Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4572 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אתמול הוצאתי רכב חדש מהחברה (רנו קליאו החדשה).

הרכב מגיע מקדימה עם 2 חלונות חשמל ומאחורה עם 2 חלונות ידניים.

הוספתי (בתשלום כמובן) 2 חלונות אחוריים חשמליים.

לא יכולתי ללכת להוציא את האוטו אז שלחתי את אבא שלי לשם והוא אמר שהכל בסדר ואין שום מכות וחתם על המסמכים.

כשהגעתי הביתה נדהמתי לראות שהחלונות האחוריים הותקנו בצורה זעוותית!

לחצנים לא מקוריים שהולבשו על הפלסטיקה אחרי שחתכו מהפלסטיקה.

השליטה על החלונות מקדימה בכלל לא במקום שלהם אלא הולבשו מאחורי ההגה גם אחרי שחתכו את הפלסטיקה.

השאלה שלי היא האם קיים חוק בנושא? אוליי התקנה רשלנית או על זה ששמו לי חלקים לא מקוריים בחברה?

בעל גאה ל- Renault Clio IV 1.2L 2014

פורסם

זו בדיוק הסיבה שמתקינים כמה שפחות דברים בהתקנה מקומית. עם כל ההבנה למצבך, ותאמין לי שאני מבין כמה כואב ואנדליזם כזה ברכב, אתה הזמנת חלונות חשמליים בהתקנה מקומית וזה בדיוק מה שקיבלת, כך שאני לא חושב שיש לך קייס כנגד החברה.

הדבר היחיד שניתן לעשות, אולי, זה להפוך את ההתקנה שלהם ליותר אסטטית. אם תעלה (בפורום המתאים) תמונות של ההתקנה שלהם, אולי יוכלו החברים לתת לך עצות לגבי איך לסדר את המתגים בצורה קצת יותר יפה - אבל שוב, אלו לא יהיו מתגים מקוריים.

פורסם

מה ז״א התקנה מקומית?

ככה הגיע הרכב מהבונדד. בבונדד עשו את ההתקנה הזאת!

זה מה שכ״כ כואב!

פורסם

בונדד זה שם אחר למחסני ערובה

כלומר מחסן שבו מאחסנים ציוד אחרי שהגיע לגבולות ישראל אולם לפני ששולם עבורו המכס.

בבונדד לא מתקינים כלום , גם אם משהו אומר לך אחרת

היות שהמיסים על רכב הם גבוהים, היבואנים שומרים את הרכבים במחסני ערובה,

לאחר התשלום המלא שלך הם מעבירים את התשלום לרשות המיסים ואז משחררים אותו ומעבירים למחסן שלהם

להכנה למסירה

ההכנה כוללת כמובן שטיפה , בדיקה , רישוי ובמידת הצורך התקנות.

חלק מההתקנות מתבצעות בחצר היבואן וחלק עוברות על נגררים למתקינים מקומיים אחרים שמתקינים את הדברים שלהם.

ברוב המכריע של המקרים התקנה מקומית תהיה ברמה נחותה מהתקנות של דברים שמגיעים מהמפעל.

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם
מה ז״א התקנה מקומית?

התקנה מקומית אומר שהיצרן יצר את הרכב עם שני חלונות חשמליים ושני חלונות ידניים, שלח אותו כך לארץ, ובארץ היבואן (או מישהו מטעמו) הרכיב קיט שכולל את שני החלונות החשמליים האחוריים. זה לא משהו שקשור ליצרן, אלא זה קיט (מתוצרת סינית או אחרת) שכולל שני מנגנונים של חלונות חשמל + כל החיווט והכפתורים הדרושים, בדיוק כמו שמתקינים בארץ קודנית, מרימי שמשות, או חיישני רוורס.

איפה בפועל מבוצעת ההתקנה (בבונדד או באיזשהו מרכז מסירה של היבואן) ממש לא משנה.

בקיצור, זה מה שהזמנת, וזה בדיוק מה שקיבלת.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

תגיד תודה שלא הזמנת סאנרוף מהתקנה מקומית.

לצערך, בכל דבר שאפשר מנסים לחסוך עליך (על כולנו, הפעם אתה נפגעת)

לדעתי חוץ מקודנית, שזה חובה לביטוח, לא מזמינים שום תוספת מהיבואן בהתקנה מקומית. פשוט מיותר ופתח לצרות.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
חוץ מקודנית, שזה חובה לביטוח

היום כבר אפשר להשיג ביטוחים גם בלי קודנית - אומנם לא לכל דגם, אבל בהחלט אפשרי ושווה את התוספת הקטנה במחיר שחברת הביטוח רוצה.

פורסם
בונדד זה שם אחר למחסני ערובה

כלומר מחסן שבו מאחסנים ציוד אחרי שהגיע לגבולות ישראל אולם לפני ששולם עבורו המכס.

בבונדד לא מתקינים כלום , גם אם משהו אומר לך אחרת

היות שהמיסים על רכב הם גבוהים, היבואנים שומרים את הרכבים במחסני ערובה,

לאחר התשלום המלא שלך הם מעבירים את התשלום לרשות המיסים ואז משחררים אותו ומעבירים למחסן שלהם

להכנה למסירה

ההכנה כוללת כמובן שטיפה , בדיקה , רישוי ובמידת הצורך התקנות.

חלק מההתקנות מתבצעות בחצר היבואן וחלק עוברות על נגררים למתקינים מקומיים אחרים שמתקינים את הדברים שלהם.

ברוב המכריע של המקרים התקנה מקומית תהיה ברמה נחותה מהתקנות של דברים שמגיעים מהמפעל.

שלום

לידע כללי הייתי אצל אחד היבואנים בפארק ראם ומאחסנים שם רכבים לפני מסירה ומתקינים ומכנים למסירה בקיצור הכל

מכשירי תנועה

http://www.autocar.co.il/%D7%9E%D7%9B%D7%A9%D7%99%D7%A8%D7%99%20%D7%AA%D7%A0%D7%95%D7%A2%D7%94

UMI

http://www.del.co.il/projects/project.asp?id=93&catid=5&subcatid=4

ויש גם של צ'מפיון וקרסו ואולי עוד

פורסם

בשיחה עם נציג מהסניף בו רכשתי את הרכב הבחור אמר שאגיע אליהם במשך השבוע ונראה מה ניתן לעשות.

כעיקרון יש אפשרות לסדר את זה ממש בקלות זה סה״כ דורש להחליף 3 פלסטיקים (שניתנים להחלפה אגב) לכאלה בעלי לחצנים.

אני לא מתכוון לעבור על זה בשתיקה!

פורסם

מה זאת אומרת לחצני חלונות מאחורי ההגה ? אתה חייב להעלות תמונה של הפלא.

ייתכן שניתן להחליף את הפלסטיקים אבל מה יהיה עם החורים שכבר עשו ? הם ניתנים להחלפה ?

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

הקליאו החדשה מאחורי ההגה בצד ימין למטה יש 4 כפתורים/גלגלים.. אחד לגובהה הפנסים, אחד לעוצמת האור בלוח שעונים ועוד שתי לחצים שבגרסאות יותר יקרות ניתן לשלוט על Eco drive ועוד כל מיני דברים, אצלי בדגם יש 2 לחצנים ריקים שפשוט מכוסים בפלסטיק אז במקום להחליף את הפלסטיק שבדלת הנהג לכזאת בעלת שליטה ב4 חלונות במקום 2 שמגיע מהחברה. הם פשוט הוסיפו את שני הליצנים של החלונות אחורה במקומות הפנויים שמאחורי ההגה.

בהזדמנות כשאני יהיה באוטו אני יצלם תמונה ויעלה.

פורסם

בסדר הבנתי, חשבתי על משהו הרבה יותר גרוע כבר.

אם לא הגדילו את החור אז לא תהיה בעיה להחליף אותם, פשוט להחליף בחזרה לפלסטיק שהיה שם, יצאת בזול כנראה.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

• תוכן חדש...