Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4550 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בסופו של דבר לכל דבר יש מחיר,

אם הרכב הוא טוב, ויש לך את הבדיקה שמראה את זה (קח בחשבון שבזמן הבדיקה הבודק מסתמך על מה שכתוב ברכב).

לא הייתי שולל על הסף ,אם וידאת שאין טעות ברישום בטסטים,הייתי מתעמת עם המוכר אם זה לא היה עוזר הייתי ממשיך לתביעה, בכל מקרה הרכב אצלך עכשיו, ולבטל קנייה משמע לעשות העברת בעלות, בנוסף על מנת לתבוע אתה צריך זכרון דברים בו רשום מצב הרכב והקילומטרג', מה גם שהיום בטסטים רושמים את המספרים כדי למנוע מצבים כאלו , אני מניח שהמוכר ידע את זה ולכן יתגמש לדרישותך, תשאל את עמצך אם היית יודע שזה אכן הקילומטרג כמה היית מוכן לשלם( כמובן אחרי הורדה ניכרת מהמחירון המשוקלל).

פורסם
בסופו של דבר לכל דבר יש מחיר,

אם הרכב הוא טוב, ויש לך את הבדיקה שמראה את זה (קח בחשבון שבזמן הבדיקה הבודק מסתמך על מה שכתוב ברכב).

לא הייתי שולל על הסף ,אם וידאת שאין טעות ברישום בטסטים,הייתי מתעמת עם המוכר אם זה לא היה עוזר הייתי ממשיך לתביעה, בכל מקרה הרכב אצלך עכשיו, ולבטל קנייה משמע לעשות העברת בעלות, בנוסף על מנת לתבוע אתה צריך זכרון דברים בו רשום מצב הרכב והקילומטרג', מה גם שהיום בטסטים רושמים את המספרים כדי למנוע מצבים כאלו , אני מניח שהמוכר ידע את זה ולכן יתגמש לדרישותך, תשאל את עמצך אם היית יודע שזה אכן הקילומטרג כמה היית מוכן לשלם( כמובן אחרי הורדה ניכרת מהמחירון המשוקלל).

\

עשיתי בדיקה במחירון לוי יצחק הרכב שווה 28 אלף.

הגענו להחלטה אני והעורך דין אני אמכור את הרכב כדי שיהיה לי בינתיים כסף לקנות רכב אחר כביכול בשביל הפרוטוקול של בית המשפט ש"אני לא רוצה את הרכב"

אני חייב למכור את הרכב כי בטביעות קטנות רק הרכב שווה 33 אלף אז אם אני אחזיר לו את הרכב ואקבל 33 אז מעבר לזה אני לא יוכל לקבל עוד כלום.

לכן אני חייב למכור את הרכב בכדי שבבית המשפט הבעלים הקודם יחויב בלשלם לי את ההפרש שהפסדתי על המכירה + הוצאות שהיו על הרכב עד היום וגם פיצויים.

המוכר עקשן ולא מוכן להתגמש , אבל יהיה בסדר בעזרת ה' הוא יקבל בראש הוא בעל עסק יש לו מוסך פרטי וזה לא לטובתו בכלל.

פורסם

לאט לאט תבין שאני צודק.

בשבוע שעבר רצית לקבל בחזרה את כל עלות הרכב, עכשיו אתה מסכים איתי שמגיע לך רק ההפרש. בהמשך תבין שזה יש לו עסק לא אומר בהכרח שיש לו כסף נגיש, כי רמאי טוב רושם את העסק על שם מישהו אחר ועובד בעסק בשכר מינימום תוך שהוא מקבל עוד כסף מהצד ב"שחור".

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אני לא מבין פנית למוכר ועל מה בדיוק הוא התעקש?

שזה הקילומטרג של הרכב?

או שהוא הודה ברמאות?

אני מציע לך להקליט שיחות - יכול להיות יעיל.

פורסם

התחלת עם מעשה הונאה פלילי אשר לכאורה יכול לגרום לביטול עסקה ופיצויים ובסוף אתה מסתפק בתביעה (לא טביעה) ?

אם יש לך הוכחות למעשה הונאה, למה אתה לא מגיש תלונה פלילית?

פורסם (נערך)
\

עשיתי בדיקה במחירון לוי יצחק הרכב שווה 28 אלף.

הגענו להחלטה אני והעורך דין אני אמכור את הרכב כדי שיהיה לי בינתיים כסף לקנות רכב אחר כביכול בשביל הפרוטוקול של בית המשפט ש"אני לא רוצה את הרכב"

אני חייב למכור את הרכב כי בטביעות קטנות רק הרכב שווה 33 אלף אז אם אני אחזיר לו את הרכב ואקבל 33 אז מעבר לזה אני לא יוכל לקבל עוד כלום.

לכן אני חייב למכור את הרכב בכדי שבבית המשפט הבעלים הקודם יחויב בלשלם לי את ההפרש שהפסדתי על המכירה + הוצאות שהיו על הרכב עד היום וגם פיצויים.

המוכר עקשן ולא מוכן להתגמש , אבל יהיה בסדר בעזרת ה' הוא יקבל בראש הוא בעל עסק יש לו מוסך פרטי וזה לא לטובתו בכלל.

קצת סדר:

כאשר רוכשים רכב, ישנה חובת גילוי נאות על המוכר. דהיינו, גם אם לא שאלת כקונה, ולרכב היתה, או ישנה, בעיה שיש בה להשפיע על ערכו או תקינותו כפי שהם משתקפים במו'מ שבינכם, אזי המוכר חייב להצהיר זאת. לרוב, ישנם טפסים שניתן להוריד מהרשת, ולחתום כזכרון דברים בין הצדדים. שם יש גם את הצהרת המוכר בדבר עיקולים, שעבודים, תאונות וכיו'ב.

כלומר, גילוי נאות זוהי אף מדרגה נמוכה מהתרחיש שהצגת. כאן בעצם המוכר ביצע מהלך אקטיבי של הונאה ( ולא פאסיבי של אי גילוי ) בכך שזייף את מד האוץ, דהיינו יש כאן גם אלמנט פלילי שכבר הרשויות אמורות להיות מעורבות בו כצד בעל עניין, ולא רק אתה כניזוק כספית מן העסקה.

ומהי משמעות המשפט

" הגענו להחלטה אני והעורך דין אני אמכור את הרכב.." ?..

עורך הדין רוצה להבטיח כנראה שיהיה לך במה לשלם לו, אחרת הוא גם היה מייעץ לך לגשת לבית משפט לתביעות קטנות בעצמך. ממילא אתה לא יכול שם עורך דין, ואתה משלם לו רק על כך שהוא אומר לך את מה שאתה כבר יודע.

לסיכום, אין לך שום קייס מסובך כאן:

1. יש דו'ח ממכון מורשה עם הק'מ ביום הבדיקה? יש !

2. יש לך רשיון רכב קודם בו מוטבע הק'מ הנכון לשנה הקודמת? יש !

3. יש לך זכרון דברים בינכם? כנראה שלא.

להערכתי, אם תתנהל נכון וללא לחץ והפחדות מסביב, תוכל להחזיר את כל כספך ואף לקבל הוצאות משפט סבירות, והיו לא מעט תקדימים. רק קח בחשבון שההליך יכול לקחת גם חודשים ארוכים, ושקלול כל הנתונים לעיל, מבחינתך אתה וצרכיך, הם שיקבעו לך את המשך ההתנהלות.

בהצלחה ומקווה שלא תינזק מהנוכל ומדומים לו הפזורים במאות במודעות המכירה.

עריכה אחרונה על ידי MIKI70

• תוכן חדש...