Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4579 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
רואים את זה מבלי להיכנס אפילו...עוד פחית שימורים חדשה שתצטרך להאיץ בעקיפות עד הקו האדום של האדום וזקנים יתקעו בה בנתיב הימני והשמאלי.

תפסיק לחיות בסרט שאם אוטו קטן הוא לא סוחב.

אתה עוד לא יודע איזה גיר התקינו בו.

בגרסה האוטומטית הבכירה יש מנוע 1.25 עם 87 כ"ס, זה יסחוב לא פחות טוב כנראה מהקורולה המהוללת (יתר על המידה) שלך.

מעבר לכך יש סופר מיני שאתה לא יכול מולן ברמזור, בעצם אפילו מול הקליאו החלשה שלי אתה לא יכול.

אני עם ה1.2 הזה נסעתי בכל ארץ בלי לנסוע על הקו האדום ובלי לעכב את התנועה ובלי פקקים.

על הכביש

בחזית של גרסת הכניסה של ה-i10 ניתן למצוא, במקום מנוע ה-4 צילינדרים בנפח 1.1 ליטר שהניע את הדור הקודם, מנוע מודרני יותר, המוכר מהפיקנטו, המסתפק בשלושה צילינדרים ובנפח ליטר שמפיק בעזרת גל זיזים כפול ותזמון שסתומים משתנה 66 כ"ס. גרסאות בכירות יותר יצוידו במנוע 1.25 ליטר 4 צילינדרים עם 87 כ"ס המוכר מהדור היוצא וגם מהפיקנטו. עם זאת למרות שאין כאן מהפכות בתחום יחידות ההנעה, לראשונה בסגמנט חלק מהגרסאות יכללו מערכת Stop&Start שאמורה לשפר את נתוני צריכת הדלק.

בהשקה נכחו רק רכבים עם תיבות הילוכים ידניות בעלות חמישה יחסים, אך שני המנועים יוצעו, לשמחת הקהל היושב בציון, גם עם תיבה אוטומטית עם 4 הילוכים.

תודה לאתר מאקו :http://www.mako.co.il/cars-road-tests/Article-362df87322dd141006.htm

לא הגיע הזמן לעבור לגירים טיפה יותר מתקדמים?

הרי הטכנולוגיה כבר קיימת. קטגוריית המיני די תקועה, או 5 הילוכים רובוטי עם קלאץ' אחד, או אוטומטי בעל 4 הילוכים. מעצבן.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תגובות 99
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
רואים את זה מבלי להיכנס אפילו...עוד פחית שימורים חדשה שתצטרך להאיץ בעקיפות עד הקו האדום של האדום וזקנים יתקעו בה בנתיב הימני והשמאלי.

אתה ״קצת״ מגזים, ״לראות״ לפני שבדקת, ישבת, ונהגת זה קצת יהירות.

אגב אני בכלל לא דיברתי על התאוצה שלה, נטו על נוחות ואיכות, אבל אם כבר מדברים, הקודמת בשילוב הגיר האוטומטי הייתה עגלה רצינית, בנהיגה איתה היו לא מעט מקרים שדחקתי את הדוושה עד הקו האדום, כי לא הייתה ברירה פשוט, הרכב לא עמד בקצב.

פורסם

והיא תעלה ... ? הכל טוב ויפה אבל זו שאלה שתקבע את עתידה אצלנו. בתור לקוחות פרטיים. אם המחיר יהיה שפוי היא תחולל מהפך

בצמרת המיני. אם לא אז יש חברות השכרה שיקנו אותה. כולי תקווה שהיבואן לא ירצה להפוך אותה ל"לנציה אפסילון" השנייה.

מצטער אם הייתי קיצוני בתגובתי.

פורסם
מחלקת השיווק של יונדאי אירופה עובדת שעות נוספות.. ה-i10 בסה"כ זוכה ליישר קו עם הפיקנטו. מהפכה של ממש בקטגוריה אין כאן.

אני עדיין מעדיף את הפיקנטו, למרות שאולי הi10 טיפה יותא חסכוני

פורסם
מה ההבדל כיום?

אני מבין את ההבדל לפני 6 שנים אבל כיום רוב הקוריאניות שמגיעות לארץ נמצאות באותה רמה.

והמיקרה היא רכב די גרוע לנהיגה.

מנסיון שלי עם קוראניות ויפניות מודרניות, הקוראניות יכולות לחלום על האמינות שהיפניות הציגו לאורך זמן. המיקרה אמנם לא הסופר-מיני הטובה בקטגוריה, אבל עדיפה על כל המיני הזולות כגון פיקנטו/I10.

BW

פורסם

א-או שלא נסעת על רכב מיני.

ב-או שיש לך רכב ספורטיבי ואתה מנסה למצוא ברכב מיני איזו גירסה מוחלשת.

על איזה קו אדום אתה מדבר??? אם לא מדובר על כביש מאוד ההררי,לרכב מיני אין בעיה לעקוף בלי בעיה בשמאלי,בוא איתי סיבוב על הפנדה ותיראה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
כן, והיא עולה 10000-20000 יותר.

עולה 64 אלף 0ק''מ מליסינג, לא ראית את הקישור ששמתי? עדיף לדעתי מפיקנטו/I10 באותו מחיר מהיבואן.

BW

פורסם

כל הכבוד לך! כבר בהודעה הראשונה שלך בפורום עמדת איתן מול כל הקלגסים הצרים עליך לכלותך בכך שתחליף את הפיקנטו! :loco:

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אני, בפג'ו 107 אף פעם לא היגעתי לאדום, נסעתי 120 בין-עירוני.

גם שרדתי בכבוד ירושליים ועליות בצפון.

על איזה קו אדום מדובר? :twisted:

Chevrolet cruze turbo 1.4L 140hp LTZ

פורסם

אני עם קליאו 1.2 עשיתי את הדרך מאילת לבאר שבע (ויש עליות מתמשכות ועקיפות קצרות שחייב לבצע לעיתים), והרכב נסע פיקס, לא עיכב אף אחד בתנועה, וגם הראה צריכת דלק מדהימה, עם מזגן ושני מבוגרים - 1:17.2.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
מנסיון שלי עם קוראניות ויפניות מודרניות, הקוראניות יכולות לחלום על האמינות שהיפניות הציגו לאורך זמן. המיקרה אמנם לא הסופר-מיני הטובה בקטגוריה, אבל עדיפה על כל המיני הזולות כגון פיקנטו/I10.

על סמך מה בדיוק אתה קובע שהמיקרה עדיפה על הפיקנטו או i10 שטרם הוצגה? :shock:

נסעת? השווית? בדקת מבחנים? או שאתה סתם אומר בהתבסס על תורתו-אמונתו של אושריקו?

(שכל מה שיוצא מיפן אוטומטית יותר טוב מכל דבר אחר שאי פעם נוצר/ייווצר בכל ארץ אחרת)

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

• תוכן חדש...