Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בושם חדש

Subaru82
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4571 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אחד הבשמים הגבריים והטובים שיש בשוק הוא כמובן, כמו שנרשם מעליי - FIERCE COLOGNE מבית abercrombie

אחד ההמוניים והאובר רייטד אולי :roll: כל פעם שאני מריח את הדרעק הזה אני מקבל בחילה, על הפנים. אבל על טעם ועל ריח...

פות"ש - לפי הרשימה שהבאת, לדעתי תאהב מאוד את Yves Saint Laurent - L'homme. עוד שמתאימים לרשימה (ריחות מתוקים):

Bulgari Black*

YSL- Body Kourus*

CK - One Shock

Givenchy - Play Intense

Thierry Mugler - A* Men (מהריחות שאו שממש אוהבים או שממש שונאים)

Guerlain - L'Instant de Guerlain (כנ"ל)

עוד טובים אבל פחות בסגנון (למרות שעדיין בכיוון):

Boss Bottled (קלאסיקה)

Hermes - Terre D'Hermes*

את הרוב המוחלט של הנ"ל נדיר מאוד שתריח סביבך וספק אם יצא לך להריח אי פעם פה בארץ. בשביל אלו המסומנים בכוכבית תצטרך להתאמץ ולנסות בחנויות בשמים פרטיות כי רשתות הפארם לרוב לא מחזיקות אותם, עם כל השאר לא אמורה להיות בעיה.

אם אתה שואל אותי, לפי הרשימה שלך, הייתי הכי ממליץ על Play Intense, One Shock או L'Homme. אותם גם כנראה יהיה הכי קל למצוא בסופר\ניו פארם הקרובים אליך. תהנה :wink:

פורסם

מישהו יכול להתייחס לעניין שיש בשמים שהריח מחזיק שעתיים ויש כאלה שמחזיקים הרבה יותר?

למה זה?

כמובן מדובר על מקורי בלבד.

בס"ד

זה אחד החלומות שלי מאזדה 6, כי הוא גם אמין, יפה ממש (על גבול הפוזה אם לא עבר אותו) וגם יש לו כוח לא חסר..
פורסם
מישהו יכול להתייחס לעניין שיש בשמים שהריח מחזיק שעתיים ויש כאלה שמחזיקים הרבה יותר?

למה זה?

כמובן מדובר על מקורי בלבד.

אחי הביא לי מארה"ב אברקרומבי 100 מ"ל. הריח לא מחזיק עליי רבע שעה (לעומת ONE MILLION ורושאס).

מישהו רוצה לקנות ? :wink:

פורסם

לא מחזיק ככה שאתה לא מריח (מה שאמור לקרות ברמת העיקרון..) או ככה שאנשים אחרים לא מריחים?

בכל אופן לענייננו ממליץ על השאנל בלו והאברקרומבי

פורסם

מאחר ופות"ש כנראה יותר מתחבר לריחות המתקתקים בערך 70% מההמלצות פה כנראה פחות יקלעו לטעמו.

רושס

אנג'ל

טרוסרדי (לא מתקתק כמו ה-2 הקודמים אבל עדיין משתייך אליהם).

ארמני קוד (כמו הטרוסרדי, לא מתוק מדי אבל בהחלט מתקתק).

בכל מקרה, רושס ואנג'ל הם מעידן הדינוזאורים, אם הם חביבים לטעמך בדוק את טד לפידוס וסגור עניין....

כן, טד לפידוס, הבושם של מסדר יציאה ביום שישי על מדי א' נקיים....

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
לא מחזיק ככה שאתה לא מריח (מה שאמור לקרות ברמת העיקרון..) או ככה שאנשים אחרים לא מריחים?

גם וגם.

אם חבר שלי שם, מריחים. כנראה כל גוף מגיב אחרת לבושם.

פורסם

אכן. זה תלוי הרבה בכימיה של הגוף. בשמים שונים יגיבו אחרת על אנשים שונים גם מבחינת החוזק ומשך הזמן שהם נשארים וגם מבחינת הריח עצמו.

פורסם

ריח בושם מגיב לזיעה של אחד אחרת. לכן חייבים "לחיות" לפחות יום אחד עם הבושם. (קרה לי לא פעם שאחרי שרכשתי בושם מסוים הרגשתי גועל למרות שבהרחה ראשונה זה היה טוב, אני מחזיר בדרך כלל)

מעבר לזה בשמים זה גם עניין של תקופות. (אסביר למטה)

יש לי "שאנל אלור ספורט" נכון בושם מדהים ויקר אבל (משום מה) לא מתאים לי תמיד להשתמש בו. (לא מרגיש נוח)

לעומת זאת בושם שקניתי לבן שלי "ג'אן פול גוטייה " (זה מה שביקש) שלא סבלתי אותו לפני 15 שנים אני מוצא את עצמי משתמש בו כמעט יום יום בהנאה. (תקופות כמו שציינתי)

פורסם

קח המלצה לבושם עדין אבל נדיר באיכותו, Gio של ג׳ורג׳יו ארמני.

כבר שנים שאני איתו ורק מחמאות אני מקבל עליו. שים לב שהוא יחסית יקר ומעטים המבצעים עליו.

פורסם

אתה מדבר על Aqua Di Gio? אם כן אז הוא אכן טוב אבל הוא גם אחד הבשמים הכי נפוצים שיש :? גם לא הכי יקר, סביב ה260 (קניתי לאבי לפני שנה בסופרפארם ב250).

• תוכן חדש...