Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7903 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב שלום כזכור התכנון שלי היה להתקין את המגבר מאחורי הספסל האחורי על השלדה שלו ולהלחים לו אליה מאין כלוב כנ"ל לגבי הסאב.

הרכב הוא יונדאי אקסנט 96 והבעיה שצצה היא שהסתכלתי והעובי של הפח שם ממש מגוחח כימעט כמופחית של קולה רק יותר חזק (וחותך להיזהר) אחשיוו אמרו לי שלשם הלחמה אל דבר כזה צריך הלחמה מקצועי אמרתי סבבה אין בעיה אבל מה שהבנתי היום הוא שגם אם אני ילחים אין בעיה גם לחתוך תפח עצמו אם מספרי פחאו לפחות להקם אותו.

אז חשבתי אל משהו אחר להוציא תגלגל שם לשים תמגבר בחור של הגלגל ושם לסגור אותו (תסאב נשאיר לאחר כך) אחשיוו תגלגל חשבתי לבנות לוכמו איזה תא אל הגב של המושבים ולהעמיד אותו שם(כמו בג'יפים שהגלגל עומד אל הדלת מבחוץ) ככה רק סגור או משהו בסגנון. אחשיוו מה אתם אמרים בנושא האיורור? ומקום הגלגל? אני יודע שהרבה התקינו ככה מגברים(רק אם בניות ליופי בעיקר) אז אם יש לכם רעיונות גם איפה לשים תגלגל אני ישמח?

*המגבר די גדול 25*56 ס"מ

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

להחביא את המגבר ואת הסאב אתה לא יכול. זה לא בעיה למצוא אותם ולא משנה כמה תשקיע. אתה רק יכול להקשות על הפורץ בכך שתרתח את המגבר לברזל כלשהו ברכב. לא חסר כאלה.

פורסם

צודק זאת לא הקוונה שלי להסתיר, מה שאני רוצה זה להלחים לו כלוב

אז בבקשה תנו חוות דעת אל מה שהצעתי מה שאנשים עשו בבניה כזאת או אחרת של המגבר התא הגלגל ואם יש עוד רעיונות נוספים אז בכיף.

פורסם

אני מקווה שחשבת על זה שאם תרצה להוציא אותו לא תוכל.

למה אתה צריך כלוב???? זה מכוער ולא עוזר. תרתח אותו לאיזה ברזל בבגאז' או מתחת לכסא.

אתה אומר "להלחים" ואני מפחד שאתה מתכוון להלחים עם בדיל. תגיד לי שאני טועה... אם יש לך מגש אחורי מפח אתה יכול לרתח אליו. איזה רכב זה?

פורסם
טוב שלום כזכור התכנון שלי היה להתקין את המגבר מאחורי הספסל האחורי על השלדה שלו ולהלחים לו אליה מאין כלוב כנ"ל לגבי הסאב.

הרכב הוא יונדאי אקסנט 96 והבעיה שצצה היא שהסתכלתי והעובי של הפח שם ממש מגוחח כימעט כמופחית של קולה רק יותר חזק (וחותך להיזהר) אחשיוו אמרו לי שלשם הלחמה אל דבר כזה צריך הלחמה מקצועי אמרתי סבבה אין בעיה אבל מה שהבנתי היום הוא שגם אם אני ילחים אין בעיה גם לחתוך תפח עצמו אם מספרי פחאו לפחות להקם אותו.

אז חשבתי אל משהו אחר להוציא תגלגל שם לשים תמגבר בחור של הגלגל ושם לסגור אותו (תסאב נשאיר לאחר כך) אחשיוו תגלגל חשבתי לבנות לוכמו איזה תא אל הגב של המושבים ולהעמיד אותו שם(כמו בג'יפים שהגלגל עומד אל הדלת מבחוץ) ככה רק סגור או משהו בסגנון. אחשיוו מה אתם אמרים בנושא האיורור? ומקום הגלגל? אני יודע שהרבה התקינו ככה מגברים(רק אם בניות ליופי בעיקר) אז אם יש לכם רעיונות גם איפה לשים תגלגל אני ישמח?

*המגבר די גדול 25*56 ס"מ

נראה לי שכלובים וכאלה זה לא ממש פרקטי...

מה שאתה יכול לעשות זה לבנות קיר שני אחרי המגברים ולקבע את המדף הזה בצורה כזאת שהוא לא יפתח אל עם מפתח (מנעולים בצדדים לדוגמא...)

כמובן שאתה תצטרך לעשות את זה משני צידי המגבר כי אם לי אז פשוט יורידו את המושב ומשם והלאה זאת כבר לא בעיה...

קח בחשבון שגנב שיש לו מספיק זמן יכול לפרק כל מערכת .

נ.ב - תעשה טוב ותעבור על ההודעה שלך לפני שאתה שולח אותה, היא מלאה בשגיאות כתיב.

HU - RFX 9210

AMP - SONY XM-222

SPL 500W MONOBLOCK

REAR - KENWOOD KFC M6930

COMPONENT - MOREL DOTECH 6 MK2

SUB - BAZOOKA 10 " ELW1014

הותקן בsound FX .

פורסם

אני אישית לא חושב שכדאי להשקיע בשטויות האלו, פורצים שרוצים מערכת ומתעצבנים על כל מיני קשיים סתם גורמים נזק, אני מכיר איזה גרוזיני שהייתה לו בהונדה מערכת של 20 אלף, דיוידי מגברים קרוסאוברים וכל מה שצריך, הוא בא בבוקר, נשאר לו ההגה והלוח שעונים באוטו...

שברו לו את כל המנעולים באוטו, דלתות, תא מטען, מכסה מנוע, וחלון...

אז לא נראה לי שזה כדאי, עדיף שיקחו את המערכת ויסתלקו...

מה שאתה כן יכול לעשות, קנה גולף MK4, יש גם סאונד טוב, שים לה חלונות פרספקט מחוסמים, ואני רוצה לראות מי יפרוץ לשם.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

אני לא התכונתי להלחים אם בדיל אלה לרתך אבל בצורה כזאת של שתי ברזלים אחד מאונך ואחד כאשר אחד מהם יהיה באמת מרותך והשני אם מנעולים בשביל שאם אני ירצה אני יוכל באמת להוציא אותו

ואני ממש לא מתכוןן לרתך משהו למגבר עצמו והקטע של היופי ממש לא מזיז לי

אז עוד פעם אני מבקש איך אני מאורר שם והאם אני צריך(תא הגלגל) ומה אפשר לעשות אם הגלגל?

פורסם

אני חושב שעשיתם מזה סיפור ממש גדול לחינם.

לך לפחח רכב או לא יודע מה

שיבנה לך מוט ברזל כזה לרוחב ולגובה שיחבר אותם לאוטו עם אומים (שתוכל להוציא) ושיהיו מוסתים וזהו!

רוב הגנבים פורצים ותולשים את המגבר אם לא יתעסקו יותר מידי עם הברגות ועוד כאלו מוסתרות(זה גם תלוי באיזה אזור אתה גר) הכול מקרה תעשה שתי מוטות וזהוא.

או שיש עוד אפשרות לעשות ביטוח למערכת - תעשה חיפוש בפורום, דובר על זה כבר ואני חושב שדובר שזה לא הכי משתלם.

פורסם

תאמת האזור שבו אני גר מחייב אותי לזה

וחוץ מזה אני הולך לעשות גם ביטוח

אחשיוו מה זה לשים מוטות אם ברגים שלא ניראים אני לא מבין?

ואיזה בעל מקצוע עושה ריתוכים והלחמות?

פורסם

אני אישית חושב שכל מה שאמרת אינו פרקטי ולא יעזור בגרוש, למה?

אם תרתח את הסאב והמגבר וחס וחלילה יפרצו לרכב בזמן הפריצה פשוט יקרעו לך את הממברנה של הסאב ויעשו עוד נזק למגבר. כל זה רק מעצבים שאי אפשר לגנוב.

עדיף שתבטח את המערכת וזהוא.

במקרה ויגנבו(חס וחלילה) אז שילך לתרופות.......ואתה את שלך תקבל מהביטוח.

ג'ניה

:king:

פורסם

אם תרתח את הסאב והמגבר וחס וחלילה יפרצו לרכב בזמן הפריצה פשוט יקרעו לך את הממברנה של הסאב ויעשו עוד נזק למגבר. כל זה רק מעצבים שאי אפשר לגנוב.

אה עוד שאלה אם באים ומנסים לגנוב ולא מצליחים ואז מעצבים הורסים לי למשל את הסאב והמערכת מבוטחת הביטוח יכסה?
פורסם
אני אישית חושב שכל מה שאמרת אינו פרקטי ולא יעזור בגרוש, למה?

עדיף שתבטח את המערכת וזהוא.

במקרה ויגנבו(חס וחלילה) אז שילך לתרופות.......ואתה את שלך תקבל מהביטוח.

ג'ניה

זה גם נכון

ויש לקחת את זה גם בחשבון, כמושאמרתי זה תלוי באזור!

• תוכן חדש...