Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בושם חדש

Subaru82
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4568 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צודק, אני אכן מדבר עליו.

אבל טרם הכרתי מישהו שמשתמש בו, אז מבחינתי הוא לא כזה נפוץ ;)

בכל אופן, פעם ב.. יש עליו מבצע לרוב הוא נמכר בכ-300 ל100ml

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
CHENEL BLEU

CHANEL EGOISTE PLATINUM

וממליץ בחום על האתר ביסנטר

www.bcenter.co.il יצא לי להזמין משם כמה פעמים.. מחירים מעולים ושירות טוב עד כה

אתר מאוד יקר יחסית

יש לך אתרים בארץ כמו CALL PERFUME / JUST 4 U

או מהאתר העולמי

StrawberryNET.com

הזמנתי מהאתר הנ"ל כבר 4 בשמים, הכל מקורי, בדקתי עם כאלו שקיימים אצלי ועומדים להגמר, במיוחד אם יש אצלם קרמים וכו' לנשים.

בד"כ המחירים לא הכי זולים שם אבל יש להם מבצעים מטורפים של 50% עד גמר המלאי או ל 24 שעות, שם קניתי בשמים באמת במחירים של רבע מהרגיל.

Opel Adam S 2017

פורסם

תודה לכולם...אנסה לבחון כמה, מעניין אם אתקל בהפתעה נעימה.

לגבי ג'יבנשי, אני חושב שבקושי מריחים כשאני שם פאי ולכן חושב שלא אתקרב..

פורסם

מתקתקים - רושאס כמו שכבר ציינו, BLACK XS, יש לי עוד אחד ששכחתי את שמו (קיבלתי במתנה, אבל הוא מתוק).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
בתור אחד שתמיד משווה מחירים לפני הזמנות אני תמיד מוצא מחיר זול יותר ב BCENTER. אין לי מושג איך הגעת למה שרשמת...

+1

הזמנתי מהם פירס 50 מ"ל ב229 ש"ח

בStrawberryNET.com ואחרים המחיר יקר בכ50 ש"ח.

פורסם

לגבי ג'יבנשי, אני חושב שבקושי מריחים כשאני שם פאי ולכן חושב שלא אתקרב..

אין שום קשר, ובכלל, אף פעם לא נכון להשליך מנסיון של בושם X של חברה מסויימת על שאר הבשמים שלה. כשניסיתי אותו הריח החזיק משהו כמו 24 שעות (אמיתי לגמרי) ובמשך כל הזמן אפילו אני בעצמי עדיין הרחתי אותו. הבעיה שהוא מעט יקר (300 ש"ח אאל"ט). תנסה, לדעתי תופתע.

• תוכן חדש...