Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יד 2 עד 60K

david-kin
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4519 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אהלן

אני חדש בפורום ולקראת רכישה של רכב יד שניה יש לי קצת התלבטות והחלטתי להתייעץ אם אנשים שמבינים קצת יותר התקציב 60 אלף

מחפש רכב ספורטיבי חזק אמין יציב שלא יראה כל יום מוסך יש לי כמה אופציות שנראות לי נחמדות עדיפות לאוטומט

אופציה1 פולקסווגן גולף tsi 1400 כ''ס 140 שנת 2008 הדגם הזה בקושי יש עליו מידע והוא באמת נשמע אחלה רכב מצאתי אחד שממש נשמע טוב אני שוקל לקחת אותו לבדיקה מחר הבעיה שקצת מפחיד כל הקטע של הטורבו שלא יהרס וגם לא רשום עליו הרבה קצת מחשיד מה אתם חושבים ?

אופציה2 אודי a3 מנוע 2000 150 כ''ס שנת 2007 נראה טוב נשמע שהרכב חזק מספיק ויתן תמורה טובה לדעתי

אופציה3 מאזדה 3 מנוע 2000 דגמי 2008 נראה שזה רכב אמין אבל קצת מבוגר לי אני בכל זאת בן 19

אופציה 4 הונדה סיוויק מנוע 1800 דגמי 2007-8 כנ''ל כמו המאזדה

מה דעתכם יותר יהיה חזק יציב על הכביש ושיראה מוסך רק בטיפולים.

תודה לעוזרים

עריכה אחרונה על ידי david-kin
  • תוכן חדש...