Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיאט גרנדה 2008

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4508 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי היום אצל סוכן לגבי פיאט 2008 רובוטית שעשתה 75 אלף יד שניה מבעלות פרטית ב28 אלף. האוטו היה במצב טוב גם מבפנים ובחוץ והנסיעת מבחן הייתה חלקה. הבעיה שצצה זה שלרכב לא היה היסטורית טיפולים. בדקנו במוסך מורשה של פיאט ואמרו לנו שהוא טופל עד 2010. התקשרתי לבעל הרכב והוא אמר שהוא טיפל באוטו אחר כך במוסך מורשה שלא של פיאט אבל הוא לא שמר את ההסטוריה של הטיפולים. האוטו טוב והמחיר מעניין אבל עד כמה זה קריטי אם אין לי הסטורית טיפולים? מכון בדיקה יכול לבדוק מה עבר על הרכב ב4 שנים האחרונות בצורה פרטנית שאני אהיה רגוע? הסוחר התחייב לי לטיפול הבא שאני ארצה זה יהיה במוסך שלו בחינם אבל אני לא רגוע לגבי ההסטוריה של הרכב. מה אתם מציעים לעשות? תודה וסליחה על החפירה.

פורסם

תיראה רוב האנשים לא מטפלים במורשה בגלל המחירים,לכן זה לא נורא,קח את רכב לבדיקה ותקבל מצב של הרכב.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...