שלא היה לי רכב בשנה אחרונה , ביטוח מקיף + חובה יוצא באיזור 4300 שקלים. לפני זה היה לי מקיף ולפניו צד ג' .כן נהגתי ברכב של ההורים בשנה האחרונה. הרכב שווה 25 . זה סכום לא זניח עבורי. ניסיתי להבין למה העניין שלא היה ברשותי רכב בשנה האחרונה מייקר את המקיף בעוד 1000 שקל . התשובה שקיבלתי היא "כי אתה לא יכול להוכיח העדר תביעות " . גאוני. אם לא היה לי רכב זה אומר שלא נהגתי ועשיתי תאונה. אז אין לי מה להוכיח. שלחתי במקביל את השאלה הזאת למפקח על הביטוח. לא מצפה ליותר מדי.

יש לציין שאני מסתובב באיזורים די מפוקפקים. אבל מצד שני זה 1000 שקל של תאוות בצע. מה אתם אומרים?

פורסם

תנסה לעשות את הפוליסה על השם של ההורה שיש לו רכב , וזה שיהיה רק שני נהגים , אתה והוא, או כל נהג מעל גיל 30 ותבדוק אם זה מוזיל את הביטוח.

Golf 1.6 DSG 2009

• תוכן חדש...