Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4552 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

תודות לארז (the wolf) לסבתא שלי יש לפטופ (בזהדמנות זאת תודה ארז, הצלחתי להתקין את האופיס) הבעיה היא שבמחשב יש win8, סבתא שלי עד היום השתמשה בXP וצריך ללמד אותה מחדש אבל עם זה אני יכול להתמודד.

יש דברים שמופיעים רק באריחים ואני רוצה להעביר אותם לשולחן העבודה, האם זה אפשרי ?

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם (נערך)

1. החל בכך שתבצע את כל העדכונים האפשריים, כולל האתחולים, עד שמערכת ההפעלה תתקדם ל-8.1.

2. כאשר יש לך מערכת 8.1 תוכל לעשות שני דברים:

א. כאשר אתה בממשק האריחים ומזיז את העכבר תקבל למטה משמאל חץ הפונה מטה, מוקף בעיגול. הקשה עליו תעביר את המסך לתצוגה של כל התוכנות\אפליקציות המותקנות עליו, תוכל לגלול ביניהן באמצעות גלילה בעכבר או החלקת המחלק האופקי) ולהפעיל את האפליקצה המבוקשת. אם אתה בחלון האפליקציות התחתון הזזת העכבר תפעיל חץ דומה, הפעם פונה מעלה, כדי לחזור לאריחי ה"התחל".

ב. כאשר אפליקצה מופעלת היא תופיע בממשק שולחן העבודה עם אייקון בשורת המשימות. הקשה ימנית תפתח תפריט שבו אחת האפשרויות היא pin to taskbar - וכך אותה אפליקציה תופיע בקביעת בשורת המשימות, ותוכל להפעילה משם.

ג. את אותה פעולה אפשר לבצע ישירות בממשק האריחים - הקשת עכבר ימנית על האייקון בממשק האריחים פותחת תפריט בתחתיתו, ושם אפשר לבצע את הקיבוע לשורת המשימות או לחלק העליון של ממשק האריחים (pin to start).

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

את ה8.1 אני מוריד מהאתר של מייקרוסופט או מהמחשב עצמו (יש 89 עדכונים כרגע, אף אחד לא 8.1).

מה הולך פה ? זה יותר גרוע מהפורום החדש, אני לא מבין כלום, איך אני מוריד עדכונים עכשיו ? אני לא רוצה שיהיה אוטומטי אני רוצה כרגע להתקין את כל ה89 :evil:

עריכה: הצלחתי.

עריכה אחרונה על ידי rupni

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

אתה מוריד ומוריד ומוריד - יכול לקחת די הרבה שעות, וכמה אתחולים, ואז, פתאום, יתגלה 8.1. הוא לא יותקן לפני שתשלים את כל סדרת העדכונים (בדומה ל-SP במהדורות קודמות של חלונות)

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מצאתי תודה, הוא כבר כמעט סיים להתקין את העדכונים (ככה לפחות לפי מה שהוא אומר).

בהשוואה למחשב שלי (גם לי יש לפטופ, "קצת" יותר ישן) הוא מדהים, המסך הרבה יותר טוב, הוא הרבה הרבה יותר דק וקל, הרבה יותר שקט.

המולטי טאצ' שלו קצת מוזר וצריך להתרגל (הוא לא טאצ' אני מתכוון לעכבר).

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

באיזה מחשב מדובר?

פורסם

מחשב "13.3 לסבתא? גודל המסך מספק אותה?

אני מניח שמדובר באשה מבוחגרת שלא סוחבת את המחשב הרבה.

פורסם

להתקין 8 ועליו להתקין תוספים חיצוניים ע"מ שיעבוד בדומה ל-7, בעבודתי כטכנאי מחשבים אני רואה אנשים עושים את זה כל הזמן, למה?, נשגב מבינתי.

לא לא ישר להתקין 7?

פורסם

שים לב שמדובר בנייד - שמגיע עם ה-8 מותקן עליו.

שינוי הממשק במעבר מחלונות 7 ל-8 הוא די רדיקלי, אחרי שב-3 הגרסאות הקודמות (XP, ויסטה ו-7) היה מדובר באבולוציה. נדמה לי שהיו טרוניות דומות במעבר מ-98 ל-XP, שלא לדבר על המהפיכה האמיתית במעבר מ-DOS ל-95.

פורסם

צודק, כאשר ה-3.11 היה ממשק גראפי שפעל תחת DOS, בעוד שה-95 היתה מערכת הפעלה לכל דבר, אם כי יחד אתה (וגם עם שתי מהדורות ה-98 ) הגיעה גם גרסת דוס לצורך תאימות לאחור.

פורסם

הגרסה הביתית הראשונה של חלונות שלא היתה מבוססת על DOS היא חלונות 2000 (שעליו מבוססת XP), כל הגרסאות לרבות 98 ו-ME היו מבוססות DOS.

אני זקן מספיק ע"מ לזכור איך עוד עבדתי על 1DIR.

• תוכן חדש...