Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מגבר Infinity 475A לא מגיב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4570 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברי הפורום ,

בבעלותי מגבר אינפיניטי מדגם 475A , מגבר מאוד אמין שנמצא אצלי כ 6-7 שנים .

במהלך השנים הוא ספג תקלה והלכו הכבלים בפנים, שלחתי אותו לתיקון ונפרדתי מ 300 ש"ח בערך .

ברכב הקודם שלי הוא כבה לפתע אך כשהתקינו אותו במאזדה, הוא חזר לעבוד.

לפתע, היום, הוא פתאום נכבה והפסיק לעבוד .

מה יכולה להיות התקלה ?

האם תוכלו להמליץ לי על איש מקצוע שיבדוק את זה ולא ישחט אותי ?

אני יודע שהדגם הזה חזק מאוד, הוא עדיין נמכר סביב ה 800 ש"ח (בזמנו הוא עלה 1300 ש"ח !) אך אשמח להמלצה על מגבר חדש ואיכותי שיגביר סאב של JBL מסדרת GT וסט קומפוננטים FOCAL 165 A1

התקציב שלי הינו עד 1000 ש"ח למגבר, מוכן לחרוג למעט יותר .

תודה רבה ,

HU: Pioneer 4900IB Front Speakers: JBL GT06508C Rear Speakers : none

Amp: Infinity 475A Sub: JBL GT5-12

פורסם

שלום חברי הפורום ,

בבעלותי מגבר אינפיניטי מדגם 475A , מגבר מאוד אמין שנמצא אצלי כ 6-7 שנים .

במהלך השנים הוא ספג תקלה והלכו הכבלים בפנים, שלחתי אותו לתיקון ונפרדתי מ 300 ש"ח בערך .

ברכב הקודם שלי הוא כבה לפתע אך כשהתקינו אותו במאזדה, הוא חזר לעבוד.

לפתע, היום, הוא פתאום נכבה והפסיק לעבוד .

מה יכולה להיות התקלה ?

האם תוכלו להמליץ לי על איש מקצוע שיבדוק את זה ולא ישחט אותי ?

אני יודע שהדגם הזה חזק מאוד, הוא עדיין נמכר סביב ה 800 ש"ח (בזמנו הוא עלה 1300 ש"ח !) אך אשמח להמלצה על מגבר חדש ואיכותי שיגביר סאב של JBL מסדרת GT וסט קומפוננטים FOCAL 165 A1

התקציב שלי הינו עד 1000 ש"ח למגבר, מוכן לחרוג למעט יותר .

תודה רבה ,

לגבי סיבות התקלה- בדקת פיוזים? אם מחובר פיוז למצבר תבדוק גם אותו. הייתי אומר לך לבדוק גם שהחיבורים תקינים אך אם לא עשית משהו חריג ולא נגעת בחיווט זה לא אמורה להיות הבעיה.

לגבי בעל מקצוע, מאיזה איזור אתה?

פורסם

אני מאיזור רמת גן אבל יש לי משרד בראשון לציון.

אני מאוד התאכזבתי מגריז מערכות באיזור, תמיד כשאני הולך לשם מנסים לעשוק אותי, בהתקנה ברכב הקודם שמו לי סט חיווט ב 150 שקל שלא הייתי משלם עליו 50 ש"ח. בצפון התקנתי את המערכת ושמו לי באותו המחיר חיווט בעובי 4 GAUGE ואני ממש מרוצה ממנו, הכבל יחסית עבה .

בכל מקרה, אני פתוח לאופציות והצעות, אבל אני כן צריך מישהו שיבדוק לי במקום ויאבחן את המגבר באמינות ולא סתם ינסה לדחוף לי מגבר חדש, כי אני פשוט סובל בלי מוזיקה ברכב, לחולה סאונד כמוני , זה קשה.

HU: Pioneer 4900IB Front Speakers: JBL GT06508C Rear Speakers : none

Amp: Infinity 475A Sub: JBL GT5-12

• תוכן חדש...