Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך לחסוך כ-70 שקלים בבדיקת משכון בדואר

gozal
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4081 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

היי חבר'ה,

לאחרונה למדתי כמה דברים שלא ידעתי בנושא משכון רכבים.

אז החלטתי לשתף נושא מסויים שממש הציק לי, וזה היה בדיקת המשכון שיש בדואר.

בדואר ישראל בזמן שאתה כבר החלטת שאתה רוצה את הרכב, ושהעברת את הכסף לקונה, אתה יכול לעשות בדיקת משכון שעולה 81 שקל, נשמע סבבה נכון?

אז ככה, את אותה הבדיקה ניתן לעשות באתר של רשם המשכונות ב-11 שקלים בלבד.

http://pledges.justice.gov.il/

הבעיה היחידה היא, שאתה צריך לעשות את זה לפני שאתה מגיע לדואר.

Polo 2012

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתה צודק, אבל בדרך כלל כשאתה עושה בדיקת משכון בדואר אתה מקבל טיפול ראשון חינם לרכב שרכשת. לא נותנים את זה לכל סוגי הרכבים, אבל ברכבים שכן נותנים את זה, זה חוסך בערך 200 שקל בעלות הטיפול כך שזה משתלם.

יצא לי כבר להשתמש בהנחה הזאת. זה דווקא נחמד.

כל אחד צריך לעשות את השיקולים שלו.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתה צודק, אבל בדרך כלל כשאתה עושה בדיקת משכון בדואר אתה מקבל טיפול ראשון חינם לרכב שרכשת. לא נותנים את זה לכל סוגי הרכבים, אבל ברכבים שכן נותנים את זה, זה חוסך בערך 200 שקל בעלות הטיפול כך שזה משתלם.

יצא לי כבר להשתמש בהנחה הזאת. זה דווקא נחמד.

כל אחד צריך לעשות את השיקולים שלו.

נותנים את ההטבה הזאת לכל אחד שעושה העברת בעלות בדואר ללא קשר לבדיקת משכון בהנחה שהרכב עונה לקריטריונים שהיבואן קבע (כמו סוג ושנת יצור) וכמובן שהיבואן נמצא בהסכם עם הדואר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נותנים את ההטבה הזאת לכל אחד שעושה העברת בעלות בדואר ללא קשר לבדיקת משכון בהנחה שהרכב עונה לקריטריונים שהיבואן קבע (כמו סוג ושנת יצור) וכמובן שהיבואן נמצא בהסכם עם הדואר.

כשמכרתי את הייטי הפקידה אמרה לקונה שאת ההטבה של הטיפול הוא יקבל רק אם יעשה בדיקת משכון.

אחרי שביצע בדיקת משכון היא אמרה שלייטי 2013 אין הטבה, רק 2012.. אחרי דין ודברים היא מצאה איזה שובר תדלוק לתת לו בתור פיצוי. 5אג הנחה לליטר עד לסך כללי של 100שח בסונול.

אמרתי לו שחבל על הכסף, לא הקשיב, בעיה שלו :lol:

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני כחודשיים מכרתי קורולה 2004 והרוכש קיבל שובר לטיפול בלי שבדק האם הרכב ממושכן.

לאחר מכן רכשתי קורולה 2008 וכשעשיתי העברת בעלות קיבלתי גם כן שובר לטיפול מבלי לעשות בדיקה שכזו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

.. כנראה ההגבלה ייחודית לדואר בחדרה, או שסתם נפלנו על פקידה מעבולה :wink:

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בזמנו הבדיקה עלתה 10 ש"ח אם אני זוכר נכון, גם את זה העלו עכשיו ל-11 ש"ח, לא יאומן.

כשקנינו את הטויוטה פריוס קיבלנו 250 ש"ח הנחה בטיפול, לא משנה איפה וללא הגבלת תאריך. בדיקת משכון עשיתי באינטרנט.

שאלה,

אם הרכב ממושכן אפשר להעביר בעלות. ואם הרכב משועבד/מעוקל? אז בדואר הם בודקים את שניהם בו זמנית? בעלות של 80 ש"ח?

כי אם הרכב משועבד/מעוקל המערכת לא נותנת להעביר בעלות במילא, ככה היה לי בזמנו עם אוטו אחר.

אני יכול לבדוק אם האוטו משועבד/מעוקל (גם אם זה לא רשום ברישיון) גם באינטרנט ביותר זול? בשביל מה לשלם לדואר

אם גם ככה לא ניתן להעביר בעלות על רכב משועבד/מעוקל?

תודה.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם הרכב משועבד או מעוקל אז המערכת של הדואר לא נותנת להם אפשרות לעשות העברת בעלות - אין לזה קשר ל81 שקלים.

קיימים כמה מונחים שהם די דומים:

* מעוקל

* משועבד

* ממושכן

תבדיל בינהם

Polo 2012

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני יודע.

שאלתי אם אני יכול לבדוק שעבוד/עיקול עצמאית?

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...