Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שקעי חשמל לרכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4549 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הוא אומר שהוא עוצר באמצע הדרך, ככה שלחווט הארקה לא כל כך נחוץ, לדעתי זה די מיותר בקנגו.

גנרטור זה פתרון טוב, השאלה אם שווה לו להשקיע בזה. (המקום שהוא תופס זה חסרון גדול לדעתי).

פורסם (נערך)

הממיר מתח הזה לא בטוח שיספיק לקומקום סטנדרטי ( אשר יכול לצרוך בין 1.8 עד כ 2.4 קילוואט בדגמים היקרים ) ובמקביל לטעון אייפון או אייפד וכו'?

עבור קומקום תצתרך לפחות, ממיר מתח ל 2.2 או 2.5 בכדי שיישאר מרווח ומדובר על מאות שקלים נוספים.

תשקול ברצינות השתתפות מעסיק, מכיוון שאם העבודה שלך מחייבת אותך לישון ברכב? ידידי, אתה זכאי לשכר נאה ותנאים סבירים למחייה ! זה קצת אבסורדי שלא לבקש את זה לפחות ( אלה אם כן אתה במצב של אין סיכוי למצוא משהו אחר אז.. עדיף לשתוק )

כמו כן, במידה ואתה ישן ברכב כי זאת המציאות והעבודה לא מחייבת, תאלץ להתמודד עם המצב כפי שהוא.

בכל זאת, שקול לרכוש ממיר מתח של 2,500 וואט לפחות, או שתרכוש קומקום שצורך כ 1,800 וואט וגם אז, תשאר עם 200 ספייר במקרה הטוב.

חוץ מזה, להפעיל את הרכב לשעה בזמן הכנת הקפה, טוסטר וטעינת המכשיר... זה יבזבז לך בערך כליטר סולר עד כ 1.5 ליטרים תלוי בסל"ד ובעומס... זה כזה נורא? אם כן אז זאת בעיה.

שהרי מבחינת המצבר חבר'ה, אין לו בעיה מכיוון שגם אם הרכב יעבוד שעה בשביל כל זה, בבוקר שלמחרת הוא גם ככה מבצע נסיעות בכל הארץ, המצבר ייטען צ'ק צ'אק.

עריכה אחרונה על ידי Automatic1
פורסם (נערך)

נראה לי אני יעזוב את הרעיון חברים. בכל מקרה אני עובד בניקוי ביניינים באזור המרכז (23.12 לשעה ,משכורת של 3200 כולל קרן פנסיה/ביטוחים למיניהם בחודש ועוד משכיר את הדירה שלי לדייר דרך תיווך שזה 1600 ש"ח ככה שיוצא לי בערך 4800 ש"ח בחודש.)

אני לא רוצה לחזור לדירה כי קשה עם ההוצאות ובמקום שבו נמצאת הדירה אין עבודה. כולם שם נלחמים על עבודות ייצור במפעלים ומשרות ניקיון ..

ככה שלחזור לדירה ולעיר זאת לא אלטרנטיבה.

אני נמצא עם הרכב באזור המרכז (שם כל חודש 1800-2000 ש"ח בצד) ,קופץ פעם ב...לקרובים ולא מתלונן.

יש כסף לטיסות לח"ול ,יש כסף לאינטרנט ,יש כסף לאוכל ,לביטוחים וכד'.

עריכה אחרונה על ידי הנדסאי
  • תוכן חדש...