Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עניבות פרפר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4581 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
זו הייתה הטענה שלי כשליום הולדת 25 הוא ארגן לי צניחה חופשית - טענתי שיש דרכים זולות יותר מלהעלות אותי למטוס בן 30 שנה עם דלת הזזה שקופה...

ולגבי עניבת הפרפר - הוא מזמן מדבר על זה שהוא רוצה עניבת פרפר אמיתית, וההמשך לה תהיה ערכת גילוח עם תער (גם את זה אצטרך למצוא).

בסופו של דבר זו מתנה פשוטה וחביבה לבחור שיש לו הכל ואני תמיד מחפשת בנרות מה לקנות לו (עברתי כבר את שלב הויסקי, סיגרים ויומידור).

תשלחי לי הודעה פרטית כשתחפשי תער. מכר שלי רכש, אשאל אותו מהיכן. מה שכן, זכור לי שהוא הפסיק להשתמש בו כי זה עשה לו גירויים בעור או משהו. אני מתגלח עם סכין גילוח רגיל, ואין לי בעיות, כך שזה בטח תלוי בבנאדם.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
לא עלה בדעתך שאולי הוא סתם גיבב עם עצמו?

בגיבוב כמו בגיבוב - תמיד יש מישהו שקורא \ מקשיב :D

בסופו של דבר עניבת הפרפר היא די גאג מצחיק מבחינתי, התער הוא זה שדורש חשיבה - כי אני לא בטוחה שהוא ישתמש בו (זה למה אני שומרת אותו אולי לפעם הבאה שתהיה לי סיבה משעשעת לקנות לו משהו מגניב).

פורסם
בסופו של דבר עניבת הפרפר היא די גאג מצחיק מבחינתי, התער הוא זה שדורש חשיבה - כי אני לא בטוחה שהוא ישתמש בו (זה למה אני שומרת אותו אולי לפעם הבאה שתהיה לי סיבה משעשעת לקנות לו משהו מגניב).

סביר להניח שהוא לא ישתמש בו- תער זה פריט שדורש רמה מסויימת של ידע לשימוש ולתחזוקה בסיסית. אם הוא לא חובב סכינים, כנראה שזה יישאר רק גאדג'ט לבעלי טסטוסטרון.

אפילו אני לא משתמש בתער לגילוח, ואני חולה על סכינים כבר רוב חיי :lol:

אבל אני יכול להגיד בלב שלם, שתער מתנה היה קולע אצלי לנקודה והייתי מעריך את זה מאד.

ואני יכול גם להגיד את זה מניסיון, האמת. קיבלתי פעם תער מתנה. מאד הערכתי את זה.

שווה רכישה, לדעתי הכנה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...